Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през юли

• 88 919
  • 3 025
  •   1
Отговори
# 1 635
  • София
Мрън, спи ми се, а съседите копаят за кладенец и всичко се тресе.

# 1 636
Говори ми за сондажи...МУ от няколко месеца търси сондьори и се уговаря. На есен и нас това ни чака. Все му казвам, че това са едни безсмислени пари, които ще хвърли, особено след като няма да се живее в тази къща. Знам ли го, може да си подготвя терена за бягство от семейното гнездо.

Добро утро и спокойна почивка на отпускарите!

# 1 637
  • София
На колко метра е водата Кло? В общи линии от това зависи цената. Аз също се замислям, защото почти целогодишно има някой тук. Може би трябваше орташката със съседите да го направим.

# 1 638
  • Пловдив
Добрутро!
Жегаво е още от рано, ама на плажа кат подухва е ок.

Сис, вярно няма тук навсякъде алое Simple Smile мерси все пак, ще знам...за зехтина също.
Мажа с Авен 30-ка. Имам и 30 Пин бъз или както е там. И за след слънце. Мин.лято ме изгоряхме па вчера кво стана...на детето косматите крака не даде да се намажат и там изгоре Grinning

Последна редакция: пт, 23 юли 2021, 22:52 от mystic woman

# 1 639
  • София
Добро утро!
И ние изгоряхме тази година още в ден първи. Мазахме се, но ...

Малката Панда снощи имаше диария. Преди това пък възпаление на очите от слънцето. Всички екстри на плажуващите.

Сама се усеща не ОК за плаж и каза, че днес не иска да ходим. Радвам се, защото се притеснявах как да й кажа, че в това положение е по-добре да не ходим днес.

Сега хрупа обикновени бисквити за закуска, а аз се крия и ям в другата стая, за да не й правя скомина с динята.

Приятен ден, общество любимо!

# 1 640
Добър ден, момичета.
Болничките да оздравяват бързо, почиващи - да релаксират на макс. Елиф, приятна ваканция!

Снощи ми се счупи пантата на лаптопа. Преди няколко години се беше счупила пак, тогава МП и негов колега правиха някакви магии, заливаха със смола и оправиха положението. Сега май е невъзможно, а дори и да се закрепи, ще е само временно. МП ми се накара, още повече се притесних и вкиснах - все едно нарочно съм я счупила. Ще се консултирам с познат, но се чудя какво да правя, дали има смисъл да търся кой да го ремонтира. Иначе всичко друго си работи, лаптопът не е в първа младост, но е използван много малко. И, разбира се, всичко се случва във възможно най-неподходящия момент, когато имам ужасно много работи и ме притискат крайни срокове.

# 1 641
Добър ви ден!
Бързо да оздравява малката пандичка Hug
На всички отпускари, приятна почивка!
Станах в 4, пила съм само едно кафе стоплено око сто пъти, и тихичко завиждам на всички без деца.
Скрит текст:
Вчера сестрата на младежа, заяви че е убедена че е много по лесно когато детето пролази и вече може да мрънка вместо да реве...как ми идеше да и пусна това посреднощ,

ама реших да не убивам надеждата
Бърдфлаур, питай/пиши на официалния  сервиз на марката, за да си най сигурна. Много зависи от модела, понякога тези пантички са елементарни за смяна, почти за без пари, в други случаи е по евтино нов да си вземеш.

Последна редакция: нд, 18 юли 2021, 10:32 от Анонимен

# 1 642
  • София
Да, лесно е. Да изпълзи зад гърба ти докато се обърнеш за секунда. После е много лесно в периода с тръшкането. А в пубертета пееш направо. Само лесно предстои. Свиркай си.

# 1 643
Панде, тя е в периода на уплашена нова мама. Обясних и че поне за мен за някой неща наистина ми е по лесно (най вече носенето и хващането че в началото изпадах в паника че ще го счупя), ама не и това което тя си мисли Grinning

# 1 644
  • София
Момичета, трябва ми съвет.  Болната ми Пандичка се нави да хапне картофи на фурна за обяд. Но не искам да им слагам мазнина заради диаричните й изхождания от снощи. Ако само ги наредя върху хартия за печене или ги завия във фолио, но без мазнина, дали ще стане за ядене?! 🤔

# 1 645
  • София
Свари ги първо и после ги запечи.

# 1 646
Панди, ще стане. Любимата ми картофена салата е от печени картофи, а не варени. Завивам всеки картоф във фолио и мятам във фурната. За разлика от варените, печените картофи имат аромат и салатата е в пъти по-добра.

# 1 647
Панде,дай и няколко зърна черен пипер да изпие.5-6 така с вода.

Добро утро!

# 1 648
Ре, някъде около 16 метра е прогнозата на радиестезиста, че е водата. Решили сме с диаметър 200 фи да слагаме външната тръба.
Околните сондажи са на около 12-14 метра дълбочина.

# 1 649
  • София
Много бе, но пак си заслужава. При нас е 22-25.

Общи условия

Активация на акаунт