Лидл 153 - Юлска жежка

• 115 114
  • 2 055
  •   1
Отговори
# 375
Забравих да кажа, че взех за сладоледа от охладителните торбички на касата за 1,49 лв., но на мен не ми свърши добра работа. Поставих я в друга торба, за да съм сигурна, че няма да се скъсат дръжките, и като тръгна една вода да се просмуква... страшна работа. Laughing А моето прибиране също отнема 15-20 мин., както и при natka, която си беше прибрала сладоледа в същата такава без поражения. Нямам идея що така станА. Smiley

# 376
Ползвала съм тези чанти и съм доволна .
Явно ефекта е дошъл от поставянето в друг плик
Но дръжката определено не е удобна за носене .

# 377
Не е удобна тази тип пазарски плик, а пък и тези чантички не са така добре изолиращи, както подобната - тази на Морена чанта с изолация- миналата година ползвах от пликовете и горе-долу вършеха някаква работа, но нито дръжката им е удобна, нито така добре изолират както чантите с изолация.

# 378
  • Sofia
Ние днес пробвахме портокаловото сорбе, с шоколадов сос (пак Лидълски) и много ни хареса, толкова е свежо...

Скрит текст:

Сутринта го взех както и малката кутия замразено манго и ги пренесох без проблем Simple Smile

# 379
Днес видях нов вид (поне за мен, а и на опаковката така казват) детски шампоан 3в1 Сиен- има много приятен аромат на мандарина:

# 380
  • София
Ще го пробвам,синият се хареса на децата.

# 381
Най-сетне и аз да хапна шуМкова наденица Joy
Вкусничка е. Леко ми е безсолна обаче..сетих се за Соул тогава Smile
Ето, снимах състава спеСиално за нея..има сол, не нитрит, който тя не иска.
Натриев цитрат има..не го знам какво е. Като цяло май е чист състава, или ?

# 382
  • Асеновград
Този шампоан го ползваме редовно.Сега ароматите са повече отколкото преди. Малкия харесва този с аромат на сладолед и торта Simple Smile . Днес си издирвах диспенсъра за течен сапун който беше за ремонт.В събота дойде СМС да очаквам пратка ,а куриер не дойде,днес звънях на Спиди и ми казаха ,че бил в магазина. Вече не успявам да им схвана политиката, преди ги връщаха на адрес,сега в магазина.

# 383
Забравих да кажа, че взех за сладоледа от охладителните торбички на касата за 1,49 лв., но на мен не ми свърши добра работа. Поставих я в друга торба, за да съм сигурна, че няма да се скъсат дръжките, и като тръгна една вода да се просмуква... страшна работа. Laughing А моето прибиране също отнема 15-20 мин., както и при natka, която си беше прибрала сладоледа в същата такава без поражения. Нямам идея що така станА. Smiley
А, моето не беше сладолед, други замразени неща бяха - по-солидни, ама не би трябвало да има значение.

# 384
За любителките на стъклария - “чийзкейка“, който е минал с писък покрай каквото и да е сирене, е в симпатични стъклени купички.
Кремчето не е лошо, но не гледам състав, защото няма да повторя покупката.
Има с лимон и шоколад. Пробвах шоколадов.

Последна редакция: пн, 05 юли 2021, 21:15 от gerata

# 385
  • Sofia
Хаха, и аз не гледах състава, щото искам купичките, взех лимонов, ама не му е дошъл редът. Simple Smile

# 386
Стана ми интересно, какво мислите да ги правите тез купички, за какво ще ги ползвате? Аз пък взех пак маскарпоне, защото ще хапваме чийзкейк, но отново домашно производство.

# 387
  • Sofia
Феникс, на мен са ми много удобни за дребни неща,.. например днес накиснах в такава от брюлето  и в студена вода връхчета мента, докато ми потрябват, или например запичам малко семена или ядки на сух тиган, после ги сипвам в същата купичка, ей такива...

# 388
Морена, купичките като от брюлето ли са?, т.е. не влизат една в друга? Благодаря!

# 389
Ползвам ги за ядки, за чийзкейк /мое производство/, кремчета или просто за вазичка. От Билла съм купувала крем брюле в нюню бурканчета, които са идеална вазичка за малки цветчета. Слагам и стръкчета босилек. Или сухи подправки. Абе стават за много неща, а най-вече да заемат място Smile

Общи условия

Активация на акаунт