Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (112) - юли 2021

• 144 912
  • 2 163
  •   1
Отговори
# 90
Аз да питам пак ,че не се сещам.Потребителката която спечели Пуф,от играта на Лидл и Ариана-казаха ли ти кога ще доставят наградата,че аз забравих да питам.
Днес ми се обадиха от Лео ,че е пристигнал .

# 91
Благодаря за новата тема!
Днес ми донесоха втори опти грил.Бях споменала, че получих два имейла от второто теглене, но мислех че е някакъв бъг.
Дали не искаш да го трампиш за мултикукър 🙂
Нали съм си съвестна им се обадих и го връщам. Казаха, че е станала грешка, помрънкаха малко и ми благодариха.

# 92
https://heinz-promo.bg/pobediteli/
Хайнц, 21-28.06 - с чинии съм.

# 93
  • Сливен
Аз да питам пак ,че не се сещам.Потребителката която спечели Пуф,от играта на Лидл и Ариана-казаха ли ти кога ще доставят наградата,че аз забравих да питам.
Днес ми се обадиха от Лео ,че е пристигнал .
Благодаря. Днес Лео ми донесоха награда от Тео, ама нищо не казаха за скарата. Ще я търся другата седмица, че ме няма на адрес.

# 94
И аз съм с бутилка от Heinz😆
Добро начало на месеца!😜

# 95
Топси, какво ти е?
Да се възстановиш скоро!

# 96
  • Стара Загора
Здравейте и честит нов месец и темичка.
Толкова е свежа и приятна. С благодарности към Захарчето и Станимир Heartbeat
Maksimix благодаря за напомнянето. Отбелязвам се с една бутилка, първата ми награда за 2 месеца назад.
Исках чанта, но пак е нещо Innocent

Успех на всички към спечелването на желаните награди ! Flowers Four Leaf Clover

# 97
  • Русе
Пристигнаха подаръците от форумната игра на АСЕ. Доволна съм. Домързя ме да ги кача в нас и ги снимах в колата Wink

Последна редакция: пт, 02 юли 2021, 09:02 от *Elina*

# 98
Някой може ли да ми каже, как става заявяване на наградите от Heinz.Четох  правилата,но не ми стана ясно- имейл ли трябва да се изпрати или те се обаждат по телефона?🤔

# 99
Вчера нарочно не влязох във форума за да не измрънкам за оптигрила - за поредна седмица ме няма. Но... днес видях, че са ме изтеглили във форумната игра на Теди! Е супер съм щастлива, още повече че е за детенцето ми. За първи път печеля от форума. Много, много се зарадвах!
Relaxed

А след толкова много мрънкане за оптита, нека КК са благосклонни и през оставащите две седмици всички съфоромци получат така чакания имейл!!!

# 100
  • пловдив
Обаждат се от Джони, за адрес

# 101
  • Wonderland
Своге имат нова игра: https://www.svogeshokoladi.bg/promo/

# 102
Получих си картата от Кауфланд днес, чакам само един пуф. 😊 Хубав месец на всички!

# 103
Здравейте.  Прекрасно лято на всички и много късмет. За мен месеца започна със Савекс и 100 лв. Е как да не ги уважавам . Simple Smile)) По принцип си ги ползвам и бях регистрирала 1 бележка преди време. Даже се бях отказала да  чакам. Иначе чакам ваучер от Либрес , дали въобще ще дойде ?? Награди от чупата и шише от Хейнц. А мм пък му звъни някаква мацка и му обяснява,че спечелил топка от едикъде си.....А той я бъзика и вика какво се иска от мен задно салто ли Simple Smile))) само шашнал момичето. От Нивеа се оказа накрая.

# 104
Късметлийски месец на всички! Юли е моя месец, и го отбелязвам с първата награда термална вода Avene.Честито на всички за наградите. Дано този месец ни донесе желаните награди.

Общи условия

Активация на акаунт