Лидл 153 - Юлска жежка

• 113 507
  • 2 055
  •   1
Отговори
# 1 305
  • Варна
И аз не съм попълвала никакви анкети.

# 1 306
  • София-Младост
Хубавите маслини Каламата в буркан, са само 2.49 лв

# 1 307
  • Козлодуй
Да и ММ беше видял, че са намалени и взел Simple Smile
Аз пък си взех от всички дребни плодове, но смесените горски ми бяха малко кисели Simple Smile Череши от насипните взех и не са много сладки - добре че взех малко Simple Smile

# 1 308
И аз имам купон с прясна паста. Вече сме вторник и още не съм ходила в Лидл, като че ли и няма да отида тези дни.

# 1 309
Да предлагат салата вместо стандартните боклучки си е сериозен напредък. 😬

# 1 310
Анкети не съм попълвала, не виждам купон само за мене, няма за салата и паста, но има един кацнал активен само утре, при това не от ранното утре за краве сирене с 35% намаление. Идеално ме устройва, защото заминаваме в четвъртък в нищото и утре ще правя баница и запеканка с тиквички, яйца и сирене. Сиренето е на Родна стряха.

# 1 311
И анкета попълних... И ни купон, ни дявол. 🤷🏻‍♀️ Доста кофти така на избирателен принцип да е или пък случаен. Някой ден ще ида да живея на 5-10 минути пеша от Лидл, ще пазарувам всеки ден... и ако и тогава не ми пратят купон, ще го приема лично! CryJoy

# 1 312
Някой ден ще ида да живея на 5-10 минути пеша от Лидл, ще пазарувам всеки ден...

знаеш ли колко е разоряващо....

# 1 313
  • София
Някой ден ще ида да живея на 5-10 минути пеша от Лидл, ще пазарувам всеки ден...

Свиква се.😂Лидл имам срещу блока, взимам две млека и хляб и си излизам, въобще не поглеждам по регалите какво има.
Но за сутрешната бутаница в понеделник и четвъртък е удобно да си наблизо, спор няма. 😄

# 1 314

Но за сутрешната бутаница в понеделник и четвъртък е удобно да си наблизо, спор няма. 😄

чета аз:
Но за сутрешната бутИЛЧИица в понеделник и четвъртък е удобно да си наблизо, спор няма.

и си викам - еваларка, баце Joy

# 1 315
zenata, аз съм лесна, трябват ми гащи, шоколад и Аргус в бутилчица. Няма да обърна много бюджета. Smiley Ха Наздравичка с по едно Аргусче, че знам, че и ти ги уважаваш и цениш. Beers

# 1 316
  • Sofia

... Лидл имам срещу блока, взимам две млека и хляб и си излизам, въобще не поглеждам по регалите какво има. ...
 Ако съм на свършване с парите минавам като кон с капаци, ама ако ми е лабаво... съм като отвързана, особено при ПиЗ. Simple Smile  Като цяло обаче каквото не ме вълнува (като например обсъжаданите кухненски пътечки - изобщо не знам за какво става дума), не забелязвам, независимо как съм с парите. Simple Smile
Иначе съм на 7мин. пешачката.

# 1 317
zenata, аз съм лесна, трябват ми гащи, шоколад и Аргус в бутилчица. Няма да обърна много бюджета. Smiley Ха Наздравичка с по едно Аргусче, че знам, че и ти ги уважаваш и цениш. Beers

хаха,да, наздраве, уважавам го доста аргусчето Wink
аз съм още по-лесна, даже гащи и шоколад ми не трЕбват....

# 1 318
  • до най-прекрасния мъж
Аз съм с ексклузивно за теб-40 % на пилешко Росо, 40 % на Зехтин само за нашия филиал и отделно 10 % отстъпка от общата сметка при покупка над 20 лв, защото много съм им липсвала Grinning

# 1 319
  • Пловдив
Аз имам салата със сирене и прясна паста. Отделно 40 процента на някакъв зехтин.

И при мен са тези купони, но зехтинът естествено го нямаше, а главно заради него отидох...
Още няколко от набелязаните неща не бяха заредени и пак се разочаровах - магазинът ми е далеч и ми е трудно да стигна дотам в работен ден.
На всичкото отгоре видях, че са ми таксували погрешно един артикул, но чак като стигнах вкъщи RageRageRage Взех салам с посипка - цената беше червена и пишеше, че е намален от 3,69 на 2,59 или нещо от сорта. Взех 2 броя и двата са таксувани на 3,69 Rage

Общи условия

Активация на акаунт