Парфюмни размисли и страсти (юли 2021 г.) - 262

• 64 003
  • 751
  •   1
Отговори
# 225
  • Франция
Много е хубаво новото Туили Simple Smile Ухае точно както и изглежда Heart Eyes Върна ме години, години назад, когато и аз изглеждах като него Grinning
Дами, наистина ли все още се притесняваме дали не изглеждаме странни? Simple Smile

# 226
  • София
Парфюм пръскам само по тялото, рядко по косата. Зимата шаловете (палто, яке) поемат от аромата.
Дали има парфюм, който наподобява аромата на Victoria's Secret Velvet Petals Noir или Victoria's Secret Velvet Petals?
Виж във fragrantica.com под парфюма има според потребителите This perfume reminds me of.  Velvet Petals ми е много любим, аз го нося като парфюм, понеже на моята кожа е много траен и силен и шлейфов и се усеща добре и от околните.
SOTD: Oyedo Diptyque Sparkling Heart

Последна редакция: ср, 07 юли 2021, 13:00 от Vesika

# 227

Искам да поръчам насляпо от Делириум новия парфюм с бъз на Джо Малоун Elderflower Cordial Cologne Jo Malone London. Обожавам бъз, но не знам как е представен тук. Иначе харесвам силно този лимитиран флакон. Чудя му се от няколко дни. Дали да го пробвам първо?
Някой пробва ли вече този парфюм или нещо друго от линията?
Elderflower Cordial е преиздаден Elderflower & Gooseberry от колекцията Sugar & Spice 2013.

Много интересно изглежда, този с къпината също много ме привлича.. ☺️

# 228
Да, много интересно изглежда. Чета, че е силно пудрен, сладко-кисел, лек и се прибира до кожата след няколко часа.

# 229
Arizona, благодаря ти! Много мило от твоя страна! Hug

Днес ми пристигна Olympea Legend. Ах, колко дълго я чаках заради нашите празници и неработни 5.и 6.07.!
Напръсках се със замах....Scream Satisfied
Бога ми, забравих, че при тест ми харесва по 1 фъс на всяка китка, чудесно се рее около мен, и прави прекрасен, амброво-кайсиен облак. Но ако се прекали, става съвършено различен аромат.
Мощността му е като на Слона на Кензо. Стъпка ме, и после седна върху мен.
Чувствам се като топната в казан с пестил от сливи, а до мен в съседния казан бълбукат джибри и презряли кайсии, над които гъмжат рой оси.  Седя си така от един час, и ако това беше първата ми среща с парфюма, щях да съм го намразила от раз. Чакам да се кротне малко. Много са му хубави кайсиите, само трябва да улуча дозировката.

Така вече не. Два фъс в лактите са ми напълно достатъчни, най-вече далеч от главата. Или както в старата школа- пръсваш, и минаваш под капките.
Голям цирк! Сякаш за първи път получавам парфюм! Joy

Lioness77,  много ти е труден въпроса. Aura Mugler и L'Ombre des Merveilles са толкова различни, че е добре да взмеш или и двата, или да процедираш според това какво ти се носи. L'Ombre е студен, дистанциращ аромат, идеален за офис, или за чай с Далай Лама. Аура е екстравагантна зелена ванилия, идеална по всяко време, и разцъфтяваща в жега.
Нося и двата, но Аура носих повече през ХО, и свободно време, докато Сянката ми е по-офисна, но това са личните ми усещания които са чисто субективни, и общо взето са размислите на парфюмно обсебен.

Последна редакция: ср, 07 юли 2021, 14:22 от Dez

# 230
Влизам да споделя, че много се харесахме с Vanille Exclusive Mancera  ..... задължително в заглавието трябваше да има думичката Peach Flowers Peach , но никой не ме пита Stuck Out Tongue
Огромни благодарности на #парфюмното Ангелче, което съвсем безкористно / без да поиска стотинка / ми изпрати остатъка в бутилката си /около 20-30 мл./ Purple Heart /Ще се взимаме в р-р 120 мл/
#Deetron, сърдечно благодаря за подсказката... определено нямаше да се хвърля точно на този аромат, а се оказа тооолкова приказна , автентична и узряла сладка праскова без никаква синтетика .
Едва напръскала се и започнаха да валят комплименти около мен / за ниш- ароматите не съм получавала толкова комплименти , но ето една проста ванилийка с праскова накара хората да си заврат носовете в мен / happy съм Simple Smile)))))
И аз като Densi съм забила на Jo Malone и се чудя .... Scarlet Poppy или Myrrh & Tonca .... help

Последна редакция: ср, 07 юли 2021, 16:06 от macadamia

# 231
  • Пловдив
Здравейте.Някоя от Вас имала ли е Live Jennifer Lopez, Jil Sander Style,Issey Miyake pleats please.Интересува ме в кой от трите виолетката е най -захарна ?

# 232
Scarlet Poppy или Myrrh & Tonca .... help

И двата. Страхотни са и не бих могла да се откажа от нито един от тях. Май не помагам много, но...Flushed.

Последна редакция: ср, 07 юли 2021, 14:24 от Анонимен

# 233

И двата. Страхотни са и не бих могла да се откажа от нито един от тях.
..... и двата са в кошницата и само ги наобикалям и не мога да избера ..... липсват ми едни 20 процента и ги отнасям и двата като куцо пиле домат ..... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 234
Ако все пак трябва да е един - Myrrh & Tonka е по-нежен през лятото. Поне на моята кожа. Другият става твърде сладък и натрапчив и е по-подходящ за по-студено време.

# 235
Здравейте.Някоя от Вас имала ли е Live Jennifer Lopez, Jil Sander Style,Issey Miyake pleats please.Интересува ме в кой от трите виолетката е най -захарна ?
първия не го познавам, в другите два не откривам захарни виолетки:)

# 236
  • София

И двата. Страхотни са и не бих могла да се откажа от нито един от тях.
..... и двата са в кошницата и само ги наобикалям и не мога да избера ..... липсват ми едни 20 процента и ги отнасям и двата като куцо пиле домат ..... Stuck Out Tongue Winking Eye

Myrrh & Tonca е невероятен парфюм! Чета ви всеки ден от 1година. С Вас и още 3 съфорумки харесваме еднакви аромати, затова съм убедена, че ще харесате Myrrh & Tonca.

# 237
Поръчах аз пафюма на Джо Малоун с бъз. Има подарък шал на Мас.

# 238
В днешната горещина се наслаждавам на този евтин но много добър
Препоръчвам го!❤❤❤

# 239
  • Пловдив
Бях чела,че е нетраен.При Вас колко издържа ?

Общи условия

Активация на акаунт