Изпитани сайтове за парфюми - юли 2021

• 62 545
  • 594
  •   1
Отговори
# 345
Всеки понеделник откакто получих мостра на Делина Ексклузив отварям Нотино с надежда, но не и не няма отстъпка за ниш Cry

# 346

парфимо

# 347
  • София
Ако някой търси Chloé Nomade Absolu de Parfum 50мл е по-изгоден от 30мл. Grinning
В Нотино с кода.
https://www.notino.bg/chloe/nomade-absolu-de-parfum-parfjumna-vo … zheni/p-16009093/

Като се намали с кода пак идва по-скъп от Парфимо:
https://www.parfimo.bg/chloe-nomade-absolu-eau-de-parfum-za-jeni-50-ml/

Поразгледах Notino аз, но май само новата мадама на Готие и тазгодишния круизен Ангел могат да се хванат на сметка. Някои не ги хваща кода, други пък са със завишени цени преди обявяването на 20% намаление. Е, не съм прегледала всичко, че си наложих вето, но може да има нещо за удар. Wink

# 348
  • виртуално
30мл Olympéa Blossom с кода също е на добра цена 69.20

# 349
Azzaro Wanted Girl By Night е на добра цена - 90,32лв./80мл. Аз поръчах този комплект: https://www.notino.bg/chloe/chloe-podarchen-komplekt-ii/p-16067971/. Разглеждах няколко варианта на парфюма, даже имам в кошницата 75мл за 99лв.и кода го хваща, но малкото шишенце ме грабна Simple Smile.

# 350
# 351
От месец му се чудя в Елинор - 99 лв., но с 15 процента код, става супер (84,15 лв.)

# 352
изобщо не съм видяла, че и там го има при това на по-добра цена
много яд ме хвана днес, когато се появи налично, защото преди 2 дни поръчах patchouli reminiscence Confused

Последна редакция: пн, 19 юли 2021, 17:45 от bubanka

# 353
  • София
Milen™, благодаря за честия преглед и скрийншоти oт makeup. Аз си признавам, че нямам нерви да ровя из сайта често, така и не си оправиха филтрите и нотификациите и ме дразнят. Grinning Но сред солените цени, които все по-често плясват на нишовите марки напоследък, има от време на време много добри предложения. Не се възползвах от офертите, които си скрийншотнал, обаче пък покрай тях поразцъках да видя какво ново има и мернах, че са заредили доста неща на Ormonde Jayne и цялата линия "Пътят на коприната" - на практика на половин цена (150 eвро е редовната цена за 50 мл). Отнесох един Byzance набързо (159 лв). Simple Smile Бях го пуснала за следене, нотификация за пореден път не получих.

# 354
Има ли код за parfium.bg,или да не правя поръчка от там?

# 355
Има ли код за parfium.bg,или да не правя поръчка от там?

# 356
  • ново
Имам в кошницата в Нотино LVEB soleil crystal на стара цена. Сега с кода идва чудна цената, но още се чудя дали ми трябва и дали няма да ми анулират поръчката?

# 357
На мен кодовете на ми хващат ако нещата в кошницата ми са на ниска цена.
Не знам на вас как така ви хваща и какво "грешно" правя аз.

# 358
Вчера като се метнах на Iced Star, имах в кошницата един крем на Vichy на 28, а в момента беше вдигнат вече на 35 лв, защото има код, нали! и като сложих кода, намали и крема, и парфюма. Като отказах поръчката, не се съобразих при обаждането да питам може ли само крема да изпратят и го загубих на тази цена. После сложих само него и с кода го намали на 28 лв, демек - колкото си беше и не го взех. Не мисля, че нещо не правиш както трябва и как точно работи кода на отделните профили, но предполагам има някакъв алгоритъм, който си го гласи както си иска.

# 359
  • София
Milen™, благодаря за честия преглед и скрийншоти oт makeup. Аз си признавам, че нямам нерви да ровя из сайта често, така и не си оправиха филтрите и нотификациите и ме дразнят. Grinning Но сред солените цени, които все по-често плясват на нишовите марки напоследък, има от време на време много добри предложения. Не се възползвах от офертите, които си скрийншотнал, обаче пък покрай тях поразцъках да видя какво ново има и мернах, че са заредили доста неща на Ormonde Jayne и цялата линия "Пътят на коприната" - на практика на половин цена (150 eвро е редовната цена за 50 мл). Отнесох един Byzance набързо (159 лв). Simple Smile Бях го пуснала за следене, нотификация за пореден път не получих.
Ииии... радостта ми беше краткотрайна. Бил последна бройка и бил повреден... Поръчката е анулирана. Не ми върви с този сайт и това си е. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт