Парфюмни размисли и страсти (юли 2021 г.) - 262

• 64 013
  • 751
  •   1
Отговори
# 240
При мен е с перфектна трайност зависи от горещината през деня но не по-малко от 4-5 часа. Може и повече да е но след това подновявам защото спирам да го усещам но може и да съм свикнала с аромата и затова спирам да го усещам

# 241
Поръчах аз пафюма на Джо Малоун с бъз. Има подарък шал на Мас.

Аз пък уж да поръчам този с къпина, но се оказа, че съм сложила в кошницата бъза. Та после, за да си поправя грешката, поръчах и къпината... 😄 Не ми се видя толкова голяма грешка, че да им пиша да ги подменят... ☺️

# 242
Еее страхотно, браво! Надявам се утре да дойдат.

# 243
Къде в София мога да пробвам Монтал и Мансера?
Някой може ли да даде отзиви за Aoud Lagoon на Montale?

# 244
Anika, това съм писала за Rosa Ekaterina Moresque

Цитат
Днес съм с Rosa Ekaterina Moresque. Това е един шедьовър на тема рози. Много розови, плътни, красиви рози с муск и пудра, както и лека дървесина с капка ванилия за подложка. Уникално изпълнение. Задължителен е за проби за хората обичащи рози и напълно излишен за всички други. Парфюмът не прилича на никой друг парфюм с рози. Тази силна пудреност го прави наистина луксозен и зашеметяващ. С развитието става мек и пристрастяващ буквално. Усеща се елегантно с всяко помръдване. Има изключително красив флакон, който е гордост за всяка колекция. https://www.fragrantica.com/perfume/Moresque/Rosa-Ekaterina-46816.html

# 245
  • sofia
Къде в София мога да пробвам Монтал и Мансера?
Някой може ли да даде отзиви за Aoud Lagoon на Montale?
има доста и от двата бранда в шоурума на Долче на ул. Иван Вазов 22 🙂

# 246
Здравейте.Някоя от Вас имала ли е Live Jennifer Lopez, Jil Sander Style,Issey Miyake pleats please.Интересува ме в кой от трите виолетката е най -захарна ?
първия не го познавам, в другите два не откривам захарни виолетки Simple Smile
Първият е синтетичен бълвоч, в който няма виолетки. Потвърждавам, че и в Jil Sander Style няма виолетки. Последния не познавам.

# 247
Благодаря, pipelotta. Ще се разходя да разгледам.

# 248
Много е симпатично бъзчето на Jo Malone.
Не знам какъв бъз имат предвид, за мен приятно ухае само сиропът от цвят. Самият цвят не ми мирише хубаво, а ароматът на черните плодчета и сиропът от тях ми се струва откровено неприятен.
В този парфюм не откривам бъз под никаква форма, той е най - вече сладичка плодова пудра, много момичешки и лесен за носене.
Май ще си взема един.

# 249
Как е "A girl in Capri", впечатления някой? Май ще го вземам, че е доста намален в "Лили"... Flowers Lemon

# 250
  • Варна/Лондон
Аз със сигурност ще подмина бъзчето на Jo Malone, но ако имам път към фирмения магазин ще го пробвам. Не, че нещо но в двора имаме дърво Бъз, до оня ден цъвтя, майка некви сиропи прави, дето никой не ги пие, та малко ми втръсва от бъз.
Поръчах на сляпо, но то няма и как да пробвам Ramon monegal Lucrecia, даже и във Fragrantica няма информация за него, пък аз такива загадъчни много ме амибицират да ги намирам😁 Интересни съставки, очаквам да си допаднем.
Някой знае ли какво да очаквам? 😊

# 251
Как е "A girl in Capri", впечатления някой? Май ще го вземам, че е доста намален в "Лили"... Flowers Lemon
Аз сигурно съм му най-големият фен тук. Simple Smile Това съм писала
https://m.bg-mamma.com/?topic=1205232.msg40623172#msg40623172

# 252

Нетрайни, слаб и неизлъчващ цитрус.
Съжалявам,  че го взех..Трябва да се отивам с него.

# 253
Мерси! Ще го взема, пък ще споделя как аз го усещам. Надявам се да ме пренесе в Италия и мен! Heart Eyes

# 254
Лори, недей.

Общи условия

Активация на акаунт