Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (112) - юли 2021

• 144 911
  • 2 163
  •   1
Отговори
# 75
Току що получих Сака от Прингълс. С Интайм дойде. Куриера ми звъни и вика има една пратка на този телефонен номер , но нито имена има нито адрес не знам къде да я доставя , донесе ми я. А това от Ups сигурно е фото апарата , който не знам кога ще дойде 😒

# 76
Започвам месеца с награда от NEFF, за коментар - комплект бамбукови прибори. Bowtie

# 77
В lion някой успя ли да регистрира бележка? При мен нещо не става 🙄

# 78
  • Пловдив
Започвам месеца с награда от NEFF, за коментар - комплект бамбукови прибори. Bowtie

Честито!
Преди няколко месеца и аз спечелих от тях комплект. Много е хубав, хората се бяха постарали. Ако е същият, ще останеш доволна.

# 79
  • София
Има ли някъде игра на Нивеа ?

# 80
Да, с покупка на 12 лв от мъжката серия.
Има ли някъде игра на Нивеа ?

# 81
Някои да има код за отстъпка за обувки бг?

# 82
Винаги, когато някой качи QR код тук и го сканирам, ми дава, че потребителят е достигнал лимита си за брой приятелства. Sad Всъщност каква е целта на добавянето на приятели в приложението на КК?

# 83
За да събираш по - лесно диамантчета  Simple Smile Когато ти лайкват или шерват снимките, ти дава диаманти и ако не греша, когато га направи приятел -> дава повече Simple Smile

Винаги, когато някой качи QR код тук и го сканирам, ми дава, че потребителят е достигнал лимита си за брой приятелства. Sad Всъщност каква е целта на добавянето на приятели в приложението на КК?

# 84
Благодаря за новата тема!
Днес ми донесоха втори опти грил.Бях споменала, че получих два имейла от второто теглене, но мислех че е някакъв бъг.
Дали не искаш да го трампиш за мултикукър 🙂

# 85
Благодаря за новата тема!
Днес ми донесоха втори опти грил.Бях споменала, че получих два имейла от второто теглене, но мислех че е някакъв бъг.
Дали не искаш да го трампиш за мултикукър 🙂

Един профил може повече от 1 оптигрил ли?

# 86
За да събираш по - лесно диамантчета  Simple Smile Когато ти лайкват или шерват снимките, ти дава диаманти и ако не греша, когато га направи приятел -> дава повече Simple Smile

Мерси за информацията! Simple Smile

# 87
  • Дупница
Печеливши lidl юни
Иво Борисов 088xxxxx29
Катя Георгиева 087xxxxx24
Атанас Стоянов 089xxxxx65
Васил Василев 088xxxxx35
Венелина Иванова 089xxxxx87
Вероника Колева 088xxxxx87
Димитър Шопски 089xxxxx36
Елица Попова 089xxxxx82
Людмила Атанасова 088xxxxx60
Марина Вълева 089xxxxx31
Митка Пенева 088xxxxx76
наталия чалъкова 088xxxxx28
Николай Козарски 087xxxxx06
Олга Кармацких 089xxxxx26
пенка дженатова 088xxxxx83
Петър Петров 087xxxxx66
Петя Винчева 088xxxxx14
Росица Андонова 098xxxxx32
румен жиков 088xxxxx80
Тонка Петрова 089xxxxx22

# 88
  • София
Току що получих Сака от Прингълс. С Интайм дойде. Куриера ми звъни и вика има една пратка на този телефонен номер , но нито имена има нито адрес не знам къде да я доставя , донесе ми я. А това от Ups сигурно е фото апарата , който не знам кога ще дойде 😒
Интайм разнасят пратките на Ups. И при мен така, звъннаха ми по телефона, че нямало адрес.

# 89
  • Под Слънцето
Хоп!  Ей ме на и мене. Малко гадни здравословни грижи ме събориха напоследък, та си лежах кротко в леглото без да ставам много-много и изгледах сериали за 100 години напред.

Благодаря  на сикрет за подаръка- раничка от куин'с, която не успях да спечеля. Само една игра, но като я видях , веднага я подарих на детенце от входа.

Ще се включа в 2-3 игри. Нищо не ме влече и ми е едно  такова.. смотано.
 Успех в игрите и добри награди за всеки!

Последна редакция: чт, 01 юли 2021, 15:27 от TopsyG

Общи условия

Активация на акаунт