Парфюмни размисли и страсти (юли 2021 г.) - 262

• 64 009
  • 751
  •   1
Отговори
# 195
Когато пробвах Narciso Ambrée, ми миришеше на затоплена вода в ютия. Grinning Трябва пак да го тествам.

Последна редакция: вт, 06 юли 2021, 22:03 от Джуд

# 196
  • Бургас
Narciso Ambrée направо органически не го понасям.Ако новия Туили верно прилича на него просто не е за мен.Но аз нямам изобщо никакви надежди за него, от първия Туили ми призлява и като цяло не харесвам парфюмите на Hermes.Най- чуждия ми бранд.

# 197
Азалия🌺,  много се радвам, че Monaco ти харесва!
Хубав и различен парфюм със собствен почерк. Ако и утре е дъждовно като днес, ще го нося - интересно ми е в хлад и влага как ще се държи.

# 198
Тук, където съм, е топло през деня, но е планински курорт и вечер е хладно. Много приятно се държа до преди малко на терасата на вечерния хлад и полъх. Чудесен е Monaco!
Наистина не намирам разлика между Twilly eau Ginger и Narciso Ambrée. Много харесвам втория, по тази причина нямам нужда от от последното Twilly, а така ми се искаше парфюмче с шапчица! 😀 Толкова е сладичко, че сигурно по-нататък ще си взема 30 мл, защото най-готино е точно малкото шишенце.

# 199
Аз не намирам прилики между Narsico Ambree и новия Twilly Eau Ginger. Първия е типичния мускус на марката, но подсладен и с добавка много жълти цветя, а втория е свеж и много енергизираш парфюм с преобладаваща нотка на джинджифил, доста различен и отличаващ се от останалите мейнстрийм предложения.  С предишните  Twilly-та не се разбрах и не можах да ги нося, но този много ми допадна.

# 200
  • Пловдив
Аз също не купих никое от старите Twilly-та. Но новият страшно ми хареса - ще ходя да го тествам отново.

# 201
  • София
Обичам баба Diva! С нея си парфюмирам книгите и е на дъното
Скрит текст:
И аз повече няма да пестя от капачки No Mouth

# 202
Чета за новото Twilly в фрагрантика и се плаша от спомената нотка на котешка урина. На моята кожа обикновено тези нотки се проявяват. Междупрочем няма нито една обща съставка с Ambree на Narciso.

# 203
😆 Нали? Нали! Толкова е нещастна Diva без капачка...
Ще и омотая това около гърлото, да ми е за урок 😁
Скрит текст:

# 204
Последно ползвах HUGO BOSS The Scent For Her и много ми хареса.
Честно казано за лятото много обичам да ползвам спрейовете за тяло на Victoria's Secret. Имам си някои най-любими аромати, а и някак си са освежаващи според мен.
Дали има парфюм, който наподобява аромата на Victoria's Secret Velvet Petals Noir или Victoria's Secret Velvet Petals?
Би било страхотно, ако има нещо подобно. Grinning

# 205
  • Pazardjik
Обичам баба Diva! С нея си парфюмирам книгите и е на дъното
Скрит текст:
   Този много прилича на Дива според мен,убийсвено траен е и бюджетен!  https://www.fragrantica.com/perfume/Rasasi/Safina-19665.html

# 206
Ммммм, парфюмирани книги! Flowers Rose
Ето за какво ще послужи моята Diva!

Парфюмирам чаршафи и хартиените коледни елхи, но преди няколко дни попаднах на материал разглеждащ различните начини за носене на парфюм от Фролова.
В коментарите се натъкнах на невероятни идеи, между които тази за книгите, изплакване на копринени шалове в парфюмирана вода, ароматизиране на крем за тяло с парфюм, и много, много други.
Веднага започнах експерименти с шепа неароматизиран лосион в който пръснах два спрея Опус 6 и се намазах обилно.
Лелеее, като "гракна" тоя ми ти Амуаж! Joy
Направих си едно кафе, зави ми се свят и пак взех душ.
С два спрея можех да направя половин кило, но идеята е страхотна и непременно ще опитам с по - умерени пропорции.

# 207
Аз пък не парфюмирам абсолютно нищо освен себе си. Не ползвам дифузери, нито аромати за дома, свещи със силен аромат не понасям, избягвам и парфюмирани лосиони, освен ако не са линия на парфюм, който нося. Не пръскам никога по дрехи, шалове и аксесоари. Харесвам хубав аромат излъчван от тялото, не от предмети.
Как пръскате книгите, не се ли съсипва хартията, не пожълтява ли?

# 208
И на мен ми стана любопитно за книгите. На дреха/шал много рядко се е случвало да пръсна парфюм, иначе само на себе си. На кожа, не на коса. Е, ако случайно попадне, няма как да го махна, но по принцип избягвам да пръскам в косата.

# 209
Не съм пробвала, но си представям, че ще е най - подходящо за книгите с корица от плат. Тя обикновено е тъмна и няма какво да и стане.
Може и парфюмиран разделител от хартия да се направи, аз често използвам блотерите от моите набези в някоя парфюмерия за целта.

Общи условия

Активация на акаунт