Искам да кажа ... (184) през юли 2021

• 47 923
  • 1 096
  •   1
Отговори
# 975
  • Бургас
Станала съм в 6:30 и чак сега сядам да пия спокойно едно кафе с вас. Че то да се бях изнасяла нямаше толкова багаж да имам. Само до пазара сутринта направих три курса. ММ ще е във възторг от купчината, която съм построила в коридора Simple Smile А после ще разбере и за големия куфар в спалнята Joy.

Ени, на мен ми се вижда спокойно по плажа, поне в района, в който ходим /точно под Флората/. Зет ми много държи да е под чадър и успяваме засега към 9-9:15 да намерим свободен. Аз лично си бучвам моя до тях, та чадърът ми е последен дерт. За мен е важно да съм близо до водата. В свободните зони, в които си ползваш свой чадър, има предостатъчно място.

Али, думи нямам. Дано това безхаберие не откаже дядо ти от по-нататъшно лечение.

Боби, хубави резултати пожелавам днес.

Пеги, по всяка вероятност е от ваксината тази отпадналост. Удари един хубав сън днес и утре ще си свежарка.

# 976
Али, ужасно е това.
Аз направих още една поръчка за дрехи, четенето на детето ще ме разори.

# 977
Ох,заспивах ,будих се,температура имах!
Сега съм добре!А,ще си поръчам сандалите и двата чифта!

# 978
Пеги, това да е!

Благодаря ви, момичета, за съчувствието.  Лекар намерихме, има час за 14ти. Въпросът е,  че нямаме диагноза, тя може да се постави само след биопсията, а той няма да иде пак. Боляло го е зверски, има още огромен хематом, а резултат зеро. Ще видим какво ще правим.

# 979
Успех, Али. Ние ще стиснем палци.
Пеги, добре върви оздравяването. Simple Smile

# 980
Али,дано намерите решение,ще стискам палци!
Мари,точно като болна се чувствах.Само мисълта за сандалките ме крепеше!

# 981
  • Euskal Herria
Пеги, коя ваксина сложи?

# 982
Янсен сложих,заради това,че е една игла .

# 983
  • Euskal Herria
И дъщеря ни нея сложи. Вечерта я е втресло, до сутринта е била с температура и отпаднала. И после всичко е било наред.

# 984
  • Mediterraneo
Отдавна не бях надниквала тук.
Хавлии и чадъри се мятат на първа линия на плажа и тук. Обаче полицаите минават и ги събират на един куп. Миналата година имаше парцели, беше много удобно, ама ги махнаха. Не ми е драма, и без това юли и август и плаж при мен не се получава, просто не слизам, предпочитам басейна в двора.
Оранжев код за жеги пак за петък и събота, да минава средата на август и да се кротва това време!

# 985
  • Euskal Herria
Не мога да се оплача от времето при нас.
И по темата за разхвърляните стаи:

# 986
Аз направих още една поръчка за дрехи, четенето на детето ще ме разори.
Да ти дам адреса на библиотеката? Ако чете на английски имам книги бол.

Али, това е ужасно. Търсете друг специалист.

Яна, не ме плаши. Аз не давам чинии да се носят по стаите. Изпитвам ужас от мравки.

Преди две седмици ходихме на кварталния плаж, не съм се похвалила че купихме къща със страхотна морска панорама. Та след плажа, ММ рече че ще правим басейн. Плажът беше пълен и като си тръгвахме към 11 нямаше къде да си сложиш хавлията. Не си спомням така да е било от моето детство (т.е.преди има няма 40 години)

Тази вечер сме на калкан. Великодушно реших да делегирам тази дейност на ММ.

# 987
Титина, честита къщичка.

# 988
Тит, честита къща.
Не ми трябва библиотека, не му се чете на моя син. Докато аз му четях всяка седмица купувах книги, сега като трябва да чете, книга да не види. Та той чете, аз поръчвам дрехи.

# 989
  • на Мелмак
Уу, Тит, честито! Къде е къщата?

Днес пулса ми удари 100, к'во стана? Имах чувството, че сърцето ми щеше да изскочи от гръдния кош. А в същото време кръвното ниско.

Малкия си прави страхотни яйца, даже не се бях сетила за такъв вариант.
Утре трябва дребен пазар да направя и банята е на дневен ред. Мислех да скокнем някъде, но впредвид температурите, ще пазим климатика в къщи Grinning
Някаква петричка бира домъкна ММ в къщи, та наздраве!

Бубе, Акага как беше?

Общи условия

Активация на акаунт