Искам да кажа ... (184) през юли 2021

• 47 929
  • 1 096
  •   1
Отговори
# 945
Аз отметнах наздравето вече. И се търкалям. Бяхме в един рибен ресторант, много вкусно беше. Уж само по едно нещо си избрахме, а се търкаляме. А днес точно само 9000 крачки, та паелята ми се е лепнала на д-то.
Оххх, тийнове, тоз моя все е ни се води, ни се кара, за пубертет не ми се мисли.

# 946
Като се замисля най-много виках от 3-4 група в детската до към 2-3 клас. Всяка сутрин излизахме с крясъци от вкъщи, все в последния момент и всеки сърдит за нещо. Добре, че нямаме съседи 😂

Ренко, спокойно, седемнайсет години по-късно вкъщи все още е подредено само, когато и двете ги няма Mr. Green

# 947
Руми,бях свикнала доскоро да е разхвърляно главно в детската. Претръпнах вече.Само откачам,когато пердетата и щорите не са си по местата 😂.Ох, скъпия ся вика "Ма как ще е разхвърляно.Виж,трябва ти например тенджера,само се навеждаш и си я взимаш.Или пък някоя купа 😁" 😂😂😂

# 948
Ренко, много добра философия.
Аз признавам изпадах в нервна криза в такива ситуации. Бързо претръпнах и сега ми е важно да сме здрави, но ако не си по хаоса, е доста трудно.

# 949
Аз нямах такива кризи с щерката. Позиционирах в хола (вместо холна масичка) голям надуваем басейн. За по- малко от минута всички играчки се подреждаха. Момчето изкриви 3 форми за торта с падащо дъно, а докато се обяснявах за пореден път с една госпожа по телефона, че няма да си подновя догорова за телефона ми обърна телевизора от шкафа и даде фира.

# 950
А аз докато беше бебе, бях много дзен и подреждах ли подреждах след нея, не ми пречеше. Сега обаче, много се впрягам на неразборията, а на девойката хич не ѝ е.
Само ме подкача на тема зодии и оправдава мързеливата си душа с това, че не е като мен.

# 951
  • при моите деца .....
Боби пийна 2 чаши вино....
Вкъщи е хаос....
Момче, което разхвърля и тийнейджър, който нищо не пипва....
Само да сме здрави....

# 952
Стейси, Яна, да са честити и здрави девойките ви!

Аз нямам драма с разхвърлянето. Да настъпиш парченце от Лего с бос крак понякога е много стряскащо, но не е болка за умиране.

Боби, дишай...ще оцелееш, тийнките също Simple Smile

# 953
  • Бургас
Начи имам един брой във 2-ра група и един брой в 4 клас, като и на двамата не им пречи да намилам по цял ден за разпилени вещи. Та докога ще е все разхвърляно казвате? Хич не ми е оптимистично.

Цял ден не съм подвила крак. Уж нищо и никакъв багаж, по 10 ката дрехи на трима ни, а до ей сега това правих. Служебно също се посъбраха доста неща, та редувах разговор, имейл, тениски, разговор, имейл, панталони Joy

Митето е голям чаровник. Има много як цвят рамки.
Марто и него го водих вчера на фризьор, че пак беше заформил една рунтава главица. При нова фризьорка ходихме и на него гласът му не се чу от срам. Жената накрая ме пита такъв ли бил послушен. Мда, с двете уши слуша.

Две снимки от пясъчните фигури тази година.
Скрит текст:

# 954
Не се впрягайте за дреболии. Ще дойде време, когато всичко ще ви е подредено и ще се молите някой (визирам деца и внуци) да дойде да ви разхвърля, но това ще се случва все по-рядко и рядко Wink. Свидетел съм на това при майка ми.

Да са здрави, щастливи и късметлийки девойките на Стейси и Яна.
Да са честити и всички останали, които са имали повод за празнуване в последните дни.

Боби, свиквай. Все по-често ще ти се налага да "оцеляваш психически". То, за това хората са казали "да не ти се случва това, дето го мисли майка ти".

# 955
  • някъде ... тук ...
Мдаа, аз затова рядко влизам в детската. Да не пипам, всичко си знаели къде е. Но онзи ден дребният бърсал праха (след тридневно напомняне) на построеното Лего на секцията в детската. Мнооого прах имало. Добро утро!
За протокола - един 16 и един 21 годишен живеят в тая стая. Големият живя 5 години на общежитие преди да се прибере.

# 956
Добро утро.
Да са ни здрави децата и ние покрай тях.
Цяла отпуска, все в 6 - 6 и нещо се събуждам.
Хубав ден.

# 957
  • при моите деца .....
Добро утро!
Моето е без кафе....
Ще давам кръв за ПКК и ще изследва Хормоните на ЩЖ.
Ще се включа по-адекватно по-късно.
Хубав ден!

# 958
Добро утро. Боби, ти кога вчера пи виното? Май до към 20. ч. трябва да си приключила с ядене и пиене, за да се даде днес сутринта на гладно кръв. Може и да бъркам, де.

# 959
  • гр.София
Добро утро ☕
Ренко, надявам се шефчето е добре 🤗
Митето е много готин с новата прическа 🤩
Тинейджъри и мързел, мале, мале, не ми се говори и на мен! Тъкмо порастна сина сега щерката се е запътила на там 😁
Вчера се прибира сина в София да си вземе гаджето и ще ходят на слънчев бряг с компания, утре ще пътуват и от сега ги мисля с тоя трафик! Много народ има в Несебър и слънчев бряг, ама много!
Снощи бяхме с щерката на разходка в Ахелой, пропуснахме навалицата, че нещо много ми дойде, пускам две морски снимки на ахелойското море

Общи условия

Активация на акаунт