Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през юли

• 88 978
  • 3 025
  •   1
Отговори
# 1 725
  • Пловдив
Бърд, интересно звучи твойта работа Simple Smile

На нашия 1-ви РД правихме и кръщенето. Събрахме се най-близките в едно ресторантче и така мина супер.

# 1 726
Балонит,и от мен имаш ЗА,за начина,по който мислиш да отпразнуваш рождения ден на порасналото момче! Heart

Деня мина що годе спокойно,обаче изведнъж ме тресна нервата.Без особена причина,освен едни малки,гадни и във всякакви форми буболечки,които постоянно лазят по мен и детето. Rage
Отворих една бутилка розе и ми идва да я изпия цялата!Не,че толкова ми се пие,ама наистина нещо ми прищрака.

# 1 727
Мараба, Шушани!
Рекох да намина покрай темата да видя "авата как е! И да съ оплача, че варя грах от 1 час и нЕма увиране, дрънка ли, дрънка! 😀Набичих климатика на 20 градуса, щото у наш"та ма"ала е 36....и е добре, ма цигарките свършиха.... така че ша сЪ излиза за тутун!
Оня ден си ходих на Габрово.... много ми домъчня... чакам с нетърпение да излезя в отпуск и да постоя там! На хлад и сладки приказки с приятелки!
Ре, и това ще отмине, просто изпускате парата. Не си го слагай!
Приятна почивка на Пандите и на другите другарки!
От мен толкоз! Ша ва сритам утре на ранина!

# 1 728
Благодаря ви за подкрепата Hug Не съм откачила, просто ми се искаше да го отбележа, беше дълга година за мен... Вина щото няма да е баща си и няма да има празник и знам ли..една луда майка Joy
Знам, че на детето му стига аз да съм там, ама а де що мозъка ми не спре да се сдухва. Още месец има до тогава ама се замислих за приготовления и т.н.
Мисля че мога да си спестя усилията за момента в който детето си има приятелчета.
Кроте, да поправиш тая грешка с джина. Скоро! Ако трябва колет пращам, не хвърлям през прозорците ценна чуплива стока Simple Smile
Лейла има едни лепенки против насекоми, мисля че са относително безопасни, ако не искаш да ползваш препарати по малкия.

# 1 729
Балонита, я се стегни! Детето нищо няма да помни от този рожден ден. Вземи няколко балона, надуй ги и дай му  да ги удря, нацелувай си го хубаво, нащракай снимки за спомен, а като се върнете от разходката се поглезете с една сладоледена торта от която можеш да му дадеш да си близне малко, та да усети купона.
Веселинкова, другия път като идваш свирни да изпием по едно-две питиета.

# 1 730

Ще ви чета по-късно.

# 1 731
Балонче, прави са момичетата. Повече ще се радва малчугана на веселбата с тебе, от колкото на търапана, в която ще се върти. А баща му има своя избор и ти нямаш вина за това. Пък и така ще хапнете по едно парче торта и няма да се притесняваш за калориите Joy Повярвай ми - дояждането на торта, особено скъпа, е доста натоварващо за дупето Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 732
О, Елиф, затова заобикалям ОМВ на магистралата по това време на годината, то само палатки дето няма опънати по тревните площи, а мизерията е впечатляваща.
Аз и палатки съм виждал по бензиностанциите в Европа, както и цели турски семейства да спят върху зелените площи на бензиностанциите.

# 1 733
  • sf
Бабълс, важно е да има снимки и детето да е щастливо. А то едва ли ще се радва на тумба истерясали роднини.
Голям мързел ме гони днес, искам да кажа повече от обичайното. 😆 Гледах "един от най-страшните филми", ами три пъти задрямвах.
Поне поваля и ми спести разпъването на маркуча за поливане.

# 1 734
Весилинкова! Да не си посмяла утре да ме будиш! Утре ми е неделя!
Балонит,не се сдухвай,ама организирай една сбирка на лелите!
Ще взема да се поправя с този джин,засрамих се.

# 1 735
Ре,🤗,ще се оправят нещата,ще видиш! Връщам ти съвета,изчакай,наспи се и ще видиш ,че нещата не са толкова зле!
Бабълс,ние първия рожден ден на Беболина го празнувахме сами,с балони,бебешка торта ,подаръци и много любов! Важното е детето да е щастливо,я то ще бъде ако и майка му е щастлива!
Елиф,приятно изкарване!

# 1 736
Балонче,първи рожден ден на номер две.
При номер едно беше подобно 😂.Няма смисъл да казвам друго 🤣

Последна редакция: нд, 18 юли 2021, 19:15 от Ренко

# 1 737
Хахах, Ренко, голям сладур!

# 1 738
Много сладък цупльо.

# 1 739
Не достига тортата ли ,та реве този сладкиш?! 😁❤
Тук захладня и гърми,ама май няма да вали. Духат ветрове... Чудо!
Елиф,😍
Айде да ме препсувате пак.
Наздраве!

Последна редакция: пн, 19 юли 2021, 10:06 от Anyyyone

Общи условия

Активация на акаунт