Лидл 153 - Юлска жежка

• 113 474
  • 2 055
  •   1
Отговори
# 1 485
Много е твърд и стърчи напред, където трябва да застана под душа. Иначе като качество е ок. Дали ще поомекне или с нещо да го придържам към стената?
И аз в началото го мразех, че е твърд и ми пречи. Обаче за 2г омекна, и нямам забележки.

# 1 486
Много е твърд и стърчи напред, където трябва да застана под душа. Иначе като качество е ок. Дали ще поомекне или с нещо да го придържам към стената?

С тази реклама дето му направи, че е твърд и стърчи там където трябва утре сигурно ще са ги изкупили Smiley

# 1 487
🤪Без коментар.

Аз за парфюмите. При вас ароматът задържа ли се? Къде ги пръскате? 😃

# 1 488
  • от Луната
Да попитам за отзиви за зъбния душ от другата седмица. Знам, че беше хвален при предни пускания, но дали модела е същия, че моя спомен е за друг модел?

# 1 489
В момента в който мине топла вода по този маркуч, проблемът отпада. Т.е. със сигурност не се пречка докато се къпеш защото тогава виси нормално. Просто отначало стои така странно че сигурно е бил нагънат в кутията. По принцип не е толкова гъвкав както другия вид шлаух с металната лента навита, но при затопляне от водата вече няма разлика.
Подкрепям мнението че такъв изкарва повече време, моите наблюдения са същите.

# 1 490
И аз с плюсче за маркуча!
.... Купувах сега прахосмукачка по нощите, 5 мин преди да затвори магазина 🙄 Ама сме на село, ММ цял ден дупчи, реже, шкурка.. И вика Чисти ся! Е чисти, ама с кво... Айде пътя до Пловдив и назад, едвам сварих отворен магазин. Дано е читав тоз прахосмук (за сухо и мокро), че като гледам бая ще бъде тормозен 😁

# 1 491
Аз пък толкова се заинтригувах, че върнах назад да прочета кое е това, дето като си под душа е твърдо и стърчи напред, а иначе си е меко и виси нормално...🤭

# 1 492
Аз пък толкова се заинтригувах, че върнах назад да прочета кое е това, дето като си под душа е твърдо и стърчи напред, а иначе си е меко и виси нормално...🤭
И го има в Лидл Simple Smile
Как да не ти е любим магазин?

# 1 493
Освежителите за гардероб на какво ухаят . Хич и не ги видях днес

# 1 494
  • София

Аз само мадам глеймор си харесвам и взех от големият 75мл.
Пръскам винаги и само по дрехите, по кожата си не.

# 1 495
Да попитам за отзиви за зъбния душ от другата седмица. Знам, че беше хвален при предни пускания, но дали модела е същия, че моя спомен е за друг модел?
Аз не съм доволна, резервоарът му е твърде малък, иначе като налягане го докарва

# 1 496
Няколко пъти пробвах от тестерите (на китката) - нетрайни бяха. Отказах се да вземам, дори и на такава цена.

# 1 497
Феникс, моето мнение е същото за този, който пробвах. Чиста водица, до 15-20 минути може да го докара на аромат. Не 5 лв., ами и без пари да ми го дават, какво точно трябва да го правя. Имаше едни други, Есенс ли бяха, не постоянен асортимент, те наистина бяха трайни. Има и български на такива пари, с българска роза, пробвала съм такъв и отново беше траен. Така че "ама какво искаш за тази цена" не го приемам.

Саня, "ухаят" е много силно казано. Взех кутийка да си припомня защо не купих първия път и бързо я оставих, а "уханието" още се опитвам да забравя. 😬 Изобщо не е моето. Има по-добри алтернативи.

# 1 498
Soul, така е, не цената трябва да е винаги движещ фактор при избора, но в случая не съм очаквала и някаква особена трайност, само че и като аромат не открих нещо, което на мен лично да ми хареса.
Но вкусовете са различни и е хубаво, че всеки си намира по нещо. (Сега съм много доволна, че предлагат вече и несладникав аромат безалуминиев спрей дезодорант на Сиен).

Последна редакция: пт, 23 юли 2021, 00:44 от fenyx

# 1 499
Рано, рано се изстреляхме с ММ до Лидл(при нас са разпродажбите от днес), уж за някоя ел. кана, която да ме направи щастлива, но купихме тротинетка за момчето. Обаче на касата ме застреляха с отговора, че може да се върне само, ако е дефектна. И някак си вече не се радвам толкова много. А поне нормална гаранция има ли си?

Общи условия

Активация на акаунт