Лидл 153 - Юлска жежка

• 113 542
  • 2 055
  •   1
Отговори
# 1 200
Май не знам случай, в който шестгодишен телефон да е оцелял и да функционира нормално - всеки ъпдейт на всичко яде още памет и в даден момент на става за нищо. Или се разбива куплунга за зареждане. За мене три години е нормално време за ползване. За това не нали там на скъпи. Вече има на добри цени с наистина добри параметри.
Има на 6 че и на 10-12. Има си ресет за целта.

# 1 201
Винен на Перущица - понеже 1 бутилка ползвам 2 години, накрая винаги ме дразни гъбата, която ми запушва дупката за цръкане 🙄
Ябълков вкъщи не харесват и ползваме винен...

# 1 202
Недоволна, 
Скрит текст:
англичаните са го казали - "Не съм толкова богат, че да купувам евтино." Може да има боклуци, които за 2-3 години да дават фира, не споря. Ако твоите телефона не стават за нищо след 3 години примерно това не значи, че и на другите хора са такива. Моят на 5 си работи перфектно. Да, Андроида има нова версия всяка година, Е, и? Избирам си техниката внимателно с изискване да ми служи без проблем поне 5 години. Ама заради Лидл няма да се тревожа. Ще му мисля, когато имам проблем с наистина важни неща - като банки и плащания например.

# 1 203
  • София
Първите два-три пъти карначетата бяха супер. Вече не са! И тях са развалили!

# 1 204
Май не знам случай, в който шестгодишен телефон да е оцелял и да функционира нормално - всеки ъпдейт на всичко яде още памет и в даден момент на става за нищо. Или се разбива куплунга за зареждане. За мене три години е нормално време за ползване. За това не нали там на скъпи. Вече има на добри цени с наистина добри параметри.
Има на 6 че и на 10-12. Има си ресет за целта.
Дъщеря ми ползва мой стар Леново от 2014та, работи си прекрасно и функционира всичко, независимо от якия гърч, на който е подложен 😁 нито му се е разбило нещо механично, нито забива, ъпдейтва си се, приложения бол, абе съвсем си работи.
До преди 2-3 години пак тормозеше мой стар от 2008 Самсунг😁 освен, че беше с по-малък дисплей, който чудесно й лепваше на 6 годишната ръчичка, си работеше и още работи без никакви драми и проблеми.

# 1 205
Този път и мъжът ми сгрешил и купил кърначета от свинско. Хич не ги харесвам. Попринцип взимаме от телешко и са супер.

# 1 206
  • Sofia
Страхотен пикник изкарахме в прекрасната компанията на 7-8 щъркела.
Скрит текст:

Хапнахме и страхотни  дюнери с лидълските тортили, обезкостени пил. бутчета на огъня, чесновия сос на Хелманс, печени картофи, краставица и домати.  За следващия път ще си приготвя домашен сос и зеле и кис. краставички... направо нямаме търпение.
Днес не отидох сутринта, а не мисля, че има смисъл сега да търся лютите чушки.

# 1 207
  • Пловдив
И аз правих тортили за из път, ама искам да се оплача от питките тортили. Хич не са като предните партиди. М не...
И аз награбих, ама и те не са което бяха. Самото тесто нещо не е ок. След затопляне мирише на олио.
Хапнахме ги, но жалко...

# 1 208
  • Sofia
Аз нямам база за сравнение, но ние ги топлихме на огъня (тортилите де) и бяха хубави.
Е, не като арабския хляб (питките, които ползват и дюнерджийниците), който купувам обичайно, но ги няма в Лидл тях.

# 1 209
Morena, в Младост 2 привечер имаше саксийки с люти чушлета.
Конти, изненадващо се бяха появили тениските- погледнах, доколкото можах да преценя трикото не е от най-стегнатото, не ме впечатлиха така да се каже.
Очаквах по това време в магазина да е погром, но за моя изненада имаше и плодове, и зеленчуци, и месни продукти, нормално изглеждаше всичко.

# 1 210
Недоволна, 
Скрит текст:
англичаните са го казали - "Не съм толкова богат, че да купувам евтино." Може да има боклуци, които за 2-3 години да дават фира, не споря. Ако твоите телефона не стават за нищо след 3 години примерно това не значи, че и на другите хора са такива. Моят на 5 си работи перфектно. Да, Андроида има нова версия всяка година, Е, и? Избирам си техниката внимателно с изискване да ми служи без проблем поне 5 години. Ама заради Лидл няма да се тревожа. Ще му мисля, когато имам проблем с наистина важни неща - като банки и плащания например.
deivi
Скрит текст:
Ако искаш да дадеш 1000+ лева за телефон, който след няколко години ще е технологично остарял, това е твой проблем. Явно в близко време ще трябва да похарчиш още толкова, защото 5+ годишният телефон няма как да има 5G!
Преди година, когато ме пратиха в хоум офис, бракувах бабата десктоп на 12 години. Когато го купувах и събирах (на части) , всичко беше най, най, най. Няколко години след това новият по-евтин служебен работеше много по-бързо.
Сегашният ми евтин лаптоп направо лети спрямо бабата.
За техника, която се развива много бързо, е нелепо да се загробват много пари за нещо, което след година-две е технологично остаряло.
Но всеки решава как да си харчи парите.
Ако ползвате телефона само за да говорите и да висите в тъпия фейсбук, може и 10 години да го ползвате.

# 1 211
Аз днес ходих да ползвам петъчните купони - нищо не успях да купя. Confused
Кроасаните с шунка от пекарната бяха свършили, питах, казаха след 2 часа ще изпекат нови. Не ми се чакаше, явно такъв момент съм уцелила.
Лютите чушки в саксията ги нямаше, питах -  не били докарали.
От скреча имах газирана вода и кантучини на лидълската марка - йок, изкупено всичко. Joy
Засилила се бях протеин да купувам, който е от вчера - големите разфасовки свършили, само по 4 бр на магазин докарали. Карамеленият вкус го нямало изобщо, нищо че в брошурата е точно той.
Приложението не работеше, на касите страшни скандали, касиерите се бяха хванали за главите. Купоните са активирани, обаче системата не ги отчита и на касата не излиза намалението.
Имаше 5-6 души да връщат енментал от понеделнишкия купон, кафе капсулите.
Охраната снове напред назад и не може да въдвори ред, изобщооо...Joy

Същият проблем с купоните имах в понеделник

# 1 212
Много ми хареса сладолед с мента и зелен чай от ориенталската седмица. Половин кутия отиде а уж не съм голям ядач. Дано е останал наличен и утре - ще взема няколко кутии

# 1 213
И аз правих тортили за из път, ама искам да се оплача от питките тортили. Хич не са като предните партиди. М не...
И аз награбих, ама и те не са което бяха. Самото тесто нещо не е ок. След затопляне мирише на олио.
Хапнахме ги, но жалко...
Такава партида уцелих и аз преди време. Съответно не повторих, директно ги подминавам тортилите. Има далече по-добри алтернативи с постоянно качество.

# 1 214
Вчера ходих до Лидл, заради намаленията. Имаше доста прилични блузки по 7 лв, но аз напоследък накупих дрехи и не взех. Надявах се да има материали за рисуване, но нямаше. Взех си тази лампа за 15 лв (не помня кога се е предлагала на редовна цена):

Общи условия

Активация на акаунт