Искам да кажа ... (184) през юли 2021

• 47 932
  • 1 096
  •   1
Отговори
# 915
Добро утро!
Тук съм аз. Оправям се и отивам да се боря със социалните,т.е. да подам документи за детски надбавки. Как избрах най-горещото време,не знам. Дано не колабирам някъде. 🙈
Иначе после съм обещала на Синеочка да я водя в Пепко. Не е ходила и е много развълнувана,ще напълни кошницата с боклуци сигурно,но какво да я правя. 😆
Да кажа и аз за косата на Бел,че е суперска! Аз вече няма да я подкъсявам моята,но до като я чакам да порасте,ще мине бая време.
Честити да са рождениците от вчера!
На Ели стискам палци за баща й.
И на Али за дядото не разбрах всичко ок ли е? Дано е!
Хубав ден и се пазете! 🤗

# 916
Бубе,весело да си изкарате довечера!
На косъм съм да си поръчам 2 чифта сандали/едните ги водят еспадрили/от обувки бг.Цената не ми харесва,но сандалите много!Обмислям !

# 917
Пеги, винаги можеш да ги върнеш в обувки бг, така че не ги мисли;)

Ени, и аз не съм ходила в пепко скоро, а ми действа много терапевтично да купувам глупости;), така че я разбирам Синеочка.

# 918
  • Бургас
Добър ви ден!

Ени, бързичко да минеш с бумащината. Ако ти писне, прати им всичко по пощата с препоръчано писмо. Тук знам, че може.

Ели, стискам силно палците да се възстанови татко ти. Hands Pray

Али и тя да получи добри новини за дядо си.

Ъъъ, Бубе, остави ме без думи описаната наглост. Все си казвам, че чак такива хора не може да има и хоп, някой ме обори.
Тук на централния плаж не съм видяла такова чудо, но и аз си нося чадър, бучвам си го близо до водата, че да следя децата и въобще не се занимавам с дебнене за друг.

Пеги, поръчвай Simple Smile

С чистене и стягане на багаж ще се занимавам днес. След малко започвам дрехите на децата и е повече от сигурно, че ще се стигне до сортиране на ненужни вече дрехи, а оттам и до бърсане на опразнени шкафове. Пускам си климатика и музичка, денят е пред мен.

# 919
Селесте,и аз знам за пощата,но се редих. Два часа загубих,но успях. 😃
Сега релаксирам,но напъна от страна на Синеочка е голям! Кога отиваме,кога тръгваме за ПеТко?! 🤣 Ще ме побърка и ще склоня,въпреки жегата. То там нали има климатик,няма да вървим пеша.

# 920
Честити да са дъщерите ви,дами,здрави и щастливи!
Ели,дано не е толкова зле положението 🙏!
Значи,урочасах си бебенцето миналия ден 😥.Някъв ужас е тоя път, всичко на куп-температура,кисел,апетит няма,а крачето е двойно и червено и парещо 😥.А за безкрайния рев не ми се и споменава...Що така зле реагира тоя път 🙍🏻‍♀️

# 921
Ренко, днес да е по- добре Шефчето. Не си задавай такива въпроси. Не му е било ден.
Ени, Синеочка с бисерите е много сладка. Ми, ПеТко си е къде, къде по- мелодично от Рерсо, както четеше една възрастна жена.

# 922
Маре,кво ти ден,трети пореден...
Поне резервирах почивка.Велинград, където си ходим от години.Дано не ми се наложи да се оплаквам 😬

# 923
Айде пиши ги 3 за щастие. За да те успокоя за поредния ви Велинград, ние никъде няма да мръднем поредна втора година. Щерката си е на работа, а ако я харизам на свекървата, ще ме определи за най- лошата майка. Отделно и пътуване до София за микронийдлинг и датите тя си ги праска както ѝ дойде....

# 924
  • Бургас
Ех, милото шефче, дано днес се успокои крачето. Личната му какво казва? Може ли толкова време да е още постваксинална реакция? Моите нали не реагираха и не знам.

Ени, стига се дърпа, отивайте да наместите неотпуснатите още детски Simple Smile

Адска жега е тук, едвам отидохме до библиотеката, а е през два блока.

# 925
  • На брега на реката
Ау, милото човече! Дано спадне и да не го мъчи вече!

# 926
Милото шефче, бързо да му минава!

И аз резервирах един уикенд в гръцко към края на август, да видим дали/или, че не знам какво ще се случи с Ковид.

Маре, щерка ти е на 16, остава да не може да се справи сама за една седмица. Даже ще зарадва си мисля аз;)

И майка, като Синеочка му казва Петко на тоя магазин;)

# 927
  • Canada
Ренко, цункам Шефа по сладките бузи, да му минава 🤗

Стейси, Яна, честити да са ви девойките! Здрави, успешни, усмихнати!

Стейси, мн тъжно, светъл път на душата му 😔

Ели, да има дни татко ти!

Бел, разкошна грива❤

Ети, радвам се, заслужаваш повече да си почиваш 🤗 Тук съм, чета ви, лайквам ви, но ме върти някаква луда въртележка и не успявам да се включа адекватно 😁

# 928
Ох, Ренко, по-бързо да му минава. Поне е последната и скоро няма да се налага. И ние утре ще ходим и съм в тих ужас, като знам как беше първият път...
И на мен ми се ходи във Велинград, където си ходим винаги, ама май не сме още за спа 😃.

И аз много обичам да се мотая в Пепко. Имаме до вкъщи и като бременна все там се разкарвах, сега няма кой да ме остави 😃. Синеочка ще остане доволна сигурна съм.

# 929
Ренко, бързо да минава. Прави му охлаждащи компреси или направо вземи от куул пач, които продават по аптеките.

Велинград в жегите не бих си причинила, но аз и никакво спа и топли минерални басейни не бих.
Имам си травми от дете и в басейн рядко влизам. Синът ми също лепна гадна мизерия тип херпес вирус от Хисаря, няколко години се борихме с това, докато се изчисти.

Общи условия

Активация на акаунт