Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през юли

• 88 927
  • 3 025
  •   1
Отговори
# 195
Трябва да се запише, плащайки първата семестриална такса и носейки оригинала на дипломата, но не е излязло класирането в университета и в техническия още. Веднъж записана, ако я приемат другаде - не може да участва, без да загуби внесените пари. Само в Пловдив кандидатства, решението си е нейно, Мисте.

# 196
  • Пловдив
Ясно...вярно е малко риск. Дано вземе правилно решение, ама и ти и помогни, де...посъветвай я Simple Smile

# 197
  • София
Кло, трудно решение. Не знам как бих постъпила на ваше място. Таксата висока ли е? Аз като бях студентка успях да докача държавна поръчка  и таксите ми бяха символични. Ако  е такъв случай, лесно се прежалва една такса в името на бленуваното място. Но при по-високи такси нещата стоят доста различно.

Последна редакция: сб, 03 юли 2021, 19:41 от Pandachina

# 198
Вече таксите май не са так символични като едно време, особено за някои специалности.

# 199
Държавна поръчка е приета, не сме проверили още, но са над 300 лева при всички случаи. Записването започва от 6-ти до 8-ми.

# 200
  • София
Браво на момичето, че е държавна поръчка! Но таксите наистина не са това, което бяха. No Mouth

# 201
За миналата година, за нейната специалност е била 410 лв. таксата за държавна поръчка. 1215 за платено обучение.

# 202
Кло, труден избор за щерката.. дано избере най- доброто за нея!

Привет- мрИвет! Аз само набързо..
метнахме се с милото до В,Търновото, нащу място 😃 Слвд работа ме взе и пътя..
Ай наздраве ви ! Фото от едно любимо заведенийце “Сити Пъб”

Скрит текст:

Уинд, радвам се да те прочета.

# 203
Кло, стискам палци да я приемат госпожицата, там където тя иска. Hug
Честита прическа, много е готина, Добри.
Търтийн, весело изкарване с половинката.
Уморих се от път, заредила съм джин, тоник и пържени картофи. Оммм. И три стека цигари за ужас на половинката.

# 204
  • София
Балонита, джин и тоник с пържени картофи, неочаквано добра комбинация Wink.
Елиф, не много, будувам, само ако има срещи и спя през деня. Напоследък така или иначе не спя много.

# 205
  • Пловдив
Ние я подкарахме на чипс с уиски Grinning
Наздраве!

# 206
Мисте, следващият път към уисчЕто да вземеш да присламчиш малко бейби морковчета. ИдялнУ ти казвам 👌

ДобрЕ, честито нова фризура. Със здраве да и се радваш!

Малко дивантайм в хотела и на бар малко аз 😂 Нищо, че утрЯ съм следобедна смяна от 17 👀🤐😂 Все ще закърпя крачките дотогава...

# 207
  • Пловдив
13, знам аз...нарязанки или цели, и накиснати в лимонче Grinning

# 208
Добри,де си? Върви тука да кажеш,какво ти се дава,че нещо май ми се обажда простата! Sad

Наспортуване,кой на каквото е! И на където и да е!

Последна редакция: сб, 03 юли 2021, 22:20 от Кротал

# 209
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
обърнала ли си я?
защото така ми се струва.
кристалната топка казва - черен дроб/жлъчка... може би далак...

Общи условия

Активация на акаунт