Искам да кажа ... (184) през юли 2021

• 47 928
  • 1 096
  •   1
Отговори
# 960
  • при моите деца .....
Мари, рано приключих.
До 8.30 най-късно...

# 961
  • Ямбол
Добро утро!

Днес по-рано слязох на плажа, че да им заема чадър на девойките. Значи малко след 7,30ч. Бях тук и вече почти всичко е заето. Хора няма, само хавлии. Иде ми да им ги разбъркам. Все пак успях да се позиционирам на първа линия.

Боби, отлични резултати да имаш.

Приятен ден на всички!

# 962
Добро утро!

Нямам грам време, изчетох ви и нищо не запомних...

Новини за дядо няма. Изгубеният резултат се намери, пратиха го и се оказа невалиден... Направо съм бясна. Път, време,  болка, огромен хематом след биопсията, чакане,  търсене и накрая нищо. Той втори път няма да се навие,  тук читав лекар няма... Не знам какво ще правим.

# 963
Добро утро!
Вчера се ваксинирах.Много ми се спи,от жега ли ,от ваксина ли,сили нямам за нищо.
Хубав ден!

# 964
  • при моите деца .....
Сядам с кафето....
Ще ходя до училище.
Утре пътувам за Банско.
Служебно.
Винаги ми е притеснено като оставям Митето.
Марти ще си събира сама багажа за първи път няма да й е изгладено всичко.

# 965
Добро утро и от мен!

Боби, хубави резултати на изследванията.

Алечка, супер неприятно е това, наистина има много некадърни хора в здравеопазването.

Тук се очертават поредните адски жеги, 41С, но стига и повече. Довечера ще събера на синковеца багажа, част от моя също. Всеки ден слагам по нещо. Simple Smile
Снощи си взех поредната голяма хавлия от Юск, имат намаления.
Аз оттам само хавлии си купувам.

# 966
  • Canada
Ох, Ес, то да е само в здравеопазването...
Тенденцията е навсякъде и е плашеща.

Това с чадърите и хавлиите ме потриса. Но не е български патент, виждала съм го и в Куба 😏

От сутринта ме боли главата, има всички шансове да стане по зле 😁😁

# 967
Foncé, и аз оставам изумена от това "запазване".
За първа година ще ходим на място различно от Св.Константин и Елена, а там никога не съм виждала подобно нещо.

# 968
Четох интервю с представител на бранша, който обясняваше, че легловата база е в пъти повече от местата по плажовете и за това се бил утвърдил алкохолният туризъм, на който плаж не му трябва, както и търсят да се утвърдят като хазартна дестинация, която също може без плаж. Но предвид корона ситуацията се оказа, че на вътрешните туристи не могат да осигурят нито плаж, нито паркоместа.

Оранжев код за жега е при нас. Ще търсим домашни забавления, може само предиобед за малко да излезем навън.

# 969
Боби,стискам палци за добри резултати! Ако ми трябва нещо от Пепко,ще те пращам на разузнаване,щом сте отсреща. 😁
Али,е това е излагация вече! Загубен,пък после и невалиден... Егати. 🙄
За разхвърляните стаи не ми се говори. 🙈😆 Обаче Синеочка много обича гости и като й кажа,че ще идва някой,тя почва да чисти,подрежда играчките. Онзи ден една приятелка уж щеше да идва,но нещо работа й изскочила. Тя чака,чака,накрая на деня казва: “Няма ли да дойде какичката? Аз защо чистих?!” 🤣🤣🤣
Жеги яки се задават,не ми харесва чак толкоз жега.
За морето почвате да ме притеснявате. Селесте,и на Бургас ли е толкова пълно? Има ли гъчканица на плажа?

# 970
  • Germany
Али, това което споделяш е потресаващо безхаберие. Какво значи невалиден? Не могат ли да го изследват пак или не са го съхранявали както трябва?
Пеги, най вероятно от ваксината ти се спи, ще мине до утре.
Боби, стискам палци за добри резултати!
Това със запазването с кърпи го има навсякъде, където местата не достигат.
Мъжа ми отиде да вземе оценките на децата. Надявам се да няма изненади. Аз почвам лека полека да събирам багаж.
Хубав да ви е деня!

# 971
Aли, а в някой близък град дали няма специалист, който може да прегледа дядо ти? Защо не питаш в темата за лекарите от белия списък?
Боби, хич не се тревожи за Митето. Ще се забавлява с дядо си. Какъвто е сладур, а и вече голям, не очаквай никакви пакости.
Ес, каква голяма хавлия? В Пепко има микрофибърни за 8 лева. Пак са големи, но не заемат място и съхнат много бързо.

# 972
  • при моите деца .....
Изпуснах аз хавлийте в ПеТко, гледах ги, гледах...
Вчера реших да купя, свършили.

# 973
  • някъде ... тук ...
Ние ползваме декатлонските, различни размери. Честно казано не помня колко струваха, но не са мръднали.

Али, ужасно е това, но не ме учудва Sad
Да видим при баща ми какво ще стане...

# 974
Али, безобразно е слабо казано. В Плевен няма ли подходящ специалист? Или Пловдив.. малко по-близо е от столицата.

Тарикатлъците с хавлиите се практикуват редовно от години, странно как сега забелязвате.
Лили, и аз с кеф бих им ги разбъркала... или всичките на една голяма купчина.

Боби, не се тревожи толкова за децата и не мисли за лошите неща, които хипотетично могат да се случат. Няма как да ги предпазим от всичко. По-важно е те да знаят, че ние винаги сме до тях.

Моята девойка миналата есен реши, че вече не иска да тренира баскетбол и сподели причините за това. Тя отдавна искаше да започне спортно ориентиране. Изчакахме да мине напрежението в училище, матури, класирания и миналата седмица се записа. Започва с голям ентусиазъм, дано и занапред е така. Аз съм много доволна, че през ваканцията тренират 5 дни в седмицата, да не се чуди какво да прави по цял ден.

При мен тези дни спонтанен шопинг и разправии с домашия любимец.

Хубав ден, банда Simple Smile

Последна редакция: чт, 29 юли 2021, 12:46 от Linofrina

Общи условия

Активация на акаунт