Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през юли

• 88 932
  • 3 025
  •   1
Отговори
# 1 650
  • софия
Здравейте,момичета! Мен ме р хванала лудостта днес-тежък ден ми е,скарах се с майка ми,не ми издържаха нервите два дни при нея и си събрах багажа и си тръгнах доста по-рано от придвиденото.

Последна редакция: нд, 18 юли 2021, 15:36 от Дариела

# 1 651
  • София
Аз се скарах с МУ. Май за по-дълго. На говорихме си ги едни...Явно сме търпяли повече от нужното и избухна.

# 1 652
Ами,Балонче,и аз съм убедена,че е по - лесно.Или поне бях.Вече наистина взех да се замислям.Не се сърди на сестрата,правилно казваш,тя сега е уплашена и си мисли,че сега е най - трудно.Точно като мен. Grinning
Панде,дай нещо на малката за диарията.Дано бързо и мине. Hug
Дари,не звучи добре.Със сигурност ти е тъпо сега.
Ре,и при теб се е получило тъпо.Говорете докато е прясно и оправете нещата,но без скандали и обиди.

Поръчах си 4 книги.Отдавна си ги бях набелязала и сега ги видях с отстъпка.Нямам време да чета,но ще ме чакат.Нищо няма да им стане,най - много малко прах да хванат.
Пък онзи ден се абонирах за някакви кутии с козметика.От къде ми хрумна,не знам.Всичко Мара втасала,та до кремчета и гримчета опрях.
Нещо ми става.Разпищолих се,дет се вика.Grinning

# 1 653
"DHL Express" като ми знаят мейла,сигурно ми знаят и адреса що направо не ми я донесат тази огромна пратка,дето толкова напират да ми дават.Satisfied
Рено,има нещо във въздуха! Аз по късни доби сдъвках моите лигльовци.
А как я разбирам Дара,скоро не съм пробвала,но повече от два дни с майка ми на едно място и вадим шпагите.И тя рак и чудо.

# 1 654
Caramella, голям талант си, разсмиваш ме винаги, когато те чета.
Гледам по морето сте, аз днес съм под дървото. Приятно изкарване на почиващите, много емоции да имате.
Плана за деня още не е направен, още си пия кафето, после ще видим вятъра на къде ще ме отвее.
Хубав ден, момичета!

# 1 655
  • София
Май ударихме дъното. От отдавна се задава, но аз все преглъщах и
оправдавах.
Еми писна ми. Знам, че не е в ред и има кризи, но и аз не съм вече ок. Искам просто да спя и да ям.

# 1 656
  • софия
Преглъщаш и измълчаш и то в един момент ти се струпва много и прикипява.

Последна редакция: нд, 18 юли 2021, 12:15 от Дариела

# 1 657
Ре, насъбрала си май. Кофти.

При нас се задават кофти месеци, а може би и необходимост за кардинална промяна. След едни тегави години ме свива под лъжичката (буквално ми се появява един особен задух), когато финансовата тежест падне върху мен. И пак по време на криза.

# 1 658
Прегръдки момичета! На болните да им минава!
Да няма пак някоя ретроградна планета, на момичетата, дето са се сдърпали с недовършените, налейте си по едно питие и не се товарете психически, знаете, че и това ще мине!
Приятно изкарване на почиващите!
Аз отметнах ОИ. Пералнята само още се върти. Сега се чудя да ходя ли до магазина или много ме мързи. Обаче сиренето свършва, хляба и него го привърших и сега се чудя дали да правя или да купя.До края на деня програмата ми е релакс - книжка, бродерия.

# 1 659
  • София
Не искам повече да преглъщам. Винаги съм се отнасяла с разбиране, затваряла съм си очите, но той може да е супер жесток и да наранява.
Няма повече да съм разбираща.

# 1 660
Рено,нали знаеш,че винаги можем да го сгънем в две торби!

# 1 661
  • София
Мисля, че сам ще се сгъне, а ми е супер болно. Поне децата са големи. Хем знам, че като изпадне в криза, не е той, хем пак боли.
Уф, рева си сега. Мисля се за виновна, защото подадох. Казах и аз тежки неща, не знам. Нямаме бъдеще.

# 1 662
Ре, много ти е дошло. Но доколкото си споделяла, заедно сте преминали през много трудни неща, но е и ужасно трудно да бъдеш човек скала. Не си виновна! И това ще мине, знаеш Hug

# 1 663
Хей,Ре,недей така. Афектирани сте и двамата,успокой се,остави и него,помълчете,помислете и дано мине и това. Толкова години заедно,не бива с лекота да се отказвате. Гушкам те!
Приятно моренце на плажуващите! Много е готино като влизам и гледам красотички! 😍
Крот,айде направи и ти един плаж.
Уф,чудя се (телефона пише “мъдя се” 😆🤪) какво да забъркам нещо тестеничко,да се натупкам. 🙈🤣

# 1 664
  • София
Да Балонита, точно ми писна да съм бетон. И аз съм човек, и аз имам нужди.
Тъпо ми е много.

Общи условия

Активация на акаунт