Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през юли

• 88 904
  • 3 025
  •   1
Отговори
# 150
Попрочетох ви.
Кло,честит празник на патерици!Бъди здрава!
Балонче, чудесна новина!Да расте здраво и послушно бебчето!
Добри,на райско място отивате. Късмет! Heart
13,и аз не знаех,че имам такива проблеми, докато не си родих бебе.Състоянието ми е изцяло свързано със страхове относно него. Confused И все забравям да кажа,че си мнооого готина мацка! Heart Eyes
Сиси,аз не бих облякла такъв гащеризон,защото няма какво да сложа в него - нито отпред,нито отзад Grinning ,но смятам,че е едновременно секси и стилен.Весело прекарване!
Ваячка,благодаря ти още веднъж! Hug
Фил Hug Ще пиша.Възлагам големи надежди,защото друг вариант за справяне с положението не виждам.

# 151
Сега се чудя и за една черна рокличка...😜

.... и толкоз по въпроса с дилемата! Smile
Облечи това, което ще те накара да се чувстваш неповторима и си изкарай чудесно!

Панде, нашите климатици са Тошиба, две деветки са, ама то и апартамента ни не е голям. Работят и на топло и на студено. Аз лично ги мразя когато правят студ, но ЕднатаВтора не понася жегата...Казвам го като “моите пет стотинки“ по темата, но и да ги нямам, няма да ми липсват. Просто жегата на мене не ми пречи. Smiley
/направо съм си за Кайро и плумериите Smiley /

Лайла, стискам ти палци да се "осафериш", защото си готино хлапе, а и детенце ще се нуждае от тебе!

13, почивай здраво, че най-вероятно утре пак ще имаш срещи от първо лице със слънчасали клиенти...

Предполагам, че си е време за "спортуване", ама аз съм на вода и хубаво настроение - спестих 26 лева от автомивка, щото не си измих колата Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 152
Май само аз не съм се изказала за тоалета на Сис. С две ръце съм за роклята и бих се вслушала в мнението на Натаел. И само да отбележа, че ако мъж каже, че те намира за секси, това не е обида. Комплимент е .

# 153
Лейла гуш!
Сиси, гащеризонът е убийствен!
На Добри дестинацията е удивителна.
Оцелях днес. Да идва утре.
Къде е Кротал?

# 154
Рядко пиша такива неща, но вярвайте ми, щом ги пиша има защо.
Това Верми, от другата тема, крещи за внимание, та се къса... Не зна какъв е проблема на това девойче, но е толкова неориентирано, че и то самото не знае. Не знам на колко години е, но ако продължава така, няма да и е лек живота. Горкото.
Пиша го само тук. Не искам да засягам девойчето. Не съм дипломатична и ако трябва да изпляскам това дето си мисля, няма да и хареса и не дай Боже и причинИ още отклонения. Не.
Ей, тъй, само у нас си.

# 155
  • Euskal Herria
Хубав месец да е юли, дами!
Не съм ви чела от юнската тема, сега ще наваксам поне с тази. Нашата ваканция започна, вече сме си у дома в бг.

# 156
  • France
Верми я помня още с драмата около ягодовата ракия. Но това е младостта. Емоционална и наивна.

# 157
  • София
Каква е тази драма с ракия?  Дай линк 😘

# 158
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Добра нощ.
Нещо ми е чоглаво и неспокойно.
Тоя моя син, дето вчера му махнахме гипса, днес с някакви обриви, айде по гърдите и гърба ми прилича на претопляне, ама между крачетата има някакви пъпки дето много се надявам да не е варицела...Не е вдигал температура, жизнен и енергичен, както обикновено. Дано да не е.

Относно Сисун, не може ли първо да разходиш роклята, после да се върнеш бързо, и да разходиш гащеризона?

Честит празник на Clo.

Искам и аз в Кайро, въпреки, че доста хора се изказват негативно за Египет.

# 159
Добро утро! Що да не стана в 4? Нали е събота.

# 160
Добро да е, Сирос. Аз поне до 4:30 спах. Вече даже не се впечатлявам.

# 161
Рен, явно и аз така трябва. Сега ще изпия една кафеварка кафе, пък дано ми просветне.

Янче, добре дошла! Хубаво лято!

# 162
Добро съботно утро на всички! Днес е прохладно, дано уикенда не е много валежен, да не ви провали плановете.
Весито не се е разписала тази сутрин, преди тръгване за работа, дано е отпускарка.
На Яна - добре си дошла на наша земя, приятно прекарване и само положителни емоции ти желая. На останалите ранобудници - имайте хубава събота!

# 163
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
май съм станала, а още спя.
вчера направих цяло нищо, днес няма да е по-различно.
и да почивам не мога. @@@@ му!

# 164
Добри, и ти завиждам за Кайро и не едновременно. Преди 30 и ... години съм живяла доста по на запад от там. Още съм със смесени чувства, но не ми се връща по онези земи, ако ще и само за седмица да е.

Общи условия

Активация на акаунт