Лидл 153 - Юлска жежка

• 112 260
  • 2 055
  •   1
Отговори
# 2 025
Морена вече поне два пъти споменава за продукт от следващата седмица, който се появява задраскан в приложението с надпис "Този продукт вече не е наличен" ден-два след излизането на брошурата (и съответно няколко дни преди тя изобщо да стане активна). Да добавя и аз поредния случай... Аксесоарите за дамски гардероб в момента са ми задраскани в приложението. Confused

# 2 026
Имам спомени, че е много сладко, дано се балансира с какаото. Добавяне на разтопено масло ще има ли нужда?
Балансира се с повечко какао. Може и масло да се добави, така няма да е толкова течен. Може и лешников тахан да се добавя. Всякак може да се подобри, но ние и без екстри го изяждаме.
Soul 81,
Диспенсъра за сапун много лесно пуска пяна при мен, подавам пръстите и всичко е супер, никой вкъщи не се е оплакал. Да не би конкретната бройка при теб да е дефектна или по филиалите да има различни модели?

# 2 027
По-скоро бройката може да е дефектна. Ако има останали, ще го сменя. При мен трябва да си сложиш ръката много близо до сензора, за да работи, на 0,5 сантиметра. Иначе не се активира.

# 2 028
Оххх, тая игра с филиалите е много досадна и повсеместна. Бих път до Фантастико за нещо и там "ааа, това го няма при нас, има го в сините филиали..." Rolling Eyes Еми...мерси. При 40 градуса ще си играем на цветово разпознаване.
Помощ аз съм далтонист Wink Ша ма умОрят с тия търговски шашми.

# 2 029
Кондензираното мляко е два вида - гъсто мега сладко и рядко неподсладено.
Вчера набарах някакви меса. Харесваме кюфтетата Стара планина ние.

# 2 030
Това рядко неподсладено къде стои?

# 2 031
Пак в този район. Да не са го отлистили? Не го купувам, мяркала съм.

# 2 032
  • Пловдив
Във вашите филиали персоналът с маски ли е?
Че днес ходих в Младост 2, на касата мъжът без маска кашля, киха, на съседната каса колежката му и тя без маска.
Не мога да смогна със заповедите на МЗ, но не приеха ли само за офиси до 7 души премахването на маските?

Последния път като бях, и на двете работещи в момента каси, касиерите бяха без маски. По-точно единият имаше, но му висеше на ухото. Simple Smile
Не са в нарушение, но някак си е по-коректно, който работи с много хора, да си носи маска.
По-фрапантното беше, че на опашката имаше трима клиенти без маски и никой от персонала не им каза нищо, а тези хора бяха в абсолютно нарушение.

Имам молба. Смятам да отида до Лидъл специално заради черешите в кутии по 1 кг, затова да ви помоля да споделите наблюденията си - има ли все още останали или са на изчерпване/изчерпани?
Взех в четвъртък, тогава имаше купища кутии, но какво е положението след това, не знам.

Последна редакция: сб, 31 юли 2021, 14:22 от marzeliva

# 2 033
Шкембето от младо телешко колко време трябва да се вари, за да стане съвсем крехко? За тенджера под налягане или Инстант пот ми е въпросът.

# 2 034
Поне аз повече от един охранител не съм виждала в магазина, обикновено спира на входа който влезе без маска и повече от това не може да направи. Някои от клиентите си слагат маската само колкото да влязат и 10 метра навътре вече са я свалили...
Нареждат си се така на касата, кой не се усетил, кой просто щото не му пука, ама наистина предимно нищо не им се казва. То е хубаво и да не се оставят да са на гъсто, ама вече май много се размечтах. Редовно само дето не се и прегръщат на опашката, пък ако и да не е винаги по взаимно желание.

# 2 035
Взехме бонбоните за 1 ст., взех си и трите течни сапуна. Интересно защо от синия имаше само 2-3 шишета - толкова ли е по-добър от останалите, че са го изкупили?
Сега ям къпини, но са доста кисели...

# 2 036
  • Майничка
Взехме си от бялото грозде без семки в кутия - изглежда много добре, но се оказа възкисело.

# 2 037
Има много агресивни клиенти при забележка да си сложат маските. Един онзи ден крещя как бил ваксиниран и бил изкарал вируса, нямало той да си слага маска я!

# 2 038
Начупен ориз в някой от пловдивските Лидъли виждали ли сте?

# 2 039
Това рядко неподсладено къде стои?

Това за каничката ли става дума?
Ако да..там до кафетата и малките кръгли сметанки е, има си го, вчера го видях.

А сладкото май е в метална консерва..веднъж само взех за домашен сладолед, но е ужасно сладко. За мен.

Общи условия

Активация на акаунт