Парфюмни размисли и страсти (юли 2021 г.) - 262

• 63 973
  • 751
  •   1
Отговори
# 555
Четейки днес, утре ще поръчам 2 нови аромата, и то на сляпо. Само пак да попитам за Jil Sander Sun - за класическия ли идеше реч или някоя от модификациите?
Ииии тези дни ще се отпиша от темата... Отбягвах ви известно време и се бях поспряла, но сърце не трае... Пфуууу... Пуста му и парфюмна зависимост...
Но пък коментарите ви ги чета на един дъх... И също толкова бързо поръчвам...

# 556
Не ми зареждаше сайта на Парфюми шоп, затова гледах в Брасти. Сега е ок.
А някой има ли впечатления от тази линия на Mugler?
https://www.parfumi-shop.net/product/37583-mugler-cologne-take-me-out-b-o.html
Безхарактерни и нетрайни. Не си заслужаваха дори пробата. Яд ме е, че прецакаха стария Cologne заради тези 5 броя "нищо-и-половина".
Подкрепям, много са зле.

# 557
Поръчвам и аз Bluebell. Grinning

Купих преди няколко дни Ocean di gioia.
Не ме бива в описването на парфюми, но по молба на съфорумка от друга тема ще опитам.

На мен ми ухае много свежо, на чисто, леко цитрусово. Има лека сладка нотка, може би от крушата. Усещам и момината сълза на моменти.

Свързвам го точно като името му, с океански бриз. Пренася ме на някой плаж, на разходка по брега, с чиста бяла рокля.
Просто ухае на море и чистота.
Повечето ми парфюми са цветни, но с този беше любов от първо помирисване.
Имам малко  останало от Acqua di gioia, който също много харесвам.
Този е доста по-лек, по-романтичен и ненатрапчив.  Върху моята кожа се развива много хубаво, задържа се. Подновявам веднъж през деня и си го усещам през цялото време.

От серията съм тествала още sky di gioia, terra di gioia и light di gioia, които изобщо не са моите.

# 558
Олимпеята ще ти втръсне. Вземи womanity-то.
Нафъсках се, да видим днес на под 30 градуса как ще е.
двата са ми сред любимците, но са с много различен вайб, всеки от тях си има място и време, присъствени са и всеки от тях може да Ви втръсне, бих препоръчала да ги разносите, преди да избирате.

# 559
Благодаря за описанието на Океана. Точно това исках да чуя , ще се купува...

# 560
Тerra di Gioia е много хубав, някак много добре съчетан и се различава от останалите с повече сладост и топлина така да се каже. Усетих бадемовото мляко в него. Става и за жеги, но като че ли би се развил най-добре при по-умерени температури. И Океана е хубав, лек и много подходящ за лятото.
Жълтият (забравих му името), не успях да пробвам.

# 561
  • Пловдив
Здравейте.В този парфюм Stella Mccatney pop bluebell усеща ли се виолетката или надделяват другите съставки? Също се интересувам и от L'imperatrice в сайтовете дамските са 3, 10,18.Кой вид сте ползвали, трайни ли са като са EDT ?
И на мен в тази жега почти всичко ми се изпарява и подновявам парфюма.

# 562
  • вкъщи
Императрицата не е трайна, много е лека и е за девойки. За час-два никаква я няма. Не струва и тези пари.
Този на Стела Макартни ме заинтригува..

# 563
Pop Bluebell не е нещо невиждано, просто е хубаво съчетан и женствен. Аз не усещам виолетка. Като улегне след 3-4 часа, усещам нещо сладко, но пак не мога да кажа, че е виолетка. На мен ми прилича на боровинка.

# 564
На мен ще ми хареса ли Pop Bluebell? Laughing Вече е в кошницата.
Stella EdP ми е любимец форевър, невероятно класна роза за мен. Обичам го с бели дрехи, риза или рокля, така изпъква повече, и е подчертано женствен.

Днес изпитах остра необходимост да се полея с La Nuit Tresor. Добре че е 13°С и времето му отива. Много ми беше лепкав и ужасен когато излезе. Не знам какво ме прихвана, пак го пробвах есента, и се влюбих в него. Половин 30мл вече я няма. Вкусен и сластен ми е, и наистина има печен слънчоглед в него, както писа Аризона. Невероятна работа!

# 565
Не знам, Dez. Носи вайба на Ябълката на Нина и на Merry Me Lanvin, на Eclat d'Arpege. Аз харесвам всичките. Хубавото му е, че носи някак си хлад и е много хармоничен.

# 566
  • Sofia
Мен ме смущава доматеното листо . Усеща ли се?

# 567
  • София
И аз се натъкнах на него и затворих страницата. Laughing

# 568
Доматени листа има в любимия ми Un Jardin Mediterranee.
Не знам защо ги няма в официалната пирамида, но сякаш минаваш през леха с домати (редом с кипариса и смокините). Знам, че звучи супер странно, но е гениално, всъщност.
https://www.fragrantica.com/perfume/Hermes/Un-Jardin-En-Mediterranee-19.html

Като довърша 3 летни ще го повторя. Правилото е 3 навън- 1 вътре. Ще чакам. Но то лятото ще свърши....Нищо, следващото.

# 569
Мен ме смущава доматеното листо . Усеща ли се?
Аз не го усещам. Изобщо!

Общи условия

Активация на акаунт