Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през юли

• 88 983
  • 3 025
  •   1
Отговори
# 1 755
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
облякох си пижамката Simple Smile но и спорта не отказвам

# 1 756
Пуснах си "Божествени тела"

# 1 757
Върнах се от разходка току що, то голямо пищене по колите голям кеф. Съчувствам ти Попи.

Последна редакция: пн, 19 юли 2021, 11:12 от Анонимен

# 1 758
Балонит, Hug Ако тия отношения те товарят, режи.

# 1 759
Балонче, стисна ме за гърлото, това което сподели. Въобще не ме бива в съветите, аз ако ги умеех щях първо себе си да посъветвам да се стегна... НО, голяма виртуална прегръдка от мен  Hug Налей си нещо и не го мисли.
Елифче и на мен очите ми останаха в чантата, приятна почивка, слънчево момиче!

# 1 760
Балонит,защо се и кога ще спреш да се тровиш?

# 1 761
Балонче, спестявай си това, което можеш. Имаш малко слънчице, за което си цялата вселена, не го забравяй.

Жега, до сега поне вятър имаше, който разхлаждаше от малко малко, но изчезна и той.

# 1 762
Балонче, гуш!
И аз имах кофти детство и лоши отношения с маман. Цаката е да спре да ти пука. От думите, от мусенето, от цупенето, от фученето, от сръдните и обвиненията, от всичко. Комуникация до служебния минимум, отказ от влизане в полемики, разправии и спорове, винаги има начин да прекъснеш разговор. Безразличие. И вярвай в интуицията си.

# 1 763
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
В Созопол сме. Станахме рано в 4, в 10 бяхме в селището, направихме един плаж, изгоряхме, жега е, потя се на странни места, харчим пари за глупости, детето жули сокове, баща му и аз бири.
  Балонче, ще пиша някои път за моята майка, ама сега не ми се мисли за това. Празника на детето ти ги направи както ти искаш.

# 1 764
  • София
Момичета, тъжно е, че сте имали гадни отношения с майките си. Съчувствам! 🤗
Моята беше грижовна и всеотдайна. Всичко й споделях. Не винаги се чувствах разбрана. Често се чувствах несправедливо критикувана. Това последното продължи и в зрялата ми възраст. До ден днешен. Но мама не е лоша. Тя е такава каквато е защото животът я е направил такава. И благодаря на Господ, че я имам. С добрите и лошите страни на характера й. ❤️

Мисте, ти ли попита за болната ми Пандичка? Благодаря за вниманието! 🤗 По-добре е. Гризе си печеният картоф, а аз набивам скара и ми е жал, че трябва да ям скрита от нея. Тя уж не се дразни от скара, но някак не мога пред нея да пирувам докато тя е на щадяща диета.

# 1 765
  • France
Аз отдавна съм намерила и прошка, и разбиране към моите родители. Не всичко им е било перфектно, но е факт, че ме обичат. За някои неща съжалявам, но каквото било - било.

# 1 766
Точно защото се опитвам да не се тровя имах нужда да споделя.
А и недоспиването си оказва влияние сигурна съм. И преди съм го казвала, пропускайте ме Simple Smile

# 1 767
Точно защото се опитвам да не се тровя имах нужда да споделя.
А и недоспиването си оказва влияние сигурна съм. И преди съм го казвала, пропускайте ме Simple Smile

Лично аз,започвам от този миг!

Кому е нужно това? Измрънкаш щото ти е тежко,каже се нещо и ой...започваш да се правиш на интересен.Не,мерси!

# 1 768
Настигнах ви, че спортувах и аз. От съпричастност към вас, а и защото се видяхме със стар приятел. За първи път дегустирах ягодово дайкири 😋 подкокоросана от една сладка съфорумка.
Сиросче, Кармелка, одма ви подарявам чантата. Тъкмо да си купя нова, че вече не помня откога разнасям тази.
За майките няма да отварям тема. Моята вече я няма. Дано баща ми е жив още дълги години, че ме хваща страх от мисълта да загубя и него.

Много влажно и задушно, иначе водата чай. Имаше хубави вълни, подхвърляха ме нагоре-надолу, обаче и водорасли много, от банските после извадих толкова пясък и треволяци, че щяха да стигнат за малка, китна градинка.

# 1 769
Балонче, гуш!

За РД на бебето си го решила супер.

Ре, прегръдки и на теб. Ти си знаеш какво искаш и чувстваш, ние сме тук за подкрепа.

Последна редакция: пн, 19 юли 2021, 14:12 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт