Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през юли

• 88 928
  • 3 025
  •   1
Отговори
# 1 530
Ех,Мисти ,жалко! Догодина тук,нали!

Много е скучно тази вечер на работа,броя минутите да си ходя!

Последна редакция: пт, 16 юли 2021, 23:23 от Sissy

# 1 531
Там е хубаво, спокойно да си прекарате и да не се ядосваш за дреболии.

# 1 532
  • Пловдив
Сис, ако питаш мен още ся фащам самолетя Sunglasses  Мнооого искам при вас...дано наистина догодина можем да попътуваме...липсва ми.

Мерси момичета! Дано!

# 1 533
Момичета, изпуснах ви. 753 нови отговора. Цяла седмица не знам нито какво сте пили, нито какви вкусотии сте готвили, нито какви каши сте забъркали. Аз си тръгнах по- рано от работа днес. Заплатата ми беше толкова, че изобщо не трябваше и да ходя. Шефа ми звънна бесен да се връщам, но вече пътувах в автобуса. Сипвам си  сега едно питие и оставам стреса за другите, аз вече съм почивка. Наздраве!

# 1 534
В интерес на истината тази седмица много не сме готвили, поне не тук. Обаче много наздравици вдигахме, намирахме винаги за какво. Sunglasses

# 1 535
Щерката днес се видя с приятелка. Отиде през два квартала, че нея не я пускали. По някое време звънна на баща ѝ, че ще отидат в близкия мол на кино и ще се прибере преди да се стъмни. По принцип почти не излиза напоследък и нямаме против такива инцидентни “своеволия”. Обажда ми се по някое време майката на приятелката дали знам къде са. Знам, да, ама жената не знаеше. Ядоса се много, били малки за мол. Предупредих щерката да каже на приятелката да звънне на майката. Сега ми е сърдита на мен, защото съм ги била изпортила. Ние сме навън с куче и дребната пакост, но знам от баща ѝ, че се е прибрала разревана. Обаждам ѝ се - “Има ли специфична причина да ми звъниш?” ми вика…

# 1 536
Попи,другата майка да не е нахокала и нея? За това да е разплакана.

# 1 537
  • София
Попи, не и се връзвай. Хем големи, хем, ...ни са в тази възраст. В крайна сметка, твоето дете не е отговорно за отношенията на приятелката с нейните родители.

# 1 538
Привет, ахой, ахой, привет!!!
Първо наздраве с ледено розе за всички пиещи и непиещи, за енергичните и скапаните, за усмихнатите и ядосаните.

И първото, дет видях - маймунски з**ник... ма може ли такива раУти? Че и сърцевиден Hushed

Мистик, точно. Бият се в гърдите мъжки, че видиш ли, еднократно са свършили нещо си и о, боже, какъв неимоверно къртовски труд са положили.. А че ти това го правиш ежедневно години наред... Ма като му кажеш "Много важно" и минават още толкова години в нищовършене. Smirk

Попи, а да не й се е нацупила приятелката по този повод? И това го има... ще им мине.

При мен работа, колегата - дразнител напълно си отговаря на партизанското име, жега много и малката мрънка и тая събота да я водя на онзи басейн. Оф.

# 1 539
Крот, едва ли, тя вече беше сама на път за вкъщи. По-скоро наистина е съчувствала на приятелката за драмата. Абе пернишките драми пасти да ядат пред пуберските.

# 1 540
Попитай все пак.Майка ми два пъти се е карала на мен и гостуващите ми приятелки,хем големи бяхме.Та не се знае,знае ли се.

# 1 541
Ще я питам. Ама не тази вечер, че ми е черна. Joy Мноу мразя мен да ме изкарват виновна за чужди грехове.

# 1 542
  • София
Нищо не е станало, но и ти не я карай да се чувства отговорна дали приятелката и се е обадила на майка си.
Следващият път тя ще си има едно на ум. Някои родители искат да ги пазят до 40, а няма как. Растат и искат малко свобода.

# 1 543
  • France
Крот, Вируславчо не пие от биберон. Може малко вода, но не иска. Това също ми е борба в момента.

Контес, ще си оправя настройките утре, че не мога от телефона.

Ммм, пие ми се розе... айде вече да го отбивам наш 'Славчо, че да се пиянча на спокойствие.

# 1 544
  • София
Пробвала ли си кърма в шише да му даваш?

Общи условия

Активация на акаунт