Лидл 153 - Юлска жежка

• 113 511
  • 2 055
  •   1
Отговори
# 1 275
  • Стара Загора
Ох, аз ходих за кухненска та пътечка, но и в двата ни магазина няма тази с кафето, а само другата, но ми е много шарена. Били смесени в кашона, ако въобще е имало. Някой по другите градове ако мерне такава с кафе, направо да ми я взима, плащам веднага.

# 1 276
При нас сутринта имаше саксийки с тези люти чушлета дето искаше . Даже мислех да си купя - но нито чушки ям . Ни люто. Само за красота .

# 1 277
  • Бургас
Ох, аз ходих за кухненска та пътечка, но и в двата ни магазина няма тази с кафето, а само другата, но ми е много шарена. Били смесени в кашона, ако въобще е имало. Някой по другите градове ако мерне такава с кафе, направо да ми я взима, плащам веднага.
Утре ако успея ще се замъкна до близкия филиал и ако случаааайно има такава, мога да ти взема и да ти я донеса даже до Стара Загора, че в събота имам пътуване до там и обратно Simple Smile

# 1 278
  • Стара Загора
Утре ако успея ще се замъкна до близкия филиал и ако случаааайно има такава, мога да ти взема и да ти я донеса даже до Стара Загора, че в събота имам пътуване до там и обратно Simple Smile

Ще черпя

# 1 279
  • Велико Търново
Супер мило предложение на bradata! Чак ми стана драго да чета нещо подобно!!!
Честни казано, дори не съм гледала брошурата за тази седмица в детайли. Прегледах я сряда през нощта, колкото да видя за дъски за гладене и толкова. Набелязах си ютия (естествено) и ще трябва да си взема, за да не изпусна без кабелната! След малко набичвам климатика и започвам да гладя, че съм събрала чаршафи и покривки, тениски и панталони от 3 перални.... Поне го обичам това занимание Simple Smile
Хубав ли е препарата формил с намаление до 08.08? Един течен за няма 5лв/1.5 л? Да купя ли от него или да си търся отново конттабанден ариел?

# 1 280
И при нас я нямаше пътечката с кафето. Което ми се видя доста странно, понеже от другите 2 модела имаше в изобилие. Толкова народ да е хукнал точно за този модел, а другите да не поглеждат...не знам.

Имаше скоро едни памучни тениски с малки ананасчета. Някой забелязал ли е да има изостанали бройки из София?

# 1 281
У нас се повреди хладилника и имам мораториум върху пазаруването на храни Sad но понеже напитките не влизат в мораториума, прибрах се с винце, гарнача робле, все пак е магазин а не музей ¯\_(ツ)_/¯  Винцето не е отворено, тази вечер съм на биричка Beers Взех и някакви огромни кайсии, не бяха много сладки. Напомнихте ми че трябва да си взема диня... Hands Plus1 А, взех си ренденце тип Бьорнер, като се прибрах отворих чекмедже да го прибера и видях че имам едно подобно малко, неизползвано 😂 Ама това новото е с повече ренденца, може да взема да го ползвам вече.

# 1 282
Не видях да е коментирано из темата точно това, та да питам ако някой вече я е купил и монтирал. ЛЕД лампата която е на 9,99лв по какъв начин се закрепва? С винтове или се залепва с нещо?
Ако не трябва да се пробива, ще ми свърши идеална работа за над мивката в кухнята.

# 1 283
  • Асеновград
Не видях да е коментирано из темата точно това, та да питам ако някой вече я е купил и монтирал. ЛЕД лампата която е на 9,99лв по какъв начин се закрепва? С винтове или се залепва с нещо?
Ако не трябва да се пробива, ще ми свърши идеална работа за над мивката в кухнята.
https://www.lidl.bg/p/hitrinki-v-kuhnyata/led-lampa/p58238
Преди време взимах такава, но си е доста тежка, не може да се задържи с двойно лепещо. Иска си пробиване и закачане.
Малките от 4.50 се оказа ,че не са сензорни. Ще мисля дали да я оставя или да я връщам.
Одобрих и торбите за смет 60 л. нормални са като размер за такива, че в последно време уж купувам този литраж а са едни малки като размер.
Взех си и кафе на промоция.

# 1 284

Аз купих ЛЕД лампата, с винтове се закрепя, има ги в опаковката.
Понеже е лека, около100 грама, смятам да пробвам с двойно залепещо. Ако не стане, ще се наложи с винтове.

# 1 285
Благодаря много, ще го мисля тогава до след работа, че щях да ходя до Лидл само заради тая лампа и сега се чудя много вече.

# 1 286
  • Асеновград
Благодаря много, ще го мисля тогава до след работа, че щях да ходя до Лидл само заради тая лампа и сега се чудя много вече.
В началото залепва с двойно лепещото, но в последствие от тежестта се смъква. И ако е на дъното на шкафа, рискуваш при падането да се повреди. Аз я бях взела за над бюрото, но в крайна сметка така и не намерих подходящо място да я закрепя,че и да стига кабела до контакт, и ми остана да я ползвам на къмпинг за осветление като подвижна лампа.

# 1 287
И при нас я нямаше пътечката с кафето. Което ми се видя доста странно, понеже от другите 2 модела имаше в изобилие. Толкова народ да е хукнал точно за този модел, а другите да не поглеждат...не знам.

Имаше скоро едни памучни тениски с малки ананасчета. Някой забелязал ли е да има изостанали бройки из София?
В София във магазина  под Руски паметник в четвъртък имаше.

# 1 288
Протеиновите сладолед с какъв подсладител са ?
И срещат ли се в Лидл шоколади и т.н. подсладени с ксилитол или еритритол
 Скирът се оказа с аспартам
Не виждам каква е логиката нещо обявено там за полезно и т.н. да е с подобен подсладител
и модифицирано нишесте
о,да, отдавна знам че е с аспартам, иначе голяма мода бе сред инфлуенсъри, ако не ядеш скир за къде си

И аз не виждам смисъл да се прави скир с аспартам.
Да похваля детското басейнче от преди месец мисля, чудесно е.

# 1 289
  • София-Младост
Чакайте, обикновения скир няма аспартам...но тези плодовите скирчета-да.

Общи условия

Активация на акаунт