Лидл 153 - Юлска жежка

• 113 500
  • 2 055
  •   1
Отговори
# 1 365
А хубави ли са тези хлебчета с гауда?
Според мен нищо особено,въпрос на вкус.
Аз много ги харесвам, ама много. Както и геврека със сирене, за мъфина с пълнеж бях писала....изобщо ми се услаждат такива неща, но тези хлебчета са хубави. Само дето ги взимам когато са на промоция, щото иначе ми се виждат скъпички , не заслужават толкова, ама..

# 1 366
навемето тези хлебчета бяха от малкото дребни печива от витрината с приемлив състав. сега гледам, че и други има уж подобрени.

# 1 367
Искам да благодаря още веднъж на Денилчето, че ме уреди с купонно сиренце. 🤗🌼 🧀 Това са много мили жестове, много е хубаво, че се случват.

Погледнах за Делукс сладоледени бонбони, при нас няма останали, има само Делукс профитероли.

# 1 368
  • София
И аз харесвам хлебчетата с гауда, тя си е достатъчно количество отгоре и се усеща плътно. Освен него има и закуска с гауда - да не ги объркате Simple Smile
Изобщо всичкият им хляб от пекарната много харесвам с изключение на селските хлебчета, които ми сладнят. Аз сладко ям за норматив, но не и в хляб.
BTW има едни много евтини хлебчета, които са малко по големи от земел и напълно гладки отгоре - тях не пекат там, виждал съм да го изсипват от плик готови. Май питки за сандвич се водят. Коричката им е по жилава от на останалите. Те са ми ОК без да са ми топ

# 1 369
Намерих нов вид дезодорант Сиен без алуминий- със свеж аромат, който вече ми допада (за разлика от розовия):

# 1 370
  • Козлодуй
И аз купих рол-он син без алуминии но ми се възпали кожата под мишниците от него и сега никой в къщи не го иска Започна с ужасен сърбеж ама аз продължих да го използвам и веднъж като се изкъпах и го намазах почервеня кожата и заболя - намазах се с крем здраве за да спра да подскачам от болка - какво има слагат не зная но са ужасни

# 1 371
Аз повече харесах на мирис мъжкия Рол он

# 1 372
  • Варна
И аз купих рол-он син без алуминии но ми се възпали кожата под мишниците от него и сега никой в къщи не го иска Започна с ужасен сърбеж ама аз продължих да го използвам и веднъж като се изкъпах и го намазах почервеня кожата и заболя - намазах се с крем здраве за да спра да подскачам от болка - какво има слагат не зная но са ужасни
Може би си алергична към някоя съставка, толкова остра реакция на това прилича. Нито една козметика не е застрахована от такива случаи. От зимата го ползвам ежедневно, абсолютно никакви оплаквания нямам от него.

# 1 373
Ето състав на рол-он и дезодорант Сиен със сините капачки, безалуминиеви:

Имах от скреча  за 1 ст. сладолед Балино сметанов във вафлена чашка- хареса ми.
Пътечки с картинка кафе не успях да забележа в нашия филиал.
Реших да пробвам сиренето на Ведраре (от днешния купон)- хареса ми. Салатата със сирене обаче не взех, нещо не можа да ми грабне вниманието.

Последна редакция: ср, 21 юли 2021, 14:40 от fenyx

# 1 374
  • Sofia
... Нито една козметика не е застрахована от такива случаи.
Точно така и хората сме различни.
Синия рол он ползваме от поне две години.

# 1 375
  • София
Този дезодорант също има дипропилен гликол и на мишници ( само тест ) щипе и пари първите 2-3 минути при мен. Но аз го ползвам само за крака когато нося маратонки или каквото и да е, което не е качествена естествена кожа. Но там работи чудесно без неприятно начало. Ако имах непоносимост към съставката, би следвало да се появи и там.

# 1 376
  • София
Ох да се изкажа неподготвена:
- кои са кухненските постелки - редактирам се, видях ги в брошурата и реших, че и на мен ми трябва Smile
- аз купих днес гофретник - заради сменяемите плочи. Малката да си прави сама хамбургер. Но сега е решила, чее иска и гофрети. Има ли рецепти споделяни в групата?
- късно се сетих че искам прахосмукачката. За нея имате ли отзиви? В нашият Лидл вече я няма и мисля да я поръчам да я изтеглят отнякъде ако я има.

Аз правя рецептата за белгийски гофрети от книжката към уреда. Сполучлива е.
Скрит текст:

# 1 377
  • Перник
И аз ползвам същата рецепта за гофрети. Харесва ми повече от една друга, която изрових в някаква готварска книга.

# 1 378
  • Sofia
Аз гледах рецептите в  книжката на гофретника, гледах и не ми допаднаха, та у нас харесваме гофретите така

Ще ходя да видя какво от плодовете ще намеря и взема и да я вида прясната паста от купона.

# 1 379
Днес си взех бонбоните за рождения ден в събота от приложението. Много готино ми стана, ще си хапнем с удоволствие. Иначе нямам други купони Confused
Няма да ползвам този за сиренето, мога да пратя на някого.

Общи условия

Активация на акаунт