Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през юли

• 88 909
  • 3 025
  •   1
Отговори
# 1 575
Хубаво кафенце, с рози! Blush
Вода държах да предлагам на бебето, защото нали не може да си каже, ако иска! Но тя не щеше, почти не пиеше вода. Но бях спокойна, че съм предложила. Smile

# 1 576
  • София
Добро утро, то вече добър ден стана докато пиша!
Уиш, честито да ти е змийчето и да не хапе много, само при нужда. 🤪 Хубава е!
Ти наистина сама ли си я избоцка, или аз не съм разбрала правилно? Цял талант си, ако сама си я направила и направо отваряй студио.

Вчера на плажа видях едно девойче, на което цялото тяло му беше изрисувано. Не си личеше банският чак. То успешно и без бански може да се пече без някой да разбере.

Една друга млада госпожица пък си турила силикон, ама много щедро е туряла. Несъразмерно изглеждаше и се чудя с това крехко кръстче не й ли тежи.

Но очевидно и двете се чувстваха ОК със себе си, а това е важното.
Аз и татуси и силикон харесвам в определени  граници, но на себе си не бих сложила.

# 1 577
Добро утро Flowers Hibiscus
Уиш, честит подарък дъъълги години да си го носиш със здраве Wink
Деми, стискам палци. Hug
Зверо ме събуди в 5 с писъци и после си заспа. В резултат на което приключих ОИ рано рано. След обед сме поканени на гости, да видим бебо, подготвила съм два подаръка по големият е за майката Joy
Смених вчера прическата и цвета на косата, аз доволен. Сега остава и изследванията ми да са наред ама едва ли.Sad

# 1 578
Привет, изчетох ви по диагонал, признавам си без бой.
На Мид на патерици - да е жива, здрава и щастлива!
Аз съм се сдухала  и не мога да се търпя, сама себе си. Иде ми да се ритна там де се не стигам.

# 1 579
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Честит татус, thewishmaster! Не го видях, но ти се радвам.

Деми, стискам палци всичко да е наред при теб!

Ние сме подготовка за море, детето е превъзбудено до безобразие.

Мойте 5 цента или 50 стотинки за кърменето. Не го планирах, но кърмих дълго. Не съм давала вода, първите шест месеца  малкия млечен  вампир качваше по кило, ядеше през два часа. Като стана на 10, 11 месеца се наложи да спи при нас, защото през нощта се събуждаше, и ни беше страх, че ще се пречука като тръгне да излиза от креватчето. Два пъти го хващах да виси с главата надолу на оградата на креватчето.
   След първата година си ядеше през деня, сучеше само за приспиване и през нощта, като му дойде музата.
  Тръгна на ясла, през деня си спеше там, играеше и т.н.
 Самоотби се малко след като направи две години. Бях на принципа  "Не предлагам, но и не отказвам".
 Не пил от шише с биберон, като го захраних, давах вода с лъжичка, после чаша, и шише с твърд накрайник.

# 1 580
Уинди, понеже и аз с момента изпитвам огромно желание да се обърна и да се ритна в задника, да се съберем и всяка да срита другарчето?

Панди, не съм такъв майстор. В "Мастилница" ми я направиха. Имах предвид, че си направих подарък на себе си.

# 1 581
Уиш, честита да ти е, супер е! И аз искам, но наоколо няма студия и идеята е на изчакване.
Ей ви едно кафе, то снимката е от вчера следобед, но и в момента такова пия на верандата.
Скрит текст:

Досега правих неуспешни опити да се свържа с автогара или офис да разбера дали трябва тест или ваксина за междуградско пътуване с автобус или влак в Испания, с триста зора се разбрах уж с една девойка с нейния счупен английски, а хем тя си беше за англоговорящите. Дано да ми е дала точна информация, че МУ да не увисне в нищото.

# 1 582
  • Пловдив
Поздрав с обедно фрапе Simple Smile

Има хора, водата е топла.

# 1 583
  • София
И аз на фрапе. Нафрапиране, момичета! 🙃

# 1 584
Мисте, Панде, приятна почивка! Весело да си изкарате и да заредите батериите. Мисте, ще чакам отзиви от Царево, че май ще ми се отвори шанс за няколко дни там в средата на август, а ми е напълно непознато.
Аз снощи задрямах в 9, седнала на дивана. Събудих се по някое време, прочетох ви, легнах си и се въртях до 1. Днес още в 7 ме събуди една истерична съседка през две къщи от мен. Два дни съм с ужасно главоболие, не знам вече какво да пия, не се търпи.
Свърших това-онова из къщи, ходих на пазара за зеленчуци, сега сядам да поработя.

