Лидл 153 - Юлска жежка

• 113 236
  • 2 055
  •   1
Отговори
# 90
Панталоните и на пипане са си баш като домашна дреха. 😎
Бяла рокля не е в мой стил, пък и аз нещо спрях да нося рокли и поли, но е много симпатична, с подплата, с една дума направи ми хубаво впечатление.

# 91
Да, като пижама са. Хубавото е, че сега всеки си носи каквото му е удобно и рядко да се намери някой да се впечатли особено. Вчера гледах едно младо момиче - дънките й бяха един крачол черен и един бял.😁  Не съм виждала по магазините, сигурно е нейна инициатива.

Пробвахте ли прасковите? Не съм фен на този плод особено, но някои са много хубави. Тези как са?

# 92
О, аз наскоро видях подобни модели дънки, но не помня магазина, в някой мол беше.

# 93
Да, като пижама са. Хубавото е, че сега всеки си носи каквото му е удобно и рядко да се намери някой да се впечатли особено. Вчера гледах едно младо момиче - дънките й бяха един крачол черен и един бял.😁  Не съм виждала по магазините, сигурно е нейна инициатива.

Пробвахте ли прасковите? Не съм фен на този плод особено, но някои са много хубави. Тези как са?
Преди месец имаше подобни шарени черно-бели панталони, взех си, нося го в горещото из квартала и ми е добре. Е не е самата красота, но като ми е топло, а с такъв целулит съм, че ме е срам с късите гащи, не ми пука особено за шаренотията. Разчитам, че всички знаят, че са лидълски и не ме мислят за сиган.
Скрит текст:
Бях квестор на седмокласниците и тогава видях тази мода, поне по едно такова, я яке, я дънки, бяха от две различни половини.

# 94
Здравейте! При нас са изкупили мъжките слипове Simple Smile (ММ се прибра само с чорапи вчера) - здраве да е.
Пъстървата беше много хубава - правихме за вечеря.
Петъчно намаление на шоколад с купон - Отпразнувайте уикенда Simple Smile.
П.П. Черно-белите дънки са ми ужас и на мен.

# 95
Девил, как я правихте пъстървата?
Чудя се за барбекюто, пъстърва или скумрия да взема, какво ще кажете?

# 96
За барбекю бих взела пъстърва, но това е избор според моя вкус, Lemy.

# 97
  • Варна
Скумрията е сухичка, и аз пъстърва бих предпочела.

# 98
На мен не ми харесва пъстърва на скара, пържена е много по-вкусна. За барбекю бих взела скумрия.

# 99
Скумрията е сухичка, и аз пъстърва бих предпочела.

Обратното е.
Суха е пъстървата. Скумрията е мазничка.

# 100
  • Варна
Скумрия ядем поне веднъж в седмицата, по-точно ММ яде, аз опитвам, но не я обичам. За мен е суха. Пъстървата е много по-крехка и сочна, поне по моите критерии.

# 101
Само пържена в масло пъстървата, но си имам специален тиган.

# 102
  • Варна
С две думи на вкус и цвет... Laughing Леми, вземѝ и двете Grinning

# 103
  • Sofia
Скумрията е мазна риба, ципурата съвсем не толкова.
Сочността идва от мазнината, но най-вече от степента на сготвяне. Дори мазната скумрия може да стане суха, ако се пресготви.  Та така - силен огън и кратко готвене. Simple Smile

Последна редакция: пт, 02 юли 2021, 11:33 от Morena

# 104
Брадата, благодаря за темата! Flowers Hibiscus
Конти, както винаги, супер стихче! Flowers Hibiscus
На лидълци им било мъчно за мен Joy, писали ми на електронната поща и ми пратили купон с отстъпка. И на мен ми е мъчно за тях, ама нашия Лидл в момента е една огрооомна купчина пръст.
Успешни покупки на всички!
П. П. Доволна съм от хамака за градина и от изкуствената трева.

Общи условия

Активация на акаунт