Парфюмни размисли и страсти (юли 2021 г.) - 262

• 64 548
  • 751
  •   1
Отговори
# 165
Ето какво нося:
Всичките до един любими, обожавани и носени постоянно. Ниският скрит отзад парфюм е на The Spirit of Dubai Bahar

# 166
Страхотна снимка отзад кои парфюми са зад Мюглер? Виждам Либре?

Последна редакция: пн, 05 юли 2021, 19:13 от bulgari_bs

# 167
  • София
Момичета, някой пробвал ли е сокчетата в новите герленски бутилки? Визирам този дизайн
Скрит текст:
Някой беше питал, мисля, преди време (не помня за кой парфюм точно) , обаче не намерих инфо с търсачката. Реформулирани ли са, или само дизайна на флаконите е сменен? Мнението на тук пишещите и запознати с ароматите ми е по-полезно от някои отплеснати коментари във фрагрантика ... Yellow Heart

# 168
Страхотна снимка отзад кои парфюми са зад Мюглер? Виждам Либре?
Да Libre EDT, Vendemma, Soleil Blanc, Jimmy Choo, Coach.

# 169
Densi,Libre EDT траен ли е и излъчващ сега през лятото?

# 170
Densi,Libre EDT траен ли е и излъчващ сега през лятото?
Да, нямам оплаквания аз, но не пестя. 6 часа някъде, средно излъчване.

# 171
  • София
tuali, моля за отзив за  Le Régent Oriza L. Legrand. Месеци наред няма опция за поръчка на мостра. Confused

# 172
  • Варна/Лондон
Това значи ли, densi, че ще има скоро нови ревюта на парфюми? Purple Heart
Пиша си аз.❤

Чета ,чета ви аз ❤.Няколко парфюма имам от вашите ревюта 😁❤. Да попитам Just Rock Zadig-подходящ
ли е за летен сезон? Миналата година ползвах Her 😁😁😁(подходящ или не 🤣),но май беше менте и бързо изчезваше 😄
Само няколко да са заради Денси, с парфюм да я намажем, а то😂Последния покрай нейно ревю Blend oud Zanzibar, а сега искам и другото синьо. 😂
Денси, кажи нещо и за Eclipse Blend oud, и ако знаеш къде може да се купи, ще в супер. 😍

# 173
Ммм Eclipse Blend Oud е горещ амбров парфюм с много добри цитруси в началото. Като разтопено слънце е.
Наистина прилича много на Roja Amber Aoud.
Ех, подсети ме за него, супер е! Знаеш ти какво да гледаш. Вещица парфюмна съм аз, но ти ги целиш насляпо право в десятката, а това малко хора го умеят. Аз вече не мога, не искам често просто, страх ме е от разочарования, заради бройката.
Купувам ги от бутика в София Ателие.
Много се чудих дали да взема Tupai Love на морето, но накрая го оставих. Той също е много добър парфюм. Ще го опиша.

# 174
  • Варна/Лондон
Чудесно описание както винаги, Денси,
ясно, че пак ще се стрелям на сляпо, но пък както казваш, за сега пу-пу много малко греди, а с Blend Oud не очаквам такива. 😜

# 175
ясно, че пак ще се стрелям на сляпо, но пък както казваш, за сега пу-пу много малко греди, а с Blend Oud не очаквам такива. 😜
А не и там има обикновени и недобре композирани парфюми, освен това имат прилики с други парфюми, а аз високо ценя вече силното отличаване и усложняване, особено при високи цени. Конкуренцията е жестока и бързо те отрязват, ако предлагаш доста прилики.

# 176

Аз рядко имам греди-греди, но тъкмо с Blend Oud ми бяха най-големите. Разкошни силни аромати, качествени и богати композиции, трайност убийствена и.... толкова да не ми подхождат. Че и с два наведнъж се бях засилила на сляпо, слава Богу намериха нов любящ дом. Пробвала съм още три или четири , сред които и Oud Zanzibar и нито един не ми пасна и не ме влюби във себе си. 😢

# 177
  • The Evergreen State
Днес за пръв път обиколих парфюмериите, не бях стъпвала в мола близо година и половина. Нищо не ми допадна от това което тествах за съжаление. Тествах YSL Libre EDT, не се погаждам с този парфюм и това е, нито ЕДП нито ЕДТ, шишенцето е много красиво, жалко.

J'adore Infinissime е единствения от Жадорите който не успях да харесам. Пръснах на блотер Irresistible Givenchy както и Dolce Rose. Не ме впечатлиха дори не ги запомних.

Пръснах и Gabrielle Essence, на блотера ми се стори тежък и задушлив. Не беше това което си спомнях от този парфюм.

Не съм сигурна дали така се получи да не харесам нищо защото с маска не си е работа да тестваш парфюми. Няма как да помириша на момента, пръскам на блотери, прибирам ги тук и там, докато изляза навън да помириша то половината аромат изчезнал. На ръка пръснах единствено Либрето, надявах се поне ЕДТ да ми допадне но уви.

Виж, Марли са друга работа. Единствено те успяха да ме впечатлят. Тествах няколко Делини и Мелиора. Много хубави парфюми са. Делина ми допадна повече от Мелиора. Не съм сигурна дали ми се носи нещо подобно в момента обаче.

Ядосвам се сега че забравих да тествам Сисли нощната Изия, нищо следващия път.

Последна редакция: вт, 06 юли 2021, 06:07 от Athena

# 178
Athena, къде могат да се пробват PDM?

# 179
  • The Evergreen State
Viki аз не съм в България, надявам се да се включи някой да ти помогне. Ако питаш за Щатите - тествах ги в Нордстром Simple Smile.
За Делина е писано много тук и много хора ги познават, може да опишат по-добре, аз както казах от блотер само днес. Най-общо казано е тип ориенталска роза, подобно на Valentino Donna и Elie Saab Rose Couture. Ако обичаш такъв тип ще ти допадне. Цената обаче не е никак розова Smile.

Общи условия

Активация на акаунт