Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през юли

• 88 918
  • 3 025
  •   1
Отговори
# 180
  • Пловдив
Абеее...склонна съм да вярвам на всичко.

# 181
Вчера Сис нали спомена, че се обсъжда само за закритите заведения. На потребителката, която го изтресе в гръцката тема, не съм особено склонна да вярвам.

# 182
  • София
Мноу съм зле. Едва изчистих кухнята и пуснах прахосмукачка и парцал и съм труп. Поне утре нищо няма да правя.

# 183
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Имам си прическа

# 184
  • София
Много хубава. Обичам къси прически.

# 185
Aaa, Добри! Супер си! Признай кой те подкокороса! А? А? А?

# 186
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
две години се опитвам да убедя фризьорките, че искам късичко и да няма перделъци.
накрая момичето кандиса и ме подстрига късичко.
Simple Smile харесва ми.
не знам дали ще успея да я докарвам такава стърчаща, но сега ми харесва.

# 187
Честито, Добри!
Панди, добре са те посъветвали за наложения платеж.
Ре, дали бг-канадския режим на работа не те уморява така?
Съни, дано нямаш други оплаквания. Обгрижва ли те гаджето? А Бебълс как е?

Аз към Гръцко не поглеждам, но още нямам идея за БГ Черноморието. Утре пак ще тършувам из нета. А днес такъв кеф беше разходката, не ми се прибираше изобщо

# 188
Панди, от френско грозде, сиреч от червен касис. До тук съм с 16 буркана от 500 мл. Друга година го смесвам с малини, но тази закъсняхме с качването, заради удължаването на учебната година. Утре се качвам отново и ще изкарам поне още толкова.
Гроги съм. Едвам слязох от "горе". Ще гушна за малко възглавницата.

Добриии, страхотна си така. Честито!

# 189
Мисти,за закрити заведения става въпрос,за театри,кина ,затворени стадиони,игрища... Ще се влиза с Рапид или пср тест или qr за ваксините. Неприложимо е и според мен,но щом са решили...
Днес ще тичам цял ден!

Последна редакция: сб, 03 юли 2021, 17:06 от Sissy

# 190
Ето ме и мен. Загубих се за малко от хоризонта, но черен гологан се не губи. Вятърът пак ме довя.
Кло на голяма патерица ти пожелавам здраве и щастие!
Добри, честито прическа и успех и щастие в Кайро!
Балонче, честито ви юначе! Да расте силно и здраво!
Скания, иде ми да срещна бившитият ти и да го тресна с нещо тежко по тиквата, едва ли ще му се наместят чарковете, но тук дружки с коли, лопати и алибита ще помогнат.
Прегръдки за тези, които имат грижи и неволи!
Тук изведнъж ливна дъжд, а съм пуснала пералнята, каквото - такова.
Няколко дни беше страшна жега, сега е една идея по-добре.
Смениха ми изгорелия реотан на печката, там се оттървах леко. Отмъкнаха колата да я прегледат и да пооправят туй-онуй и сега тръпна каква ли сметка ще ми връчат, дали да помоля да ми я сервират с валидол или по-добре с нещо високоградусно за пиене?!
Днес редихме желаните паралелки, да сме готови за другата седмица.
Резултатите от изпитите са доста прилични, но можеше и по-добре. Особено по български, явно преразказа с черешите съвсем го е омотал там е с 62 точки, а по математика с 67. За нашия град това са много добри оценки, и се надявам още на първо класиране да го приемат там където иска, но на 13 ще стане ясно какво и как.
Общо взето това е от мен, големият синковец ме ядосва, но пълно щастие няма.

# 191
  • Пловдив
Уинд, браво на детето! Успех с желанията.

Сис, мерси. Дано мине всичко гладко, че само за след 15ти слушам и настръхвам.

Кло, бравос. На свеки касиса тая година тотал щета. Няма и за хапване, камоли компот...а правеха много.

Донси, с твоя ученик кво стана?

# 192
  • sf
Моят ученик го вее вятър на бял кон. Кара си скейта и хич не му дреме. 🤣
БНД направил списък, таблици, смятал балове, редил желания, аз гледам и кимам заинтересовано. 😆

# 193
Нашата хубавица са я приели в желаната специалност, но в нежелан ВУЗ, сега очакваме резултати от първо класиране за университета, но има застъпване в датите. След като приключи първо класиране на двете места, ще излезе за техническия. Което означава, че може от два стола, накрая да се окаже на земята. Труден избор, много труден. Мъча се да не го мисля, за сега.

# 194
  • Пловдив
Брях, Донси! Много е на вътре в нещата вашия татко Grinning  На една колежка пак така...мъжа и прави всичко, тя даже и не кима Wink  А една позната пак в такава схема викаше -аааа, аз нищо не разбирам, той му ги знае по-добре...и хич не и пукаше, докато други припадат Joy

Кло, само в Пловдив ли кандидатства? Не разбрах как хем приета, хем ще чака?

Общи условия

Активация на акаунт