Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през юли

• 88 933
  • 3 025
  •   1
Отговори
# 210
Кажи сега,как да ги лекувам? Спиране на алкохола не е опция,черния дроб...Нещо,да убия жаба? Прилеп с голи ръце да хвана? С простата?

# 211
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
ааа, за това трябва друга топка. Wink

# 212
Няма ли някоя футболна у вас? Баси!

# 213
  • Пловдив
Уф, бе Joy
Тва гледане вАжи само у оная тема Кро...

Ся кажете как да оправя дом.сладолед, оти стана отровното сладък Simple Smile Сложих една 30% сметанка и кондензирано мляко, обачееее...захир сладко. М не. Май още сметана? Нале?

# 214
Много мрачно там!

Черпя и отивам да си диря друга врачка! Smiley Тая гледа на кристал!

# 215
  • Fairbanks, Alaska
Уф, бе Joy
Тва гледане вАжи само у оная тема Кро...

Ся кажете как да оправя дом.сладолед, оти стана отровното сладък Simple Smile Сложих една 30% сметанка и кондензирано мляко, обачееее...захир сладко. М не. Май още сметана? Нале?
Аз ще се погрижа за сладоледа. Само ми го прати. Качи една снимка да го видя как изглежда.

# 216
  • София
Коя е тая тема с кристалните топки, че ми стана любопитно?

Добри, много съм отнесена. Честита фризура! Харесва ми.

Мистиче, бих му сложила още сметана, но аз не съм капацитет в готвенето. Виж, ако ми дадеш да опитам, ще се справя отлично. Що не станах един дегустатор аз? 🤔 Да бях мислила на времето.

# 217
Мисте, сгъстено кисело мляко няма ли да помогне на твърде благия сладолед?

Я да покажа и моята фризура Bowtie
Скрит текст:
🙃

Последна редакция: нд, 04 юли 2021, 09:15 от Eliff

# 218
  • France
Елиф, винаги съм мечтала за твоите къдрици.  Моите винаги изглеждат рошави.

# 219
Оплаквам се, че нямам къдрици, а много искам!
Вчера карах камион с ремарке, паркирането леко ме озори, че всичко е наобратно, иначе мина много добре.
Вече съм напълно чипирана, с новите мерки тук, си е голямо облекчение. Нямаше и реакции след втората доза.

Още съм в кандидат свекърите, в понеделник ще мръднем на разходка до Каламата с тях и после ще се прибера. Хубаво е да имам компания!

# 220
  • Fairbanks, Alaska
Къдрокоските винаги са ми били слабост.

# 221
Елиф,супер фризура!
И аз тази вечер бях с къдрици!
Вечерта приключи бързо за мен 😒

Последна редакция: нд, 04 юли 2021, 08:49 от Sissy

# 222
Елиф, винаги съм мечтала за твоите къдрици.  Моите винаги изглеждат рошави.
Фил, надничам от време на време в темата на къдрокоските и взаимствам идеи. От там харесах едно желе, то пък пасна идеално на косата ми и почти преборих твърде рошавата визия. Имай предвид, че при теб режима е друг. С две малки деца аз не познавам нерошава майка Stuck Out Tongue Winking Eye
Скания, теб съм те виждала. Не се приемат оплакванията ти Kissing Heart

Бре, намери се фен на къдрици. Мъжете не харесвахте ли дъъълги, прави коси, опиращи в малко д*пе? Simple Smile))

Редактирам заради Сис - супер вълни! И то руси! А защо така стана с вечерта? Кое се бъгна?

# 223
  • Fairbanks, Alaska
Не харесвам прекалено дългите, стигащи до д*пето коси. Това отнема много от сексапила на една жена. Най-подходящата дължина за права коса е до раменните лопатки. И още не харесвам боядисаните в черно коси въпреки, че много жени го предпочитат. Какво му харесват на този черен цвят.....

# 224
Какво харесват един или трима мъже няма значение. Всеки е с различен вкус.

Сисси, много ми хареса косата ти 💕

Общи условия

Активация на акаунт