Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през юли

• 88 935
  • 3 025
  •   1
Отговори
# 225
Чувствам се като парцал след ваксината! Тъпо ми беше и се прибрах рано! Излизането ми нямаше желания ефект,аз не си изкарах готино,не бях добра компания...и без това е загубена кауза! Все тая!

# 226
  • Fairbanks, Alaska
Донякъде вкусовете на мъжете се покриват. Поне с това впечатление съм останал от общуването ми с жените. Например повечето мъже харесват жени с големи гърди или пък да са на токчета.

# 227
Добре че се намират и такива мъже, които харесват жени с малки гърди, тъмна коса, не носещи грим и токчета, че сама щях да си умирам Joy
Сиси, страхотна коса. Сега прочетох, бързо да минава от ваксината Hug

Последна редакция: нд, 04 юли 2021, 00:36 от Анонимен

# 228
Не знам за другите, но аз като сложа токчета и ставам минимум 186см и повечето мъже са  ми под нивото Wink

# 229
Сисун,прегръдка.Много тъжно ми звучиш.

# 230
А аз току що се прибрах и уж бях под надзора на свеки Stuck Out Tongue Winking Eye

Колко е хубаво бутилка вино , приятелка единствена и дъра бъра... та така до сега.

# 231

Добро неделно утро!
Довършвам почистването на апартамента и след като голямата се събуди се отправям на другия ОИ, включващ и доваряването на вчерашното сладко.
Но, първо кафе! Не се преработвайте в почивния ден!

# 232
Минавам бързо с една дъга от вчера.

# 233
  • Sofia
Добро утро!
Кло, проверете как са обявени таксите - годишни или семестриални. В много университети до началото на академичната година се възстановява таксата в някакъв размер. Също е важно дали има само едно желание или може да потвърждава без да се записва.
Много имам да се оплаквам, но като си събера мислите.
Хубава неделя!

# 234
  • Пловдив
Добро в неделя!
Не съм пила кафе, че сме канени у комшиите Simple Smile  Та суша косицата и отиваме...

Мерси за сладоледа...ще го поправям после.

# 235
Добро утро!
Тежка нощ беше, въртях се ,не се чувствах ок,но съм доволна 😁. ММ се притесни за мен,не ми разреши да спя в детската както исках,проверяваше ме дали имам температура,дали дишам 🤣,а преди малко ми звънна от работа да види дали съм се събудила 😉.
Ние неделно се търкаляме в леглото с Беболина ! Целият ОИ ме чака,а довечера съм и на работа отгоре на всичко,но ще оцелея!

Кроте, по-добре звуча вече,а?! 🤗

# 236
Сиси, запомни тази нощ, мисля е показателна за чувствата на ТМ.
Кло, неуморна си.
Джунче Hug
Кармелка, как си?

Добро утро и приятна неделя с едно кадро от вчера

# 237
Сисунко,ще се оправят нещата.15 години не са малко,случва се да избият чивиите и всичко да стане въпрос,къде спах,га та взех?!Само ако знаеш аз за моя "трудов" стаж колко пъти съм искала,ей така да го натисна лекинко с възглавницата.Сигурна съм и в подобни мисли от отсрещната страна.Smiley Ти си чудно дете и съм сигурна,че плана на вселената за теб е да си щастлива!

Добро утро! Събота е.Една муха с размерите на бебе врабче се е намъкнала и ми лази по нервите.Мисля да правя мусака.
Никога не съм опитвала сладко от касис,Кло да ми запазиш едно бурканче.Rolling Eyes
Казах ли,че много харесвам коси като на Елиф,но на чужди глави.Как се стопанисва туй руно?
Тринки,как е кратуната,стана ли?

# 238
Сисунко,ще се оправят нещата.15 години не са малко,случва се да избият чивиите и всичко да стане въпрос,къде спах,га та взех?!Само ако знаеш аз за моя "трудов" стаж колко пъти съм искала,ей така да го натисна лекинко с възглавницата.Сигурна съм и в подобни мисли от отсрещната страна.
...
Казах ли,че много харесвам коси като на Елиф,но на чужди глави.Как се стопанисва туй руно?
Казах ли, че много ми се е искало да имам приятелка като Кротева? Заради частта с възглавницата и не само.

А косата - като всичко друго в живота, достатъчно е да й хванеш цаката.
Време е да почвам ОИ-то, а така да ми се услажда неделния мързел Blush

# 239
Кроте, отваряй джамовете широко ... че пращам. От червен касис, много е трапчиво - горчив класическия, добре, че имам само два храста от него.

Уморена го раздавам, липсва ми живец и ентусиазъм нещо.

Общи условия

Активация на акаунт