Лидл 153 - Юлска жежка

• 113 277
  • 2 055
  •   1
Отговори
# 1 965
Същото като при дезодорантите, някой се чудеше, че били други в магазина, а те с нови опаковки.
Дамските, на мъжките са сложили актуални снимки.

# 1 966
  • Пловдив
Аз писах..ама служителката хал хабер си нямаше Simple Smile
Синият е супер, да, че и без алумин Stuck Out Tongue Winking Eye

Тет, тъмно синият е само без алкохол.

# 1 967
  • Sofia
Снимката на тоя пастет с п-р е абсолютна измама, иначе за зарибявка, да идеш да видиш/вземеш и така да напазаруваш друго.

Конти, заповядай, горните два пазарувах днес иначе и долния/ като твоя харесваме. Изобщо не съм забелязала дали се напуква.
Скрит текст:

# 1 968
Аз имам глицериновия сапун с мед. Не е лош - нормален сапун Simple Smile

# 1 969
Мерси, Морена! Докато рових старите бележки за Брадли, забелязах, че на същата дата съм купила сапун фрезия за 65 стотинки и нищо чудно да е бил от асортимента на средния от твоята снимка, но отдавна е "изяден" и нямам никакъв спомен дали ми е харесал. Joy
А глицериновият не ми изсушава кожата и съм много доволна! Simple Smile Иначе горката е като шкурка с това миене по 100 пъти на ден.

# 1 970
Мен така ме излъгаха съд снимка на ориза 2 кг. Уж розово - синия , а в магазина - родна стряха

# 1 971
Колко струва глицериновият и колко грама е?
75 грама е, последно съм купувала на 14 май за 69 стотинки. Simple Smile

Мерси, аз тъкмо взех от Джъмбо, 99 ст. 125 гр. Малко по-евтин е.

# 1 972
Пастет с пипер не видях и аз ,от другите видове имаше и то при яйцата курдисани.Преди седеше при колбасите.И завеса за баня търсих,не намерих.Ще минавам през аспаруховския лидъл,някой градски дали е виждал там панираните едамчета?

# 1 973
Килими имало в брошурата. Не видях ни един аз....

# 1 974
Аз видях.Няколко бройки от малките ,голям не.

# 1 975
  • In transit
Мишка, дръж се 🤗
Побъркват ви за нищо.
С тези постоянни размествания, като че ли пазарувам по-малко, защото се изнервям от постоянното обикаляне и търсене на продукти, и накрая му тегля една и си тръгвам.
А хилядите кошове ги подминавам.

То целта сигурно е да се задържи човек максимално в магазина, но пък с тази пандемия това ми се струва лоша стратегия.
Абсолютно подкрепям.
Днес се лутах 30 минути, защото се опитвах да намеря платовете, които бяха от вчера. Пълен абсурд е това подреждане на кошовете. Отдавна спрях да купувам каквото и да е от тях, днес беше инцидентно, но няма да си го причиня втори път.
Отделно и хранителните неща не ме впечатляват особено в последно време. Отдавна не ми се беше случвало да похарча само 6 лв. в магазина. Купих си един еменатал, два патешки пастета и газирана вода.

# 1 976
Аз вече нито брошура следя, нито там се разхождам из кошовете. Купувам си обичайното за нас, и си отивам на каса...по края, по края покрай стените...и към касата. В средата в сбирщайна-мерси съм.

# 1 977
При нас имаше бележка, че поради проблем с доставките платове няма да има. Изобщо не знаех, че трябва да има платове...това поредният бонус от приложението, което не следя, ли е?  🤔 Иначе казано, много е хубаво животът на човек да не е фиксиран около Лидл, брошурите, приложенията и т.н. 😬

# 1 978
Платове???? Какви платове...

# 1 979
  • София
Платове???? Какви платове...
Някакви парчета плат, комбинация от 4 броя. В брошурата ги има.

Общи условия

Активация на акаунт