# 1 585

Миктик, Панди, Съншайн, приятно моренце! Чакайте ме утре и мен Simple Smile

Уинд, силна и оправна жена си. Потъжи малко, пък пускай слънцето в душата. Там му е мястото.
Честита татуировка на Уиш. Подарък за юбилея, мей би?
Балонче, палчета за добри резултати!

Оплаквам се, че съм гроги от задачи, хладилникът празен, жегата ме тресна и не ми се излиза. На всичко отгоре, от три дни на сина почва да му тече кръв от носа, ей така от нищото и нямам идея какво да правя.

# 1 586
Добър ден, сладурки! На отпускарките – приятен релакс, на останалите – има надежда, момичета. Прибрах се от сватбата.
Не е като да не съм виждала циганска сватба, но не беше ми се случвало да се окажа в епицентъра на подобно вихрено, етно тържество с  елементи на крими трилър. Сватба като по учебник, с много танци, музика, полиция и  скандал, прераснал в масово меле. Умеят да се веселят ромите, не са консерви, а  стилът им не е за пренебрегване. Определено останах впечатлена от гащичките на булката, докато повдигаше тежки  кринолини, за да седне на стол видимо непригоден за тежкарската рокля. Младоженецът пък беше решен в  искрящо бяла сатенена риза и лъскаво долнище на официален анцуг, гарниран по джобовете с леопардови елементи. Едва ли ще изненадам някого обаче, като споделя, че най- впечатлена останах от оркестъра. Ах ❤ ! Ох ❤! Музиката често биваше прекъсвана от спорадичните  подвиквания на конферансието : „ Джамал от ПРотОгалия дава на младото семейство – десет, двайсе, трийсе, четир.... СТО ЛЕВААА! Джамал дава и десет лева за оркестърааа!  Браво! Сипи! А сега за Джамал спецЯлно   ше звучи Сопа кючек.” После Кемал от Англия дари  200 лева и така до безкрай, гостите даряваха и биваха поздравявани. Изгубих си ума по вокала... Ромският Хосе Карерас, циганският Хален Делон, Боливудският Брад Пит...  „Благородният“ му тен достойно си съперничеше с чисто нова магистрала, на която Бойче бившият току що е резнал лентичката. С гелосан гарванов перчем и като конрапункт на абаносвия фон, на трети  горен в ляво блестеше злато. Златният зъб на ориенталските ритми отвя главата и сърцето ми. Не се сдържах и направихме един дует, за радост на събратята му. Пита ме  къде съм пяла досега. Отговорих, че ангажиментите са ми били на кораб. На кой кораб, любопитства той – ами… на Радецки, отвръщам. А той - не сАм имАл колеги там. Joy Трудно ми е да опиша безнадеждността, когато този атлетичен Белмондо се оказа в центъра на търкала и зли хора с прякори Мишката и Шакото го натовариха в бял бус ( да  не се бърка с буса на Наталия Симеонова) и отпрашиха с него в неизвестна  посока...  И както  ми каза бащата на младоженеца- „ ДушаТА, хубава работа, ма ‘сиганска... На днешно време никой не пуска бонГОси” ( разбирай бонуси). Stuck Out Tongue Winking Eye
И понеже трябва да има оплакване – бях обула върло лепи чехли, които обаче се оказаха зверски неудобни и крачетата ми са за окайване. И въпреки това, пиша  деня в графа шукарие.
Отювам да ви чета.

# 1 587
Ох,Карамел JoyJoy Направо си го представих!

Момичетата,които се включват с фрапета от плажа са за завиждане!Довечера ще ви чакам с коктейл от бийч бара. Grinning

Вътре вкъщи е много топло и излезнахме с беб на двора.То пък някакъв вятър духа.Поне разхлажда.
Моя Убавец си направил план за следобеда.Естествено,той не включва мен и детето.Така де,то може и да се включим,ма аз нали съм страхлива и смотана,та никъде не искам да ходя.Предложението е разходка в гората с Жип. Rolling Eyes

# 1 588
  • София
Оо плаж.Добри жени.Grinning

Кармело,ти що дари мари?

Лейла,иди бре.

# 1 589
  • София
Ще ме баннат сигурно, но не се въздържах. МУ е виновен. Той ме ядоса, а си го изкарах във форума

Общи условия

Активация на акаунт