Парфюмни размисли и страсти (юли 2021 г.) - 262

• 64 019
  • 751
  •   1
Отговори
# 255
Харесвам го,лек,свеж и чудесно излъчващ цитрус,аз обичам цитруси,та го оцених

# 256
На мен пък страшно много ми харесва, единственият недостатък е малката трайност върху кожата ми. Simple Smile

# 257
При мен беше вкиснати лимони. Simple Smile

# 258
Ако все пак трябва да е един - Myrrh & Tonka е по-нежен през лятото. Поне на моята кожа. Другият става твърде сладък и натрапчив и е по-подходящ за по-студено време.
Myrrh & Tonka е страхотен за лятото, миналата година и на море го заведох, разкошен.

# 259
Как е "A girl in Capri", впечатления някой? Май ще го вземам, че е доста намален в "Лили"... Flowers Lemon
Много го харесвам. Малко по-мека версия на Light Blue D&G. Лимоните са подсладени и има пухкав муск в базата.

# 260
  • Франция
SOTD: Divine l’esprit libre

Получих пробичка от новия дамски парфюм на Divine миналата седмица в пощенската си кутия. Носих го няколко пъти вече и бавно ми влиза под кожата. Пастелно-прозрачен цветен букет с цялата френска елегантност на този жанр. Водещ е ирис, но не прашен и землист, а нежен, акварелен, в стила на Iris Le Galion и Hiris Hermès, съчетан с други нежни цветя. Divine отново са направили класически парфюм. Основата му е синтетична и много стабилна, връху дреха трае с дни. Адски красиво и същевременно непретенциозно, не натегнато и не напрягащо ухание. Наистина създава усещане за волност и свобода.

# 261
аз също харесвам девойката от капри, приятен, летен без да е абсолютна свежарка, на дреха е доста траен
не понасям лайт блу и сигурно само аз не намирам голяма прилика между тях

за пръскането на парфюми - тази седмица нося крос боди чанта от плат с широка дръжка - пръскам и нея, много добре излъчва

# 262
Аз имам и Лайт блу, и си го харесвам Също не намирам прилика между него и Момичето,въпреки че са един тип парфюми.

# 263
Искам да питам за Maison Margiela Replica: ползвали ли сте някой от парфюмите и какво мислите за тях и конкретно за всеки, който сте ползвали?
Гледам, че в Нотино ги рекламират.

# 264
Искам да питам за Maison Margiela Replica: ползвали ли сте някой от парфюмите и какво мислите за тях и конкретно за всеки, който сте ползвали?
Гледам, че в Нотино ги рекламират.
Нищо особено за мен. Имам само един, който харесвам, но той е спрян.

# 265
имам каминната и библиотечната реплика - оценявам ги като хубави парфюми, но очаквах нещо уау!, а те не са и леко ме е яд затова, че съм им платила цената

# 266
Как е "A girl in Capri", впечатления някой? Май ще го вземам, че е доста намален в "Лили"... Flowers Lemon

За мен не си струва парите, колкото и намален да е. При мен ухае на обикновен лимонен ароматизатор и нищо повече. Versense е една идея по-добре, но като цяло са ми безлични и не бих се пръскала и в къщи с тях.

# 267
  • Варна
Бях чела,че е нетраен.При Вас колко издържа ?
при мен от 30 минути до 2 часа, не съм с мазна кожа

# 268
#tuali, сподели моля те за новите си парфюмни придобивки от тази сутрин Simple Smile

# 269
На море сме. Разносвам вечерите Nomade edP. Толкова да му отива морският бриз. Прекрасен парфюм. Различен, стилен!

Миналата седмица най-накрая отидох да се запозная с няколко набелязани от мен парфюми. Доста от тях отпаднаха. Категорично не бих придобила Lancome Soleil. С нищо не ме впечатли. Не ме накара да го поискам. Накратко не ми хареса. Взех за подарък на майка този. Ще й стои прекрасно, сигурна съм.

Задължителна спирка за мен е Mugler.Отидох да разгледам и тествам. И хоп. Посегнах към Angel nova. Бях убедена, че няма да ми хареса. Та с какво ще ме спечели една Малина?!Обаче се влюбих.От раз. Сън не спах. За мен е свеж парфюм, който обаче е не просто плодов, има някаква дълбочина. Секси, закачлив ми е, но не по момичешки. Чакам да се върнем от почивката и ще си го купя. Категорично! Ех този Mugler!!!! Толкова да са мои(почти) всички аромати на бранда :=)

Последна редакция: чт, 08 юли 2021, 12:31 от Be_Special

Общи условия

Активация на акаунт