Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през юли

• 88 892
  • 3 025
  •   1
Отговори
# 90
Панди, ние сме с 12ка  Фуджицу дженерал. Специално го избирах японска сглобка тогава. Топля/охлаждам дневната 25 кв, като е отворено към коридора. Нощем отварям към спалнята и се получава приятна температура за спане в жегата без да ми блъска климатика в главата. Скъп беше доста, но при все, че това ни е основното отопление, не ми се икономисваше.  Пет години работи безотказно, доволна съм.

# 91
  • София
Дайкин,от 10 г.ползваме и за хлад и за студ,не го спираме буквално.С озонатор ,с нам си какво.

# 92
По инфо,Дайкин не са това,което бяха.
Преди няколко години се чудехме между Фуджицу и Фуджи .Избрахме първия,не помня защо обаче.Имаме и стар модел Панасоник.Горкия какво ли не е преживял,все още работи безотказно,но беше маса пари на времето.И двата добре отопляват,охлаждам с тях около 70-80 квадрата.Сметките са прилични.

# 93
Как сте, момичета?
Днес с Бионтех ще се ваксинирам. Единствено ме притеснява, че казват, че след ваксината няма да може да имаш повече деца. Дано това са само слухове и не е истина.
Понеже оставям да спя при приятеля ми, но все още багажа ми е в мойта квартира и днес като се прибрах хванах съквартирантката ми да ми рови в нещата. Попитах я какво прави, крем си търсила за лицето- в мойте неща. Казах и, че крем има в парфюмерията. Сега трябва да говоря с този, на който отказах, че с тази жена не искам да живея, щом спокойно не мога да си оставям багажа. Тя няма пари до заплата и съм и казала да яде от мойта храна, каквото има в хладилника да си взима, без да се притеснява, но да ми рови из багажа и да ми ползва останалите неща, без дори да ме е попитала, това не съм съгласна.
Спокоен ден на всички, моя изглежда няма да е такъв!

Последна редакция: пт, 02 юли 2021, 12:34 от Sunnyhobi

# 94
Ние от над 10-12 години сме с Фуджицо, купуван втора ръка. В началото се използваше основно за отопление, сега от време на време за охлаждане. С параметрите му не съм съвсем наясно, мисля, че е 12-ка. Но за всички тези години не сме имали проблеми с него.

Майка ми я нагази някакъв летен вирус с повръщане и разстройство. Зле й е, но не иска да пие нищо.

Аз съм затрупана с работа, всичко е супер спешно, както винаги. Чудя се кое да подхвана по-напред. Кръвното ми е ниско, МЦ ме уважи по-рано, главата ме боли ужасно. Абе, приказка Simple Smile

# 95
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Sunnyhobi Нали ти липсваше бельо? Таз мома да не го е подносила?

# 96
  • Somewhere in the World
Бърдии, все едно мен описа!
Самоподарих си парфюм да си почерпя душата, да, ама не - тез от Нотино са такава греда, парфюм който ползвам от години, еми нямаше ниищо общо с истината. Ходих сутринта да го връщам,не съм конфликтна, и исках интилигентно да се решат нещата,а такъв панаир направих...ми не ми започна добре деня, да видим какво следва......

# 97
Съни, напоследък ми звучиш като тийн! Сякаш някой друг пише от твоя профил, изобщо не те разпознавам!
Климатика ни е някакъв Панасоник,но е тотал щета. Плаче за нов!
Прити,от нотино не съм поръчвала,но до колкото знам гарантират оригиналността на продуктите им.

# 98
  • София
Съншайнче, как е ръката на дечко след свалянето на гипса?

Благодаря ви за коментарите за климатик! Hug Приемам още, ако някой иска да сподели, а не го е направил. Grin

# 99
  • София
Прити, не е казано, че е менте.  Те имат различни формули, за различни страни, та може да е я за Азия, я за другаде.
Щом не те е кефил е хубаво, че си успяла да го върнеш.

# 100
Привет.
 И от мен глас за Дайкин климатици. И в двете спални, и в холокухнята сме с такива, мощно работят и зиме, и лете, много съм доволна, икономични са. И са бъкани с удобни функции.

# 101
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
кой ни подпали фитилите за рокля?
Simple Smile купих си една от лидл. Simple Smile Simple Smile Simple Smile изглежда като дънкова, мека и приятна на допир, достатъчно дълга и поема всичките обеми....
не е лъскавиня някаква, ама за денонощница става. Simple Smile

# 102
  • София
Как сте, момичета?
Днес с Бионтех ще се ваксинирам. Единствено ме притеснява, че казват, че след ваксината няма да може да имаш повече деца.
Скрит текст:
Дано това са само слухове и не е истина.
Понеже оставям да спя при приятеля ми, но все още багажа ми е в мойта квартира и днес като се прибрах хванах съквартирантката ми да ми рови в нещата. Попитах я какво прави, крем си търсила за лицето- в мойте неща. Казах и, че крем има в парфюмерията. Сега трябва да говоря с този, на който отказах, че с тази жена не искам да живея, щом спокойно не мога да си оставям багажа. Тя няма пари до заплата и съм и казала да яде от мойта храна, каквото има в хладилника да си взима, без да се притеснява, но да ми рови из багажа и да ми ползва останалите неща, без дори да ме е попитала, това не съм съгласна.
Спокоен ден на всички, моя изглежда няма да е такъв!
[/spoiler]
Sunnyhobi ,избери друга ваксина, имаш право на избор.

# 103
  • В големите очи на малчо, а географски - София.

Благодаря ви за коментарите за климатик! Hug Приемам още, ако някой иска да сподели, а не го е направил. Grin

Здравей, вчера го заведох да му свалят гипса, добре е, изкъпан хубаво, беше като петниста хиена, но вече си е наред. Оропеда беше млад, симпатичен и кисел, каза, две седмици да се пази от спортове, колело, тротинетка и т.н.
Днес е с мен в офиса, и нямам търпение да стане понделник, да си ходи на градина.
 И летни пижами трябва да купя...Ужас.

# 104
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Скрит текст:

Здравей, вчера го заведох да му свалят гипса, добре е, изкъпан хубаво, беше като петниста хиена, но вече си е наред. Оропеда беше млад, симпатичен и кисел, каза, две седмици да се пази от спортове, колело, тротинетка и т.н.
Днес е с мен в офиса, и нямам търпение да стане понделник, да си ходи на градина.
И летни пижами трябва да купя...Ужас.

мини през пепко Wink

Общи условия

Активация на акаунт