Лидл 153 - Юлска жежка

• 113 543
  • 2 055
  •   1
Отговори
# 1 170
  • Бургас
За правоъгълните маслени бисквити- не съм много сигурна, но май бяха два вида- жълти и сини.
Тези бисквити сме ги хвалили от доста отдавна и беше преди последната дискусия около тях, когато Конти беше питала за маслени бисквити Wink Та при въпросната последна дискусия писах, ама ще се повторя - няма два вида, а сменена опаковка. Тогава Марчева беше пуснала снимка от нета със старата синееща опаковка, а аз коригирах с новата жълта опаковка, която си е и в момента и която Конти пусна със състава им Wink

# 1 171
  • Sofia
За мен 32% маслото (бисквитите де) печели по състав все пак. Simple Smile
Друг е въпросът, че ги взимам за инцидентни мини чийзкейчета (другите не ми вършат работа), не ядем бисквити.
И при нас няма и следа от саксийните люти чушки, ще ги чакаме изглежда, ако изобщо дойдат.
За сефте взехме от 80 и...%ните  кренвирши и багети за бърза вечеря, че се прибрах късно.
И от намалените тортили взехме (поради липса на миналогодишните бриош питки за бургери) за пикник утре, както и обезкостени бутчета и картофи, краставици и домати, пък забравихме зелето, та утре сутрин ще скокна за него и ще се огледам за чушлетата.

Скрит текст:
И да ви покажа това.

Последна редакция: сб, 17 юли 2021, 08:40 от Morena

# 1 172
Какво ще я правите гъбата?
О, нищо. Просто ми звучеше като по- истински продукт.

# 1 173
Аз днес ходих да ползвам петъчните купони - нищо не успях да купя. Confused
Кроасаните с шунка от пекарната бяха свършили, питах, казаха след 2 часа ще изпекат нови. Не ми се чакаше, явно такъв момент съм уцелила.
Лютите чушки в саксията ги нямаше, питах -  не били докарали.
От скреча имах газирана вода и кантучини на лидълската марка - йок, изкупено всичко. Joy
Засилила се бях протеин да купувам, който е от вчера - големите разфасовки свършили, само по 4 бр на магазин докарали. Карамеленият вкус го нямало изобщо, нищо че в брошурата е точно той.
Приложението не работеше, на касите страшни скандали, касиерите се бяха хванали за главите. Купоните са активирани, обаче системата не ги отчита и на касата не излиза намалението.
Имаше 5-6 души да връщат енментал от понеделнишкия купон, кафе капсулите.
Охраната снове напред назад и не може да въдвори ред, изобщооо...Joy

# 1 174
RebelHeart.
Скрит текст:
Дами .... Това не е случайно хрумване на някой програмист и не е редно да подскачаме ядосани 🙂 Нормално е да се стигне до време когато желаната функционалност на едно приложение ще стане несъвместима с това, което прекалено стара ОС може да предложи. И е логично, и е редно, и е обяснимо. Иначе някой може да поиска и на калкулатор да си го инсталира ...
[/quote]
Скрит текст:
Не подскачам ядосана, ще преживея и без приложенито  Smiley Но можеха да предупредят на сайта, отидоха ми дигиталните бележки. Това е  като при предния ми телевизор - на петата година изчезна ютуб, ей така изведнъж. Щото бил морално остарял - произведен преди 5 години. Ами отказвам да ме изнудват по този начин, тя техниката без това не издържа вече повече от няколко години. Избирам си я внимателно.
 И няма смисъл от ирония. Потребителката питаше и отговорих къде е проблема.

# 1 175
И на мен оцета ми хвана гъба.

# 1 176
Нямам място на телефона да си обновя приложението.. ядосах се вече .  Три приложения иска да изтрия, за да сложи актуализацията

# 1 177
РС оцета е хващал гъба,но след месеци ,при нас не е употребван продукт ,последната година само за чистене го ползвам този обикновения .

# 1 178
  • Велико Търново
Морена, това достоверен документ ли е за салмонелата? Ох, съвсем ще откача вече, то и плодовете в сезон пак не са ок.... И без това ме мислят всички за луда, като чистя ръцете на малките със дезинфектанти и ги държа гладни навън, само и само да не се хранят с мръсни ръце. Сега и плодовете ще започна да гледам съмнително.
Утре, живот и здраве, ако стигна до лидл, планирам да купя макс количество, което мога да пренеса. Не че имам 1001 желания, или празен багажник, но имам нуждата да почувствам американско нещо в себе си Simple Smile с други думи, мисля да хамалувам Simple Smile

# 1 179
Тези пъпеши в лидл дали ги има?

# 1 180
  • Sofia
Морена, това достоверен документ ли е за салмонелата? ....
Прати ми го приятелка, за себе си реших да имам едно наум, не съм питала, та нищо не знам.

# 1 181
  • София
Никога не съм виждал в Лидл пъпеши с произход Германия. Аз и за сефте чувам, че Германия произвежда пъпеши. Там също не съм виждал, а аз чета произход изначално.
Пъпеши в Лидл съм виждал от България, Гърция, Италия, Испания и Чили.

# 1 182
Така се пре..... Взела съм едни малко пъпеши, дето са 1.99 за кг , а мислех , че са Галия.. ама кьорав карти не играе. Отидох в последния момент и много бързах

# 1 183
Дами хайде сега с тези фенерчета драми. Имате на телефона фенерче Святкайте. Joy Виж един power bank по бих си взел. Хем зарежда и може да се святкате Joy два пъти по-дълго хем и ще може да говорите. Какво друго и трябва на жената.
netman71, за дами като мен с два леви крака, ходещи по изкорубени тротоари със съмнително улично осветление, използването на телефон за светлина е доста чупливоопасна авантюра. Smiley А на жената знаеш какво ѝ трябва: всичко и веднага. Joy
Челник ... миналата седмица имаше или смяна на маршрута. Който иска тънък телефон ще го чупи. Калъфи има добри за защита, но телефона става дебел.

# 1 184
Тези пъпеши в лидл дали ги има?

Тъкмо гледам новините. Имаше репортаж за пъпешите.
В търговската мрежа в страната няма пъпеши със салмонела.

https://btvnovinite.bg/bulgaria/v-targovskata-mrezha-njama-papes … EC4ShYYMnWpARU3Pg

Общи условия

Активация на акаунт