Лидл 153 - Юлска жежка

• 113 509
  • 2 055
  •   1
Отговори
# 1 290
  • Sofia
Така де, чистият скир не е сладък.

# 1 291
  • София
Имате ли вече персонализирани купони на които в горен ляв ъгъл пише 'Избрано за теб'?
Те би трябвало да са на база какъв тип продукти купуваме често

# 1 292
Не видях да е коментирано из темата точно това, та да питам ако някой вече я е купил и монтирал. ЛЕД лампата която е на 9,99лв по какъв начин се закрепва? С винтове или се залепва с нещо?
Ако не трябва да се пробива, ще ми свърши идеална работа за над мивката в кухнята.

Аз купих ЛЕД лампата, с винтове се закрепя, има ги в опаковката.
Понеже е лека, около100 грама, смятам да пробвам с двойно залепещо. Ако не стане, ще се наложи с винтове.

Аз сложих от светещите лед ленти -те си бяха самозалепващи;
Имайте предвид, че трябва идеално да почистите повърхността, на която ще лепите - иначе бързо падат.

# 1 293
Имате ли вече персонализирани купони на които в горен ляв ъгъл пише 'Избрано за теб'?
Имам такъв, но не мисля, че отговаря на предпочитанията ми за продукти, които пазарувам от Лидл.

# 1 294
  • София
Имам такъв, но не мисля, че отговаря на предпочитанията ми за продукти, които пазарувам от Лидл.
Салатата със сирене Greek style ли е? При мен е тя, а аз винаги задължително млечни продукти купувам.

# 1 295
Същото, салата със сирене. А сирене и кашкавал не купувам много от там, че пазаруваме една млекарница.

# 1 296
  • Sofia
Точно!  
Наскоро имах някакво ... и аз не знам как да го нарека... като анкета...  та да ми предлагат един вид прдукти, които купувам (поне аз така го разбрах), пък въпросите бяха едни... та нищо общо с индвидуалните ми потребности... кой ли ще се занимава...
При мен е прясна паста, каквато да съм кувувала веднъж (най-много) преди време. Ако трябва да е лично за мен- трябва да са ПиЗ.

# 1 297
Жертвах Пинтерест в името на актуализацията на Лидл +. Та, нямам нищо лично за мен. Ама ( ако има) мисля да се заредят със сайдер.

# 1 298
  • София
Аз имам салата със сирене и прясна паста. Отделно 40 процента на някакъв зехтин.

# 1 299
  • Варна
Същото, салата със сирене. А сирене и кашкавал не купувам много от там, че пазаруваме една млекарница.
И при мен е това, а никога не съм купувала такава, млечни също пазарувам рядко. Май на всички е едно и също, без значение какво купуват.

# 1 300
Да има там нещо… персонализирано уж.
Купувам от нещата с купони такива, които бих взела и ненамалени, особено когато пък ми и трябват в момента.
Хартията за печене от миналата седмица от  стандартните им купони ми беше тъкмо навреме.

# 1 301
Аз нямам нищо. Попълвах анкета иначе. То купон ли е..къде да търся?

# 1 302
И при мен е прясна паста, не помня в анкетата да съм вписвала подобни предпочитания.

# 1 303
Не ми се занимаваше с техните анкети, нищо не съм им попълвала за персонални предпочитания. Излиза при другите купони с надпис “избрано за теб”

# 1 304
и аз не съм попълвала. имам за паста

Общи условия

Активация на акаунт