Парфюмни размисли и страсти (юли 2021 г.) - 262

• 64 029
  • 751
  •   1
Отговори
# 180
  • Sofia
PDM ги има в Нотино, Парадайс.

# 181
  • Чукарландия
Благодаря за прекрасно оформената тема, Денс! 🌹
В жегите, най-често посягам към
Valentino Donna Rosa Verde Valentino
Aoud Lagoon Montale
Rose d'Isparta Boucheron
Andromeda Tiziana Terenzi
Angel Eau Croisière 2020 Mugler
Nomade Chloé
Blossom Jimmy Choo
И още много други, любими, но да не става досадно...

# 182
Здравейте парфюмни момичета. Моля за вашата помощ, купих си от Нотино Versace crystal noire - продукт. Дойде си опакован в целуфан, абе на пръв поглед всичко си му е наред. Тъй като не съм наясно много с еднаквите номера които трябва да ги има на кутията и на бутилката, прилагам снимка от която май е видно ,че номерата не са същите. Друго което ми направи впечатление, е миризмата. Онзи ден бях в МОЛА и си пръснах от техен тестер, миризмата много ми хареса и реших да го взема от Нотино/даже го държах доста време в кошницата на добра цена/ . За съжаление обаче, когато си пръснах на ръката преди обяд  към 10 ч /той пристигна днес/  - минали са само два часа а той се усеща едва едва. Май е по-добре да го върна, но първо да се допитам до вас.

# 183
Да не си тествала EDT в мола? Имат лека разлика и да, при мен сякаш тоалетната вода е по-осезаема от парюмната. Надали е менте от Нотино.

# 184
Нотино предлагат само оригинали. Имат физически магазин в Парадайз.

# 185
За съжаление може и да е тоал.вода, защото бяха една до друга и аз хванах едното и пръснах. Както и да е, очаквах нещо силно и трайно, а то вече не се усеща на ръката ми след третия час. Връщам им парфюма, ще взема нещо друго. Колебая се между Aura Mugler /която познавам като миризма/ и Lombres de merveille Hermes. Какви са вашите впечатления за парфюма на Ерме ? Аз харесвам Елексира много, надявам се и този да е с интересн аромат и добра трайност.

# 186
Macadamia нямам този за който питаш , имам Oud Zanzibar.
Денси Розата на Attar на моята кожа /аз не съм като теб, моята е хладна и суха / е сладко от рози  , което ври на котлона или тъкмо е свалено от него. Изключително сладко , с много захар и още розови листенца посипани наоколо с шепите,  мускусна роза, след 2-3 часа почваш да усещаш ,  че тая острота от сладост е и от касис и карамела.. Доколкото мога да преценя не си такъв розоман , но пък на твоята кожа може и друго да изкара..
С 1 изречение : много , много роза като цвят,  като сладко от рози , муск и сладост до степен на острота..

# 187
  • София
Привет и от мен! Много благодаря за новата тема, densi! Flowers Hibiscus

В горещините основно посягам към Lalique Amethyst, Anna Sui Secret Wish, както и Круизния Ангел 2020 и Jo Malone Wood Sage & Sea Salt, като последните два ги ползвам когато жегите не са огромни (до около 28-30 градуса) и/или когато подухва ветрец. Днес съм с Бронзовата Богиня от 2011, която обикновено ползвам само на плажа, но ми се приноси летен кокос и тъна в блаженство. Relaxed Освен това поръчах и чакам с нетърпение Thé Basilic Molinard и силно се надявам да се окаже моя нов билково-подправков летен любимец, че го стрелнах насляпо. Хвърлила съм око и на цялата серия 4711 Acqua Colonia Intense, но засега си стоят в кошницата само.

За горещи парфюми определям Неприличната Органза, Глория и Guerlain Shalimar Parfum Initial L'Eau. Обожавам ги, а и доста комплименти съм отнесла разносвайки ги. Yellow Heart

# 188
Macadamia нямам този за който питаш , имам Oud Zanzibar.
Денси Розата на Attar на моята кожа /аз не съм като теб, моята е хладна и суха / е сладко от рози  , което ври на котлона или тъкмо е свалено от него. Изключително сладко , с много захар и още розови листенца посипани наоколо с шепите,  мускусна роза, след 2-3 часа почваш да усещаш ,  че тая острота от сладост е и от касис и карамела.. Доколкото мога да преценя не си такъв розоман , но пък на твоята кожа може и друго да изкара..
С 1 изречение : много , много роза като цвят,  като сладко от рози , муск и сладост до степен на острота..
Ще го видя. Надявам се на прекрасни гурме рози.

# 189
Момичета, извинявайте за глупавия въпрос, но до сега не съм поръчвала тестер от Parfimo. На снимката са показани без капачка, но си идват с капачка, нали? Няма съмнения в оригиналността?

Прощавайте, редактирах се.

Последна редакция: вт, 06 юли 2021, 18:22 от tobsic

# 190
Къде има тестери в нотино?

# 191
Получих Rose Galor Attar Collection и го пръснах веднага на ръката. На първо четене ми харесва, наистина е гурме роза, плътна. За мен не е сладък много обаче. Ще го пръскам след душ да го разучавам, въпреки, че сега му е топло. Има уникално красив флакон.

# 192
Момичета, извинявайте за глупавия въпрос, но до сега не съм поръчвала тестер от Parfimo. На снимката са показани без капачка, но си идват с капачка, нали? Няма съмнения в оригиналността?

Прощавайте, редактирах се.

Повечето, които имам от там са с капачка. Но имам и един два без.

# 193
Две лета подред пръскам Шанс о вив и Солей де Капри на Монтал. Тази година купих и Солей Кристал, но на моменти ме дразни.
Искам да взема и Шанс о тендър Едп, но ще чакам някое намаление.

# 194
Пристигна Monaco. Шипър е, но много сдържан. В началото има точно за миг препратка към La Panthere Ledgere, но тя много бързо изчезна. После нещо от Paloma Picasso открих, но много по-фино и меко. Точно "тънък" шипър е - смес между класически и модерен такъв. Или поне това е моята представа за такъв шипър. Има сдържано, меко, луксозно звучене. Така и изглежда. Една нотка от съставките му излиза на преден план и се откроява - мимозата. Единственото нещо, което ми се щеше да е различно е, че усещането ми е за топъл парфюм, а ми се искаше да е студен. Може би през зимата ще е различен и тогава ще е по-подходящото време за него, но много ми харесва!
Благодаря на develfen, че го предложи! 🌺

Скрит текст:
Имам и пробичка на Twilly eau Ginger, той е 1:1 с Narciso Ambrée! Никаква разлика.

Общи условия

Активация на акаунт