Лидл 153 - Юлска жежка

• 113 258
  • 2 055
  •   1
Отговори
# 1 980
Е е това даже не съм го и разбрала.
Някаква иновация, плат щом започнаха да продават. 😁
Аз пък днес вместо гъшият пастет, съм навзела патешкия. 🥴 Нищо де, и него ще го изядем но харесвах повече другия.
И тази и следващата седмица са ми много скучни брошурите. Тези наденички Мергез, хубави ли са?

# 1 981
Хоби материали ли? То не е плат, по-скоро парцалки там...
Помислих че топ с плат има...Grinning

# 1 982
Тези пастети са със свинско, нали? Защото има едни, които са само от птиче месо (и предполагам нишесте).

П.п. пояснявам се - има много пилешки и патешки пастети, на които пише, че съдържат свински протеин (каквото и да е това - не го ям).

# 1 983
Св.черен дроб има. Св.мазнина също.Протеин не знам какво имаш предвид.
За тези от брошурата говоря.
А ти за кои?

# 1 984
В Аспарухово нямаше днес на обяд от панирания едам.

# 1 985
Аз не бях ходила цяла седмица, та наваксах... Купих кашон памперси за бебока. Доматено пюре 5 бр. Видях, че торбите за смет за на 75 Ст от 60 л. Има бележка - допускат се до 5 бр на човек. А, македонска наденица взех. Вкъщи се харесва. И някакви други скучни неща.
А, черешите в кутия са сладки и хубави, определено!

# 1 986
Св.черен дроб има. Св.мазнина също.Протеин не знам какво имаш предвид.
За тези от брошурата говоря.
А ти за кои?
За всички на българския пазар. Има само една-две марки, които не добавят свинско в птичите пастети. Едната май беше Аргета.

# 1 987
Здравейте, пиша с въпрос и молба. Къде мога да намеря въпросната контактна форма? Искам да подам оплакване на арменския поп от една касиерка от филиала в Борово. Крайно нагло поведение към клиента. И още един въпрос, не успях да видя името и, само в дигиталната бележка пише касиер номер 4, дали ще бъде отразено? Grinning

# 1 988
Сигурно е същата, от която Фани се оплака Blush

Пишете за пастетите на Агрета. Откакто ги пуснаха в Лидл, редовно си купувам по две всеки път. мНого са ми вкусни, а в Билла на промоция бяха към 2,50, в Лидл са 2,19.
Не съм гледала състав. Толкова добре ми засищат и ми доставят феромони на сетивата, че не искам нищо да чета.

# 1 989
Аз не бях ходила цяла седмица, та наваксах... Купих кашон памперси за бебока. Доматено пюре 5 бр. Видях, че торбите за смет за на 75 Ст от 60 л. Има бележка - допускат се до 5 бр на човек. А, македонска наденица взех. Вкъщи се харесва. И някакви други скучни неща.
А, черешите в кутия са сладки и хубави, определено!
Кякви кашони памперси имат ,че съм ги пропуснала?
И да ползвам да питам,ако имате наблюдения гащичките им добри ли са ?

# 1 990
Сигурно е същата, от която Фани се оплака Blush
Четох, че имаше оплаквания, но не обърнах внимание. Беше руса жена

Пишете за пастетите на Агрета. Откакто ги пуснаха в Лидл, редовно си купувам по две всеки път. мНого са ми вкусни, а в Билла на промоция бяха към 2,50, в Лидл са 2,19.
Не съм гледала състав. Толкова добре ми засищат и ми доставят феромони на сетивата, че не съм чела

# 1 991
Има ли в Лидл сухо мляко /за течен шоколад/?

# 1 992
И аз купувам Аргета на по-ниска цена от Лидл, но това май е само остатък от седмична промоция, а не са им в асортимента.

# 1 993
Здравейте, пиша с въпрос и молба. Къде мога да намеря въпросната контактна форма? Искам да подам оплакване на арменския поп от една касиерка от филиала в Борово. Крайно нагло поведение към клиента. И още един въпрос, не успях да видя името и, само в дигиталната бележка пише касиер номер 4, дали ще бъде отразено? Grinning
https://obsluzhvane-i-kontakti.lidl.bg/SelfServiceBG/s/contactsupport

Има и една анкета сега - Твоето мнение, за оценка на филиала в който пазаруваш:
https://www.lidl.bg/polezno-info/informaciya-za-klienta/anketa
Пиши и на двете места, и изисквай да те уведомят писмено, какви мерки са взели.

# 1 994
И аз купувам Аргета на по-ниска цена от Лидл, но това май е само остатък от седмична промоция, а не са им в асортимента.
За пръв път бяха в една далечна седмица през юни.
Оттогава все ги намирам и реших, че са в постоянния асортимент

Общи условия

Активация на акаунт