Парфюмни размисли и страсти (юли 2021 г.) - 262

• 64 025
  • 751
  •   1
Отговори
# 270
А някой тествал ли е новия на Michael Kors - Gorgeous?
https://www.fragrantica.com/perfume/Michael-Kors/Gorgeous-64629.html

# 271
  • Бургас
Нов фланкър на Alien, чакаме го-https://www.fragrantica.com/perfume/Mugler/Alien-Goddess-68354.html

# 272
  • виртуално
гледах го и аз днес, но за първи път не съм нетърпелива да го пробвам
... не виждам нищо ново нито в сока, нито в презентацията

# 273
SOTD: Divine l’esprit libre
Адски красиво и същевременно непретенциозно, не натегнато и не напрягащо ухание. Наистина създава усещане за волност и свобода.
Miyako Heart, знаеш ли как харесвам ненатегнати парфюми. Ще поръчам  сета с мостри, но може ли накратко да напишеш с какво Divine те спечелиха, предвид какво харесваш. Имам мостра на твоя Рубикона , една седмица не схващах на какво ухае, един от най-сложните парфюми, чак в базата го разбрах донякъде, красив ирис, който се променя във ванилия и какво ли още, трайност до измиването на косата (два дена), аз пръскам в косата.
Днес е хладно и съм с 1957 https://www.fragrantica.com/perfume/Chanel/Chanel-1957-52483.html отново кориандър, мн популярна съставка имам чувство, че присъства във всеки втори парфюм. На топло се появяват алдехиди при мен. За цената на парфюма, може и без него.

Последна редакция: чт, 08 юли 2021, 15:24 от Ralitsa_

# 274
  • София
След дълъг период на хейтване, и то по-скоро непонасяне на рибоподобната миризма на Уоманити, о чудо! Имам вече голяма бутилка и от 2-3 седмици ми е най-носения аромат. Довела съм го на море, на плаж е разкош!

Относно Arabian’s Secret, имам Eclat Diamant и мнооого го обичам, безумно ми е траен и излъчващ. Няма типичното арабско звучене, което не се харесва на повечето. Заслужава си теста.

A girl in Capri при мен беше мнооого слаб, химично-лимонов препарат. Аз нямам проблем с трайност обикновено, но този Ланвин просто изчезваше за час 🤨.

# 275
Е, Уоманити е хитачка. Не е спирал да бъде.

# 276
Изчетох предните мнения за Musc Noir, но да попитам за финални заключения. Заслужава ли си?
Трайност, шлейф, като цяло къде седи във веригата. Посредствен или?
На какво ви напомня/мирише?

# 277
  • София
Е, Уоманити е хитачка. Не е спирал да бъде.
Знам аз, ама не разбирах хайпа. Бях на друг нос тогава 😂. Ако в един момент започна на харесвам и ЛВЕБ ще е края на всичко 😜.

# 278
Майко мила, такъв парфюм до сега не беше ме поразявал така - Straight to Heaven By Kilian! Неописуемо поразяващ мухъл, който верно те отнася незнайно как и с какво точно, обаче върху кожата на мъж е ултра еротичен. Не знам в рая ли е, в ада ли е, но носът ми порасна да го душа, вървейки до него по улицата. Как можах да напръскам собствения си мъж с това нещо?! Сега трябва да му го купя някак си някога. 🥵 Жес-ток, секси, убийствено мръснишки, смолист, мухлив аромат. Рядко, да не кажа никога не се изказвам по този начин за нещо, което съм помирисвала, пък за мъжко повече от никога. А мухъл... не е нормално да го възприемам по този начин. Леле! 😍 Разпаднах се на молекули. Още се събирам. Ще го пробвам пак, дано не ме цапардоса по същия начин и втория път. Том Форд може само да си мечтае да създаде толкова секси аромат, да се учи и да му диша праха на Килиан.

# 279
E, Straight to Heaven By Kilian e вечна класика. Уникален е. За мен не мухлив никак обаче.
 Ursa Tiziana Terenzi е почти пълно негово копие.

# 280
Ами... а, де! Като го напръсках и каза "каква е тая скапана плодова салата, вече почнала да ферментира" и аз нямам представа защо казах да изчака малко, без изобщо да знам какво ще последва. Изчака, нямаше къде да ходи и такова чудо се разгърна от този парфюм, че и двамата зяпнахме. Малко някакъв алкохол, дървесина и мухъл. Разбира се и той го хареса много. Ами ще я преслушам тази Урса, тя е на по-поносима цена май. Благодаря, Денси!

# 281
  • на майната си
Скрит текст:
Майко мила, такъв парфюм до сега не беше ме поразявал така - Straight to Heaven By Kilian! Неописуемо поразяващ мухъл, който верно те отнася незнайно как и с какво точно, обаче върху кожата на мъж е ултра еротичен. Не знам в рая ли е, в ада ли е, но носът ми порасна да го душа, вървейки до него по улицата. Как можах да напръскам собствения си мъж с това нещо?! Сега трябва да му го купя някак си някога. 🥵 Жес-ток, секси, убийствено мръснишки, смолист, мухлив аромат. Рядко, да не кажа никога не се изказвам по този начин за нещо, което съм помирисвала, пък за мъжко повече от никога. А мухъл... не е нормално да го възприемам по този начин. Леле! 😍 Разпаднах се на молекули. Още се събирам. Ще го пробвам пак, дано не ме цапардоса по същия начин и втория път. Том Форд може само да си мечтае да създаде толкова секси аромат, да се учи и да му диша праха на Килиан.

Харесвам го, но не бих си взел шише, поради простата причина, че представянето му при мен е слабо и блъска пачули на талази, а аз хич не съм му фен, стрейт ту пачули... Да, жените в повечето случаи, харесват го...
Иначе екстремната версия, ммммммммммм, това вече е страхотия, но предвид цената и трудната откриваемост - вдигнал съм бялото знаме, Ursa го дават с близък уклон, ама не ме влече нещо.

# 282
https://www.youtube.com/watch?v=tpsjdKdMgt8&t=174s

Това някаква сравнително нова версия на Dior Addict ли е? Много харесвам оригинала и помня, че "розовият" е по-стар от 2013 г.

# 283
Изчетох предните мнения за Musc Noir, но да попитам за финални заключения. Заслужава ли си?
Трайност, шлейф, като цяло къде седи във веригата. Посредствен или?
На какво ви напомня/мирише?
На фона на For Her EDT, който не ме впечатли, Musc Noir е интересен аромат с индивидуалност. Смес от плодова нотка ( по пирамида е слива, но някой беше писал, че усеща череша; може би нещо средно) и велур. За мен си заслужава да се познава.

# 284
Приятен е много муск ноар НР но небе траен и излъчващ според мен.

Общи условия

Активация на акаунт