Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през юли

• 88 929
  • 3 025
  •   1
Отговори
# 1 515
  • София
И аз съм като Крот с комарите. Ако някой случайно ме доближи, всички викат, отиде си животното Simple Smile.
Фил, аз не бих си причинила този тормоз. Ще започне да спи в някакъв момент.
Сисун, използвай вашите да те поглезят малко да починеш.

# 1 516
Ре, няма шанс! По-скоро обратното!

# 1 517
Панде,тоз е умрял от преяждане,сигурна съм! При мен усещат отровата! Smiley Хитри гадини са,също като домашния паяк,виждаш го и докато барнеш метлата или прахосмукачката и..потънал в дън земя.Confounded Smile

По Кино Нова започва Армагедон.

# 1 518
Уфффф,аман от зяпачи!
Скрит текст:
Даже собствени идеи нямате,ей!

# 1 519
  • София
Сис, както го направиш. Вместо да се втурваш да обгрижваш, казваш, ох, заболя ме глава, кръст, трябва да изляза. Може ли това тук да сготвите, да погледате бебе и така.
Никой няма сам да се сети. Ти като каза, че чистиш баня, готвиш и отиваш на работа се поядосах. Мъжът ти поне банята може да измие.

# 1 520
Рен, + 100. Казвала ли съм, че си мъдра жена?

Му сега го отнесе. Да видиш, как бързо опразва миялната.  Ей, все ако може да мине метър. Не му се получи. 20 години се пробва, горкия Joy

# 1 521
  • София
Ама то и аз се пробвам Чирозче, но като опре ножа до кокал и се впрягам. Но не чакам и някой да се сети, а разпределям задачи. Няма как един да влачи за всички.
Куч е с възпалени уши и не дава да ги пипна, като ли да ги изчистя и капки да сложа. Сефте такъв добитък ми се случва.

# 1 522
А за моя бутон,нищо.Не смеят,страхливи зяпачи!

# 1 523
  • София
Ре, горкият куч! 😔 Дано успееш да слагаш капките и бързо да минава!

Подкрепям казаното от другарките преди мен по повод разпределянето на задачите!!! Опитвам се да усвоя този похват, защото някога бях от страната на влачещите цялата работа и не беше яко.

Сега ми предстои да слагам капки в очите на Малката Пандичка, че са червени от слънцето. И моите също. Аз не се дърпам и лесно си ги слагам. 🙃 Проблемът е да сложа на нея. Стиснете някой палец по този повод, че няма да е еднократен акт, а два пъти дневно ...

# 1 524
  • София
Няма лошо да зяпат, ама да не правят мизерии. И аз има теми, в които само чета, но не би ми хрумнало да докладвам.
Пандич, д куч няма да се справим, едричък е и ще трябва на вет да го водя.
Малката Панда не знам как да я придумаш. По-поносимо е, ако ги слагаш от ниско, от към външната страна на клепачите, като е легнала на една страна. Иначе е доста трудно да не се дръпне или мигне.

# 1 525
  • Пловдив
Аз стегнАх багажерията Simple Smile
Кат се върнах от боя, веждИ и мустак му беше свършил заръчаното + това направил 2 салати. Аз само яйца пържих. Фали ми се, че бил ошетал всичко Joy  Да, бе, да...а аз всяка вечер кво прая...м?

Утре ако изпреваря съботянките работарки ще сервирВам кафе Wink
Лека!

# 1 526
Влача аз от години цялата каруца! То затова ми дойде до гуша! Ма вината си е изцяло моя,знам!

# 1 527
В крайна сметка, Мисте, в каква посока поемате, към нашето черноморие ли?

# 1 528
  • Пловдив
В крайна сметка Мисте, в каква посока поемате, към нашето Черноморие ли?
да, там...към Нестинарка. Да видим. Нядявам се да мине меко Simple Smile

# 1 529
Мисте, чакам снимки! Приятна почивка с хубаво време!

Общи условия

Активация на акаунт