Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през юли

• 88 981
  • 3 025
  •   1
Отговори
# 1 740
Ено, срам нямаш! Не стига компира,  сега и цаца.  Лоша жена! Kissing Heart

Ренко, какъв сладур Heart

Елифко, искам като твоята плажна чанта.

# 1 741
И мляко с ориз сварих,за десерт. 🤪

# 1 742
  • София
Наспортуване!

Изпуснах малкото Ренче.

Балонита, ама много добре си го решила за РД на малкото Балонче!
Аз за първият РД на Пандичката  ( 'О'Рахаля ме поправя на Пандора и не е далеч от истината) реших да й правя домашна торта. На фона на опит никакъв в тортоправенето. Тортата беше провал, но брат ми реши, че е купешка, защото била чудна според него. Никой друг не сподели мнението му. Когато педиатърката на консултацията  ме попита как е минал празникът, споделих за кулинарния провал. Тя ме порица, че не съм поръчала торта да запомни детето хубава торта. Тогава разбрах, че тя е снобарка и рязко започнах много да обичам тази моя провалена торта. 😁 А детето към днешна дата мноО ясно, че нищичко не помни. Дори не вярва, че е тя на снимките.

Дали да не си сипя втора чашка розе! 🤔Вие сте виновни за пропиването ми. Толкова е приятно във вашата компания, че виното само влиза в гърлото.

# 1 743
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
не видях сърдитко, но и цацата не видях, и компира, а виното как не го видях не е истина. Simple Smile

абе хора, вие милост нямате! еденье, пиенье и само тези три неща...
донси, за теб мисля, ако не си разбрала. Simple Smile

# 1 744
Добре, тия три неща са, щото другото е работа и ядове. Та да се порадваме малко.

# 1 745
Ени, ама много ми харесва как всяко нещо правиш с радост. Явно щастлива жена. Smiley
А аз съм припряна, разсеяна, все нещо тревожна. Като се замисля, изпадам в такова състояние на духа, в каквото си те представям, само край един близък човек. Който обаче живее в друг град. Щеше да е идеално да не е така. Както и да е...
Реших да поправя последиците от пицата и вечерях кисело млекце. Innocent Много съм изрядна с тия диети. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 746
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
няма лошо. Simple Smile аз нали само работя и всичко вече ми е нагорно. Simple Smile
и цаца няма, бейлиса забравих да си взема...

# 1 747
Отървах малкото Ренче, о, рахалът ме поправя на еленче😀!
Купих цигарките и пийнахме с мъжо по една биричка, язе се прибрах, а он остана да бистрят мъжки приказки навън!
Кротева, споко, за морето алармата е изключена! 😀
Уинд, градски ли си? Ако е така, ща викна  да пийм по едно, две, три.... 😀

# 1 748
Весе, и снимчица. Красив е оня край Heart Eyes

# 1 749
И хладнооо!! Там 28 градуса, тука 35!😀

# 1 750
Аз вече съм на розе. Втора чаша... ММ още го нЕма.

# 1 751
  • sf
Добри 😆😘

# 1 752
О,Лор,чак с радост.. 😆 Просто обичам да хапвам това,за което съм се присетила и няма сила на света,която да ме спре. По принцип рядко ми се яде нещо конкретно,повечето готвя по задължение. Ти го привиквай този близък човек при теб или ти при него,че да имаш ищах за всичко. 🥰🤗 Не си е работа иначе.

# 1 753
  • Пловдив
Наспорт!

# 1 754
Изведох кречеталото. Намери си приятелче. Сега надува неговата глава, а аз се кефя, че си чувам мислите.

Общи условия

Активация на акаунт