Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през юли

• 88 938
  • 3 025
  •   1
Отговори
# 1 665
  • sf
Денят не започна добре. Уж само два джина пийнах снощи, а се събудих с адско главоболие. След разходката с кафе и аналгин ми мина. Свърших си задачите за днес и мога с чиста съвест да си мързелувам.

# 1 666
Ено-Емо,а и плаж в едно изречение,няма как.
Ако искате само снимка на морето,може да се насила да мръдна да го снимам,ама инак,не.

Рено,я иди се разходи!

# 1 667
Какво става, момичета? Почти всички от обществото сме успели тези дни да се изпокараме с ближните. Явно е заразно - за три дена два пъти се сръфахме здраво с Уишмастъров. Ама класика - сссссссъсссскане, после два реда сълзи, два реда сополи и сдобряване.

# 1 668
  • София
Благодаря за съветите, момичета! Пека картофи вече. Във фолио, само посолени леко.

Ре, ще преодолеете и тази криза. В момент на афект сте все още. Разбирам как се чувстваш. Всички разбираме. И отстрани е лесно да кажем "ще мине". Но ще мине. Hug

Аз пък вчера на плажа се скарах с детето. Сега се замислям, че явно вече не й е било ОК на стомахчето, но сама не е осъзнавала какво й е криво. Та размрънка се като 7-месечно, не 7-годишно. Разпищя се във водата. Сама не можа да обясни защо. Хванах я за ръката да я изведа под чадъра да се успокои, да пие вода, да хапне нещо. Задърпа се. Заболя я ръката от дърпане. Запищя "боли ме, пусни ме" и събрахме погледите. Сигурно ме разнасят като майка побойничка . Щото на тях нокогаш не им се е случвало мрънкащо дете. Ама клатеха глави едни бабки.

Рено,я иди се разходи!

"Разходи" го прочетох като "изходи", защото сега това ми е в главата покрай щерката. 🥴😄 И започнах да умувам с какво ще помогне изхождането на семейните скандали. 😆 Ма може пък, ако някой има запек, щото той напряга. 😆

# 1 669
Ох, бе, Пандиии! С глас се смея.

# 1 670
Ре, преди да се самообвиняваш седни, помисли, за себе си най вече, ако трябва нареви се. Няма как да си скала винаги, но въпросът е част от твоето щастие в този човек ли се крие. Преди да го отписваш.
Не мога да дам по умен съвет, борила съм се с подобни но различни вятърни мелници, и знам че не винаги минава. Hug

# 1 671
  • София
Ще мисля, но при нас нещата са свързани със заболяване, което периодично излиза извън контрол. Писна ми да съм лекар, майка, прислужница.
Ще ми мине най-вероятно. Просто си искам седмица за мен.

# 1 672
Ох,Ре..Прегръдки от мен!С друго не мога да помогна.Само ти си знаеш най - добре колко още можеш и искаш. Heart

# 1 673
И аз избухнах преди малко и минах във фалцет. Сама не се търпя, но как за толкова време не ме разбраха вкъщи, че колкото съм бяла и добра и мога вежливо да повтарям, мразя да потретвам.

# 1 674
Панде! Smile И това е вариант.Бухаш му разхлабително,да стой в тоалетната,да си страда там и да не ти се мярка пред погледа.
Ся като пълен кукундрел,трябва в най топлото да сляза до магазина. И да не си помисли някой,че е за хляб.Satisfied

Попи,имахме един учител,много любимо му беше,потретвам въпреки,че мразя да повтарям и от на татък,знаете какво следва.Smiley

# 1 675
Хем знам, че като изпадне в криза, не е той, хем пак боли.
Уф, рева си сега. Мисля се за виновна, защото подадох. Казах и аз тежки неща, не знам. Нямаме бъдеще.
Хубаво е да не бъдеш само попивателна гъба на неговите емоции. Разбира се, че ще отвърнеш, нека малко се отрезви. А генералните обобщения ги зарежи, жена с опит си. Прегръдки и съм сигурна, че до ден-два пак ще сте върнали спокойствието. Любовта, тя си е с вас. С такова усещане съм Simple Smile

# 1 676
Е, Ре, какви са тези щуротии, че нямате бъдеще? Имате достатъчно дълго минало и деца на възраст да имат свои деца. Ако нямахте бъдеще, как щяхте да имате това минало?

# 1 677
  • София
Извинявам се, че изпуснах. Просто от години живея така и ми писна, ама яко. Нямаме материални проблеми, но наистина дотежава, когато няма подкрепа, няма зачитане. Това е моментно, но периодично и като се случи е ужасно.
Буквално се замислям дали да продължа с него, заслужава ли си, дали няма да ми е по-добре сама.

# 1 678
Привет на всички!! Прибрахме се от село с каквоооо - ми с ена торба тиквички, ъФкорс... Confounded

Прегръдки за всички, които имат нужда! След тъмното ще дойде светлинка.

# 1 679
Буквално се замислям дали да продължа с него, заслужава ли си, дали няма да ми е по-добре сама.
Като охладиш емоциите, глоби го с няколко парфюма и още толкова чанти. За охлаждане ползвай поне половин бутилка добро бяло вино. Ще видиш, че нещата ще дойдат на мястото си.

Общи условия

Активация на акаунт