Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (112) - юли 2021

• 145 075
  • 2 163
  •   1
Отговори
# 1 755
  • Велико Търново
Някой беше споделил за игра при покупка на хладилник- не открих в последните 17 страници. Може ли жокер? Благодаря!
На Техномаркет и Хайнекен
https://www.technomarket.bg/birazagodina

# 1 756
В 11:27 някъде въведох печелившия си код, в 11:28 получих смс с печелившите кодове,а  които съм регистрирала досега, са общо 19 броя. В смс-а разбира се фигурират само 15 броя. Имах три кода от вчера, които цял ден мъчих, и сега с един от тях спечелих.
Много тъпо, че има обявени победители от вчера. Аз вчера направих опит в 10:30 да вкарам код, не успях, мъчих се до вечерта до към 18ч.

# 1 757
# 1 758
Станимир, пуснало е един след друг телевизорите, според мен. Аз бях сигурна, че така ще стане, но не беше ясно в кой момент ще пуснат системата. Моите два кода ще ги регистрирам по-късно, пък ако имам късмет - добре.
Tiffany А, благодаря! И аз чакам обаждане наградата да дойде в обекта, но може само да си чакам. 😀 Утре ще взема да отида да проверя, дали не е дошла вече.

# 1 759
Вчера си купих фурна за вграждане на марката Gorenje за 700лв и реших да се регистрирам за томболата им, гледам направили са някаква супер сложна форма за регистрация.
Търся си модела печка - няма я!
От сутринта се опитвам да се свържа с тях по e-mail, facebook и телефон и НИКОЙ не отговаря ....

# 1 760
Някой знае ли суичера от КК какъв размер е?

# 1 761
Някой беше споделил за игра при покупка на хладилник- не открих в последните 17 страници. Може ли жокер? Благодаря!
https://bg.hisense.com/tvoyat-dom-tvoyat-stadion?fbclid=IwAR2L8w … 035C-k0k5op2mzjYs
Горение, участва се в томбола с покупката.

# 1 762
Разменям ваучери за Red Hot Pizza гр. Варна, ако има желаещи да пишат на лични.

# 1 763
Станимир, пуснало е един след друг телевизорите, според мен. Аз бях сигурна, че така ще стане, но не беше ясно в кой момент ще пуснат системата. Моите два кода ще ги регистрирам по-късно, пък ако имам късмет - добре.
Tiffany А, благодаря! И аз чакам обаждане наградата да дойде в обекта, но може само да си чакам. 😀 Утре ще взема да отида да проверя, дали не е дошла вече.

В случай, че ги е пуснало днес (защото вчера сайта не работеше), щяха да са с днешна дата според мен. Все пак ги обявяват на момента печелившите със системната дата 🤷‍♀️ Т.е според мен тези с вчерашна дата са си чисто съмнителни.
Иначе аз днес регистрирах около 20 кода 😂

Последна редакция: пн, 26 юли 2021, 12:37 от D3s1

# 1 764

В случай, че ги е пуснало днес (защото вчера сайта не работеше), щяха да са с днешна дата според мен. Все пак ги обявяват на момента печелившите със системната дата 🤷‍♀️
Някой към 11.30ч се похвали тук в темата , че е спечелил. Отправям въпрос към този потребител - номера Ви в коя дата излезе? Аз си мисля, че от днес печелившите са си първите 2ма които са успели първи да регистрират веднага като оправиха проблема,  а другите 4 които излизат от вчерашна дата да са хора на Каменица и да си печелят наградите. ( Само предполагам , нито споря , нито мрънкам )

# 1 765

В случай, че ги е пуснало днес (защото вчера сайта не работеше), щяха да са с днешна дата според мен. Все пак ги обявяват на момента печелившите със системната дата 🤷‍♀️
Някой към 11.30ч се похвали тук в темата , че е спечелил. Отправям въпрос към този потребител - номера Ви в коя дата излезе? Аз си мисля, че от днес печелившите са си първите 2ма които са успели първи да регистрират веднага като оправиха проблема,  а другите 4 които излизат от вчерашна дата да са хора на Каменица и да си печелят наградите. ( Само предполагам , нито споря , нито мрънкам )
Точно това имам предвид (само че може би хора на агенцията организатор). Simple Smile Честито на спечелилия от темата  Heart Eyes

# 1 766
И аз спечелих суичър след 3 опита.За колонка -не,след 1.Не вярвах ,че ще пусне защото за грила нямах късмет във всичките тегления и ме съмняваше,че щом влизам от един телефон и в друг профил ме наказват.

# 1 767
Всичко е честно в Каменица,  просто са били много бързи 6мата първи печеливши! Първите 4 ги е изкарало за дата 25.07 , а другите за днес!

По-късно ще пробвам дано успея да спечеля.

# 1 768
[/quotе]
Някой към 11.30ч се похвали тук в темата , че е спечелил. Отправям въпрос към този потребител - номера Ви в коя дата излезе? Аз си мисля, че от днес печелившите са си първите 2ма които са успели първи да регистрират веднага като оправиха проблема,  а другите 4 които излизат от вчерашна дата да са хора на Каменица и да си печелят наградите. ( Само предполагам , нито споря , нито мрънкам )

С днешна дата ми е номера.

# 1 769
Изхабих и аз 6 кода за суичър, но не спечелих  и се отказвам. Колонки си имам.

Общи условия

Активация на акаунт