Парфюмни размисли и страсти (юли 2021 г.) - 262

• 64 003
  • 751
  •   1
Отговори
# 210
  • Бургас
Книги не съм парфюмирана, но шалове те поставям на легло или друга хоризонтална повърхност и пръскам 1-2 пъти във въздуха над тях

# 211
Да да, ще пръскам върху книги и глупости. 15 начина да похабим парфюм за едното нищо. Върху дрехи - само ако попадне при пръскане върху кожа. Не обичам такова разхищение.

# 212
  • Sofia
Моите шалове поемат от аромата на парфюма , с който съм ,  няма нужда да пръскам и тях. Забелязах , че и предпазния колан в колата ми ухае, попива аромата  , когато се допира до шията ми.

# 213
С по-слаби и не толкова излъчващи парфюми съм пръскала току-що простряно пране от поне 20 см разстояние. Получи се много добре, с лек и приятен аромат на чисто. Пръсках с Нейната любовна история на Йоджи Ямамото, той си е направо колон, не и тоалетна вода дори, въпреки че се води ЕДП.
На момците пръскам раниците след изпиране с някой от техните по-бюджетни парфюми или с един мой Пиер Карден, който не ползвам. Слагала съм памучен тампон, напоен с парфюм, в гардероба - също се е получавало приятно.
Идеи всякакви - все остава по някой омръзнал, неразменен флакон, жал ми е да го гледам забутан и безполезен в дъното на шкафа.

# 214
Момичета, аз не пиша, но ви чета и вчера заради вас ходих в Дъглас да си харесам парфюм, защото моят Том Форд Ноар изненадващо свърши. То е нормално де, аз се пръскам хиляда пъти с него, но не ми е достатъчно траен, та за това.

Попаднах на страхотна консултантка, която за първ път не ми предложи Диор адикт или обувката. Все чудесни аромати, които обожавам, но предпочитам малко по-уникални миризми, които не са толкова масови. Казах й кои аромати обичам и ме пръсна с Guerlain Santal Royal иии.. се влюбих! Даде ми тестерче и сутринта преди работа се напръсках и мисля, че е невероятен аромат и смятам да не го мисля много, а да го купувам. В нотино ми се вижда много ниска цената 125ml  179лв, сравнено с дъглас 125ml 289лв. Някой има ли идея защо такава огромна разлика?

# 215
Здравейте. По подхваната тема, парфюмът го пръскам само по тялото, никога по дрехи или коса. Аромата така или иначе си отива по тях, за маските да не говоря просто. Слагам си, сваля я надолу към врата и после като я вдигна мале понякога е приятно друг път съвсем ме души.
По основната тема много ми е сложно с летните парфюми. Като един начинаещ пишман парфюмен запалянко това лято установявам че реално всякаш нямам нищо лятно-лятно подходящо за тези жеги които ни нападнаха просто нз какво се носи тв това време. Като говорим пък за "горещ" парфюм моята асоциация е нещо с нотка на пипер.
Иначе вчера ми се наложи да прекарам цял ден в мол. Неминуемо се влезе и в парфюмерии. Пробвах няколко неща. Около 15 Simple Smile и оооо мъка то всичко ми хареса.
Влезнах конкретно за новото Туили което пръснах на блотер и много ми хареса. Ще го пробвам другия път на кожа, но нямам съмнение тъй като и първите две издания са от мои по мои. Обаче да си призная презентацията му по не ми допада предпочитам черните бомбета макар да разбирам концепцията.
Пробвах новата Изия и нея другия път на кожа понеже също ми хареса а първата хич. Очаквах и тази да не би, но....както казах вчера всичко ми харесваше!
На ръката си пръснах само два аромата. Bottega Veneta Bottega Veneta - който вече трети път пробвам,
и Kelly Caleche Hermès мисля че беше ЕДТ който пък ми е интересен за проба от много време. Въобще не очаквах това. Нямам идея от къде ми изби но аз усетих много приятна медена сладост???? Пак ще го пробвам но като цяло ми се стори красив и различен.
Пробвах още куп неща хвърлях листчета в торбата с покупки и вечерта въобще не можах да се сетя кое кое е. Вие как се справяте с запомнянето? Аз понякога ги разделям на различни места и горе долу успявам но сега бяха твърде много.

# 216
Аз винаги парфюмирам и върху дрехи, защото ароматът се задържа по-дълго, а и ми се бяха появили пъпчици по врата от парфюмите.

# 217
Elits@, аз ходех с един химикал и си записвах отзад на блотерчето. Сигурно съм изглеждала смешно, но не исках да се прибера и да се чудя кое какво беше.

# 218
Elits@, аз ходех с един химикал и си записвах отзад на блотерчето. Сигурно съм изглеждала смешно, но не исках да се прибера и да се чудя кое какво беше.
Оххх това съм си го мислила много пъти и май трябва да почна да го правя но и аз се чудя дали няма да изглеждам странна Simple Smile. Вчера конкретно не бях и сама и съвсем ме беше срам. Simple Smile

# 219
  • Sofia
Като станат повече блотери моля константата за химикалка и обикновено са любезни сами да ми ги надпишат.

# 220
  • Пловдив
Никога не пръскам върху друго освен на моята кожа. Шаловете поемат от мен. Съсипала съм няколко блузи преди години  - останаха мазни петна и повече не съм повторила.

# 221
И аз си записвам понякога.

# 222
  • Пловдив
Аз в началото правих така на блотерите записвах, но вече ходя да тествам не повече от 2 нови парфюма и лесно си съставям мнение, пръсвам за по-сигурно и на китката на ръката да съм сигурна на кожа как ще ми седи👌🏻

# 223
Пиша и аз на блотерите.

# 224
Записвам и ги слагам на различни места по джобовете на дънки и чанта и си запомням.

Искам да поръчам насляпо от Делириум новия парфюм с бъз на Джо Малоун Elderflower Cordial Cologne Jo Malone London. Обожавам бъз, но не знам как е представен тук. Иначе харесвам силно този лимитиран флакон. Чудя му се от няколко дни. Дали да го пробвам първо?
Някой пробва ли вече този парфюм или нещо друго от линията?
Elderflower Cordial е преиздаден Elderflower & Gooseberry от колекцията Sugar & Spice 2013.

Общи условия

Активация на акаунт