Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (112) - юли 2021

• 145 071
  • 2 163
  •   1
Отговори
# 1 770
За перлите на Тео някой питаше, имам приятелка, която спелели на 9-ти юли и още не са дошли. А иначе логистиката за София е с техен транспорт, а не с куриери. Едни и същи хора носят наградите на Тео, Барни, Шуменско и Бургаско. Може би са от агенцията.

# 1 771
Има име като моето в Хайнекен, но нямам обаждане😔. Имали други които чакат обаждане?

# 1 772
  • Сливен
Днес чакаме ли нещо,да теглят ?

# 1 773
Да флорина.

# 1 774
На мен си ми отчита кодове до 15 , пише регистрирайте още Х кодове и може да спечелите.. 101 регистрирани кода и нииищо.. Добре,че приятел ни ги дава .. Neutral Face

# 1 775
# 1 776
Има име като моето в Хайнекен, но нямам обаждане😔. Имали други които чакат обаждане?
   И аз чакам обаждане ,пишеше че до 13.08 ще се свързват с печелившите .

# 1 777
  • София, Дружба 2
Повече от 20 участия в КК и не дава суитшъртче и това си е Simple Smile

# 1 778
Вчера получих моя грил. Спечелен е втората седмица. Хареса ми, че не мирише. Иначе не съм много впечатлена.
Здравейте, свързват ли се и по телефона за потвърждение? Получих мейл, че печеля на 15.07 и изпратих данни, сега пак получих, че срокът за изпращане на данните изтича скоро и пак изпратих мейл, но се чудя дали трябва да се свържат и по телефона с мен.

# 1 779
И аз спечелих дъската на Теди Blush
Някой може ли да ми каже за колко време пристига, след седмица пътуваме за морето, дали ще имаме късмет?
С над 100 кода за тв на Каменица и нямам късмет, с толкова бях и за оптигрила и пак нищо. Днес 5 билета за колонката на Кока-Кола не успях и продължавам утре.

# 1 780
Моята дъска от Теди спечелих в понеделник, в сряда беше при мен.

# 1 781
И аз спечелих дъската на Теди Blush
Някой може ли да ми каже за колко време пристига, след седмица пътуваме за морето, дали ще имаме късмет?
С над 100 кода за тв на Каменица и нямам късмет, с толкова бях и за оптигрила и пак нищо. Днес 5 билета за колонката на Кока-Кола не успях и продължавам утре.

Много бързо идват за 2-3 дни. Simple Smile

# 1 782
Пробвах 1 път за колонка и 7-8 пъти за суичер и мисля да приключа. И без това не са баш награди, които са ми нужни, може би и заради това не ги пуска. Ще си чакам нещо интересно да пуснат.

# 1 783
Изхабих и аз 6 кода за суичър, но не спечелих  и се отказвам. Колонки си имам.
Къде е играта,? Не я намирам в приложението.

# 1 784
В приложението, в секция награди.

Общи условия

Активация на акаунт