Изпитани сайтове за парфюми - юли 2021

• 62 606
  • 594
  •   1
Отговори
# 135
Ааа, ясно, нямам нито един Ангел и никога не съм искала да имам. Може би затова не правя разлика. Видях само 2019 и реших, че е той. 😄
Имаш! 😀 Музата 😜
Да, права си - имам я, и то благодарение на теб! Много ме е "напекло" днес явно... губят ми се парфюми. 🤣😜🤗

# 136
  • София
Благодаря за новата тема! Flowers Hibiscus

И да отговоря на въпроса - не проверявам бач кодове. Поръчвам предимно от магазини, в които съм сигурна.

За тези, които търсят Круизния Ангел от 2020, имаше една бройка в немския ибей. Търговецът има добър рейтинг.

Последна редакция: вт, 06 юли 2021, 18:03 от Scintillia

# 137
  • на майната си
Нямам навика да проверявам бач кодовете, с нетърпение чакам Delirum да заредят фланкъра на Apple Brandy, ако цъкнат и код към него, ще бъде мнооого приятно.

# 138
  • Варна
кодче за Елинор дали има и съм го пропуснала

# 139

mid15
lovelinor

Вчера ги пробвах и ги хвана и двата на ненамалени продукти.

# 140
Благодаря, Игрива сливче.Flowers Hibiscus

Това, което съм загледала във френската Сефора, доколкото се ориентирам е с опция да се вземе само от магазина. Цената му е чудна и умирам от яд. Ожалих Ви се:disappointed:

Не се отказвай толкова лесно! Кой е парфюма? Може да го има в други сайтове. Сега има доста намаления навсякъде.
До Гермасния не може ли? И от там с презвозвач.
ПП. Кодове не съм проверявала никога май. Излишна занимавка е.
Някъде виждали ли сте на цена около 20лв. този парфюм.
https://www.fragrantica.com/perfume/John-Galliano/Parlez-Moi-d-A … raiche-14649.html
Последно съм го купувала от Парфимо БО за около 17лв.

Последна редакция: вт, 06 юли 2021, 20:02 от sasi6

# 141
Само аз ли не намирам мострите в парфюми-шоп?
И на мен ми дава грешка.

# 142
  • Пловдив
Благодаря, Ивченце. 🌻  Думнах една Флора Футурка. Иначе в Парфюми шоп цената си е бетон. 69.99 си стои от месеци също за тестер 60 мл.
    Бихте ли казали от къде и на каква цена?
63 беше в Парфимо. Вече не е наличен.

# 143
  • Варна

mid15
lovelinor

Вчера ги пробвах и ги хвана и двата на ненамалени продукти.
благодаря спестихте ми едни пари Simple Smile

# 144
june също дава 15%

# 145
Здравейте, попадали ли сте на този сайт https://www.framero.eu/. Почти съм сигурна, че са ментета, но все пак реших да попитам, тъй като не съм много наясно с цените. С търсачката нищо не излиза за него.

# 146
Здравейте, попадали ли сте на този сайт https://www.framero.eu/. Почти съм сигурна, че са ментета, но все пак реших да попитам, тъй като не съм много наясно с цените. С търсачката нищо не излиза за него.

Ментета, цените са красноречиви.

# 147
  • София
някакъв нов сайт е, и аз попаднах на него сега,  а преди при търсене не е излизал. Надали някой е поръчвал.

# 148
някакъв нов сайт е, и аз попаднах на него сега,  а преди при търсене не е излизал. Надали някой е поръчвал.

Бакар Руж за 119лв или Ерба Пюра за 90лв 🤣.Чисти ментета.Не ползвам този клас парфюми,амааа  си личи ,че са менте.Като чета на какви цени ги купуват тук момичетата Wink .

Пък и цените им едни такива 86-89-67 🤪

# 149
Elfragrance имат мостри на Тициана и мансера на хубави цени, препоръчвам

Общи условия

Активация на акаунт