Парфюмни размисли и страсти (юли 2021 г.) - 262

• 64 579
  • 751
  •   1
Отговори
# 120
Грам не ме интересуват парфюмите на звездите. Толкова информация циркулира за евентуални любимци, че не вярвам.

# 121
  • на майната си
Скрит текст:
Lewiss, много добър избор на парфюми и аз съм като теб, обожавам зимата.Аз пък се интересувам какво харесват известните.BowtieПримерно Глория певицата харесва Мон Герлен, Van cleef Bois dore, Versace Dylan blue ,Hermes Un jardin sur la lagune.Също Мимозата на Амуаж, подарък и бил от приятели, когато е била в Дубай.За тези съм сигурна, защото съм виждала стори в Инста.Лили Иванова е почитателка на парфюмите на Келвин Клайн, харесвала много Итърнити първия класически сега катто го пиша трябва да си го припомня, не беше никак лош по спомен.Тук никога не е бил обсъждан.Също харесва Амуаж и Roja Dove.Animal Heart Eyes Cat На Тита пък любимият парфюм бил Lancome La vie est belle.Grinning
Благодаря ти!
Ами не се интересувам от звезди и галактики като цяло, но тази тема винаги е интересна, независимо от събеседника. Примерно доста колежки се обливат с Ла Ви, други носят скандали по тези жеги, на мен ми е странно желанието да обсебваш чуждите пространства с нетипични за сезона аромати, но пък от друга гледна точка - на тях им доставя удоволствие, което е важното в случая. Аз съм на същия принцип, нося парфюма за мое лично удоволствие, като избягвам къпането или носенето на трудни аромати сред много хора, не бих се изкъпал с Iron Duke или T-Rex, камо ли да се появя пред хора...
Относно Ethernity, колега от унито беше на бригада преди 10-тина плюс години, та ми направи подарък, понеже знаеше, че ми е хоби , но на мен не ми допадна изобщо тогава, а пък в момента Бо ди Жур на Том Форд ми харесва, а кажи-речи са в една категория...

# 122
За пореден ден нямам с какво да се парфюмирам. Минавам с поглед всичките ми бутилчици и бутилченца, мостри, отливки и никое не ми се иска. Затова поръчах Cicuta V Canto. Чакам го с трепет:)
Знаете как е с пълен гардероб дрехи и да нямаш какво да облечеш Joy

# 123
😆 То това е от ѝмане!
Скрит текст:

Аз днес с Nomade Absolu, много ме радва! Един такъв спокоен, сдържан... ❤️

# 124
  • Някъде там
Моите горещи за горещините са ето тези

На сляпо поръчах едно версаче.
Надявам се да го харесам

# 125
Може ли някой по-обстойно да разкаже за Instant Crush….трябва ми някое бюджетно бидонче за поливане …. 😊
Искрица, това Версаче ти е точно в унисон с разхлаждащата колекция, много е хубаво, но изисква честичко поливане 😊

# 126
"
Deetron

# 32324 септ. 2019, 21:33 ч.

Цитат на: Jollie в вт, 24 сеп 2019, 17:07

"А някой да е пробвал Instant Crush? Не търся прилики с Бакара Руж... интересува ме самата Мансера как е?"

Аз. Даже сега го пръснах за да споделя непосредствени и свежи впечатления.
Брилянтен парфюм! Колкото и да пиша възхвали - малко ще са!  Коментарите доколко е близък с Maison Francis Kurkdjian Baccarat Rouge 540 са неизбежни. Поне за мен, двата парфюма категорично не са взаимозаменяеми. Да, имат общо, но ако човек потъне в анализи и сравнения, накрая ще изгуби от красотата на Instant Crush. Относно това съпоставяне, бих казал накратко:
- двата парфюма не са взаимозаменяеми по никакъв начин
- различават се достатъчно много, но може да се каже, че са от едно семейство
- имат общо в частта вкусни-кремави амброво-дървесни нюанси
- Baccarat Rouge 540 е с по-изявен дървесно-балсамов характер
- Instant Crush ми харесва повече, при положение, че съм влюбен в Baccarat Rouge 540 
- Instant Crush за мен е по-лесен, лек и удобен за носене в ежедневието от Baccarat Rouge 540
"

# 127
Wow….,страхотно описание, а и тази прилика с любимеца ми ….искам го.
Приемам и други предложения 😊
Обмислям Instant Crush, Jardin Exclusif, Vanilla Exclusif и Wild Cherry 🍒…. кой би бил най- лесен за харесване, банда ?

Последна редакция: нд, 04 юли 2021, 14:54 от macadamia

# 128
За пореден ден нямам с какво да се парфюмирам. Минавам с поглед всичките ми бутилчици и бутилченца, мостри, отливки и никое не ми се иска. Затова поръчах Cicuta V Canto. Чакам го с трепет:)
Знаете как е с пълен гардероб дрехи и да нямаш какво да облечеш Joy
Познаваш ли го?
Аз го нося само през зимата.

# 129
Моите горещи за горещините са ето тези
Радвам се, че Acqua di Parma ви е допаднала.
Versense е чудесен избор за горещините, при мен е и много траен.

# 130
densi, да Simple Smile
Работя по цял ден на климатик. Разносих едни 2 мл, страхотна цитрусова роза откривам, а базата е мехлем за душата. Само първите минути са ми трудни, но бързо отминава тази острота на червената роза

# 131
Да, аз не го харесвам много. Души ме розата в началото и ми е крещящ.

# 132
Има нещо в него сериозно,  зряло и тежкарско, т.е всичко, което не съм аз Joy но  ще се отдам на тази лудост. 10 дни се опитвам да не мисля за него и че не ми трябва, обаче не става, трябва да го имам на мига.

# 133
Опитах се да харесам Versence и A girl in Capri, но ми дойдоха твърде безлични. Все едно съм си купила лимонен ароматизатор и нищо повече. Може би на моята кожа стоят така, не знам.

Намирате ли прилики между толкова харесвания от вас Wood Sage & Sea salt и HERMES EAU DES MERVEILLES BLEUE?

Някой да познава Juicy Couture - Palm Trees Please Eau De Toilette Spray 

# 134
Не, нищо общо няма между двата.

Общи условия

Активация на акаунт