Ваканцията след ОСМИ клас - 2020/2021!

• 30 738
  • 739
  •   1
Отговори
# 105
Благодаря ви! И моето мнение е да се следва желанието на детето и точно затова исках да представя силните страни на АЕГ от някой, който има пряко наблюдение.

# 106
Нямам пряко наблюдение,но подозирам, че силните страни са в това, че детето ще излезе с перфектно научен английски,средата е хубава, защото са събрани деца с висок бал, мотивирани да учат. През първата година детето ще има време да набляга на български и математика, ще се чувства уверено и в свои води, ако е учило стабилно до момента английски. Предполагам, че преподавателите са добри. Мястото е страхотно, наблизо има хубав парк.

# 107
Ей, много се радвам: детето, на което Ния помагаше по математика се е справило идеално с рисуването и ще я приемат в Приложното, съдейки по резултата ѝ. Днес е и в Изящното на изпит и стискаме палци.

# 108
  • София
Еее, страхотно! 😃
Ето къде му е силата на това дете.

# 109
  • София
Мария, браво на детето! Явно наистина там му е силата. За гордост е, като гледам колко ниски резултати има тази година.

# 110
Ето изпълненията на всички момчета от финалите на ДП по спортна гимнастика. Засега са само от момчета старша и от юноши младша, където се състезава и Оги. Завоюваха общо 7 златни медала и един сребърен. Имаме шампион при мъжете в многобоя от днес. Ще кача и още клипове, когато ми пратят.
  Финали

# 111
Стон, прекрасен гимнастик! Захласнах се...

# 112
  • София
Браво на Оги! Страхотен е!

# 113
  • Отвъд алеята зад шкафа
И аз го изгледах, браво на детето! Пожелавам му още много златни медали!

# 114
  • София
СТРАХОТЕН Е ОГИ!!! Още много златни медали да печели!

# 115
  • София
Стон, страхотно момче си имаш. Браво на него. Поздравления!

# 116
Прекрасен е Оги:heart:! Много красив и труден спорт е гимнастиката. Изисква се страшна дисциплина и концентрация.
 Един от най- умните мъже, които съм срещала, е бивш гимнастик. От много години вече не се занимава с това, но мисля,че още живее донякъде с гимнастиката.
Участвах в  бригада за разчистване на двора на едно старо училище при нас. Беше нещо страшно - обрасло с много трева, пълно със стъкла. Ръцете ми са с обелена кожа от мотиката:blush: и хич не съм във форма. Чак леко като болна се чувствам. Не хващала мотика...И сега дремя в колата, докато дребното и баща му ловят риба.
Но пък е хубаво, че децата ще има къде да играят баскетбол.

Последна редакция: сб, 03 юли 2021, 19:36 от Amanda.D

# 117
  • Между гори и планини
Браво!!! На успоредката беше като струна 🥰 Дано покори още върхове, пожелавам му олимпийски медал!

# 118
  • гр.София
Браво!!! На успоредката беше като струна 🥰 Дано покори още върхове, пожелавам му олимпийски медал!
Наистина е страхотен! 
Погледах и другите деца. Колко труд е вложен,като си помисля...

# 119
Здравейте,
Извинете за нахлуването в темата 🤗 Идвам от седмокласната тема Simple Smile
Матурите минаха и се оказа, че и при нас има колебание, макар да си мислех, че знам точно какво иска дъщеря ми 😃
Ще помоля за съвет мамите от Варна.
Дъщеря ми е с бал 448, избора и желанията са и категорично ЕГ, като изключва АЕ като първи език. Винаги е искала да научи добре още един. Колебанията ни са между 1 АЕГ и 5 НЕГ във Варна, с НЕ. То е ясно, че за където стигне на бала, но е твърде вероятно да и стигне и за двете места, тъй като не се знае какви ще са предпочитанията на болшинството тази година 😃 Аз самата съм твърде разколебана, тя е съвсем объркана 😃 всеки ден се събужда с ново подреждане.
Проучвам, разпитвам, чета и не мога да и помогна категорично, а тя се доверява на моето мнение и интуиция, която обаче в случая е съвсем изчезнала Sad
Трето желание ще е 4 ЕГ с испански, след това ФЕ в 4-та и като последно 5-а с НЕ и РЕ.
Ще бъда благодарна на всеки коментар и мнение за двете ЕГ 😊

Общи условия

Активация на акаунт