Лидл 153 - Юлска жежка

• 113 581
  • 2 055
  •   1
Отговори
# 1 005
А при мен пък касиер се чуди защо не съм сменила - а идвам първо на каса и чакам ред за да обясня , че ще я сменям.
Тоест аз мога да си вляза и да си взема и оставя нещо - нещо там скъсано или т.н.

# 1 006
При нас, когато съм връщала или заменяла, ако е имало охрана и съм питала, ме пращаше да оставя на каса - само оставям нещото с  бележката, а после като напазарувам, ми отмята и по замяната/връщането, т.е. без пререждане на пазаруващите, както и без да се налага два пъти редене.

Последна редакция: ср, 14 юли 2021, 16:36 от fenyx

# 1 007
  • Велико Търново
Ако ме накарат в студентски град, лидл да се наредя веднъж за връщане и после да вляза пак да пазарувам... Ще си превъртя крачкомера!

# 1 008
Нека всеки връща както реши.

На мен ми стига че опцията я има. Останалото са подробности, за МЕН.

# 1 009
Подкрепям те, Тета!
Иначе да питам как става оставянето на нещо за връщане на касата и после продължаване с пазара. При нас касите отварят и затварят когато си поискат, та нищо чудно в момента на връщане същата каса вече да не работи. Тези дни ми направи впечатление, че касиер, който седна на касата да пита колега "днес на коя каса е връщането?".

# 1 010
Защо не слагат лед във фризера до касата ? Не е ли логично да в там? Докато ми дойде реда да ми таксуват стоките той вече ще е дал фира

# 1 011
Къде стои леда
Преди беше при във промо витрината.
 И при вас има ли гръцки питки .
Тук не ги виждам от седмица - две

# 1 012
Понеже във всеки филиал правилата за връщане са кой както си реши, за мен най-сигурно е да влезеш и да кажеш на касиерката, че искаш да връщаш, затова да ти пазят нещото. Тя може да го вземе при себе си или да ми каже да търся охраната, на което аз отговарям, че охраната не е на входа, за да му го дам. Така че, дали с касиерка или с охрана, оставям си продукта, пазарувам и не се тревожа дали касата ще е затворена като се върна. Ще го намерят, защото са ме запомнили от преди това.

# 1 013
Mariat, при нас действат така: без да спираш на практика работата на касиера, само му подаваш стоката и бележката и се връщаш да пазаруваш, а после ако касата на която си го дал е вече затворена, го прехвърлят на някоя друга работеща каса (само трябва преди да се наредиш да погледнеш, ако са няколко - къде точно, но се вижда отстрани на касиера, нали има малки рафтчета), като ти дойде реда- обикновено по бележката за връщане/замяна отмятат, после ти маркират и текущата покупка.
Има само за няколко секунди “намесване” спрямо опашката - за подаването на стоката и бележката към касиера, при този начин на връщане. Няма да те върнат и да изчакаш още след влизането за връщане на опашката - като се наредиш и да ти върнат парите за стоката, но ако е за замяна трябва първо да се остави до касиера нещото, а не с него да се разхождаш из магазина, т.е два пъти да се редиш, но охраната обикновено така както съм описала насочва как да се действа.

Последна редакция: ср, 14 юли 2021, 17:32 от fenyx

# 1 014
Не видях налични тортила питките и дъвките- обиколих два магазина.
Сигурно не са "дошли"!
https://www.lidl.bg/bg/broshura/ot-12-07-do-18-07-broshura/view/flyer/page/2
И двата артикула са презентирани само от стандартно място, дъвките са на касите, а тортилите при нас са точно преди пекарната. При нас са пратили големи количества като начало, оттам нататък са с поръчка. Тази седмица със закъсняла доставка са някой от замразените артикули от тематичната седмица, но има поставена извинителна табела, която уведомява за закъснението.

# 1 015
Феникс, ясно ми е, че няма да има ощетени при наместването, но ми се струва, че връщането не е добре измислено с постоянното затваряне и отваряне на каси.

Последна редакция: ср, 14 юли 2021, 17:56 от mariat

# 1 016
Единственото, което се е налагало в тази ситуация е малко наблюдателност- просто си ги прехвърлят, не е проблем било за мен. Може да има и по-добри методи в други филиали, но съм им свикнала, пък и за щастие рядко се е налагало да връщам или заменям. Добре е, че я има тази опция, но не е само в Лидл, и в друга верига софийски магазини се е случвало (например да купя погрешно артикул, когато изглеждат сходно с друг такъв и съм връщала сгрешения.)

# 1 017
17.30,магазина пълен с народ, но от сладоледенпто руло няма и следа... Всъщност, има. Етикет Wink
Аз влязох за череши. Много са им хубави. Взех и гръцки питки, замразени.

# 1 018
17.30,магазина пълен с народ, но от сладоледенпто руло няма и следа... Всъщност, има. Етикет Wink
Аз влязох за череши. Много са им хубави. Взех и гръцки питки, замразени.
Тук липсват от месец може би и мястото им е запълнено с друго

# 1 019
Неспечелилите и участвали в играта (като мен), вижте дали нямате такъв купон:

Бирата струва ли си, впрочем?
Но дори и да не я купя, маркетинговият подход към клиента така е определено сполучлив.

Общи условия

Активация на акаунт