Ваканцията след ОСМИ клас - 2020/2021!

• 30 747
  • 739
  •   1
Отговори
# 135
Бисе, звучи страхотно. Да ви е много хубаво!
Лиани, същото казах - че решението е просто. Телефон с включен звук
Доня, разбрах кое е момичето. В 11 клас е, нищо че той изглежда като баткото. Предполагам, че са само приятели..Готино е "детето".
Вашата разходка изглежда приятна и вкусна. Имаше някаква забавна история за произхода на името на този десерт, но съм я забравила.
Зазу, същата работа беше на зеленото училище на дребния. После компенсира с подаръци.
Шмърци, Simple Smile

# 136
Аманда, благодаря🌺

Зазу,🤗 гушшшш! Деца са, не са обременени като нас и слава Богу. Като им е готино и забравят за нас. Вероятно си мислят, че и ние забравяме за тях🙂
Аз звъня. Хич не ми се тъне в информационно затъмнение. Един път се случи и вече знае. Вън от нас ли е- телефонът да е със звук. Казала ли е, че ще ми се обади, значи трябва да го направи. Никак не съм либерална в това отношение. Лошотия голяма съм.

Снощи бяхме на РД в един ресторант. До него има и дискотека. В 1 АМ беше пълно с деца в осми клас, че и по- малки.
Чудихме се, как ги пускат така по кръчмите в този час...

# 137
  • София
Ха и аз съм като теб, Аманда. При неспазен час и изключен телефон пощурявам и почвам да мрънкам да ходим да търсим. Засега подобни преживявания не съм имала с наборката, а само с голямата. Пресен от петък вечер.

Бисе, приятна почивка. Завид, завид Simple Smile

# 138
Бисе, да ви е хубаво времето и да си изкарате прекрасно!
Аманда, Зазу,  децата не осъзнават какво ни е на майките в главите...за тях нашите мисли са "хахави"... важното е докато се забавляват и да се пазят.  Голяма прегръдка и за двете ви!
Нашият "меден месец" приключи, наборът е вече с нас, а големият чака да се запише в университета и можело и той да дойде. Умувам след колко време да почвам "ръчкане" за четене на задължителната литература...няма да ми се зарадва хич. За тази учебна година си спазих обещанието да не мрънкам много за оценки (завърши с 5.08), но за догодина-няма да е така...да му мисли как ще се стяга.

# 139
  • София
Няма да се оплаквам въобще повече от дъщеря ми. Вдига си телефона в 90% от случаите, в останалите 10, в които не е чула - връща обаждане до 15 минути.
Вчера се виждахме с едни приятели с по-големи деца (тип добри и учещи), колкото по-големи, толкова по-нерозово става за драгия родител. Пфъ.

# 140
Е как няма да се притесняваме. Моят вече се преби с колелото. И звънял на сестра си да го вземе. Поне има сестра бъдещ ветеринар. Та тя го огледала първа и го обработи...

# 141
  • София
Колкото и да е по-голям вече, от нас  излиза, след като ми е казал в колко ще се прибере. Издържам без да звъня до часа, който е казал. След това превъртам.
Любимо му беше да забрави да се обади или да твърди, че 22 и 22.30 е едно и също. Научи се да се обажда. Не да ми пише съобщения, а да се обади, да го чуя.
Сто пъти се обяснявах, докато беше по-малък, защо обаждане не е равно на съобщение.
Сега се гласи за море с приятели. Опитва се да ме иронизира с въпроси от рода "Сутрин, обед и вечер дали ще е достатъчно да ти звъня?".
Ми, не! Искам да ми звъниш на всеки 3 часа... 😡

# 142
  • гр.София
Еее,Хепи, аз се чудех какъв е този безкраен РД,че изчезна.  Сега добре ли е  смелчагата?

Хубава почивка на заминаващите! Ние ще броим дните до средата на август.
Дъщеря ми си държи телефона почти винаги без звук ,но все пак успяваме да държим връзка. То и мен е трудно да ме намерят.Често си бойкотирам телефона като го зарязвам някъде и не чувам.

Последна редакция: нд, 04 юли 2021, 22:22 от blanc

# 143
  • у дома
Умувам след колко време да почвам "ръчкане" за четене на задължителната литература...няма да ми се зарадва хич.
Моето прочете Пътешествията на Гъливер-изданието е от детството ми.Каза,че и преди го е чел,но е забравил подробности.Сега си чете по негов избор.Така сме се разбрали да ги редува-една задължителна,една по избор,но моето си е от доброволно четящите..
Бисе,благородно завиждам за любимите Родопи! Heart
Хепи,дано не е нещо сериозно и да минава бързо!

# 144
  • о`майна лунна нощ е
Младежът е на лагер от четвъртък. Хем му казах да се обажда на 2-3 дни. Познайте. Веднъж не е звъннал. Стана ми мъчно тази вечер и ударих един рев.
Като тръгне да се връща в четвъртък и се обади, няма да му вдигна Imp. Да виси пред нас без ключове.

Абе, Зазу, я си сипи едно и се наслаждавай на момента. По-добре така, отколкото да получиш едно единствено обаждане в стил "Ъъъъ, аз такова, ... Казах една шега, Ники се засмя и падна от стола и се хвана за завесата в стаята, ама то ... Не се притеснявай, ремонтът ще струва по-малко от 100 лева"
 Хлопна слушалката и не си вдигна повече телефона, та си наложи класната да обяснява, че положението не е толкова драматична.

Момичета, видях се с приятелката ми и момчето, предадох всички получени пари и с младежа понаредихме желанията.  Утре преди обяд подават документите, а следобед има уговорен час с учителката. Дано всичко се нареди. На моменти се смееше, в други гледаше много виновно, но му казах, че ако е несериозен ще ядем бой и двамата. В шеги и закачки разбра, че няма право да се дъни.

Стон, какъв разбивач на сърца ще е Огънчето някой ден !)

# 145
  • София
Слънчевата, аз държа веднъж на ден да се обаждат. Дори сега с баткото в Германия рядко прескачаме ден. Ако той пропусне, аз пиша,
Зазу, аз бих прозвънила света. Много обичам да се вкарвам във филми, като Аманда, почти същите ги измислям. Blush Не казвам, че е редно, но просто съм паника.

# 146
Добър вечер, да се впиша и аз сред оцелелите след 8 клас Simple Smile
Вечерният час го договорихме по родителски - просто се познаваме повечето родители и се наговорихме да кажем един и същи час 22:30 най-най късно..
Естествено никога не се прибира в 22:29 Simple Smile
Когато имам нещо да му кажа и не е много спешно, пиша на Viber
Него си го следи постоянно заради приятелите, та ако реши може и да не се разберат околните, че отговаря на майка си

Книгите за 9 клас къде ги гледате. А да не искате да кажете, че в НВО 10 клас ще влязат и чужди автори? Тази година по литература не хареса произведенията и си пролича по оценката, ако в 10 клас трябва да ги преговаря за НВО ще е война ..

# 147
  • у дома
За безсмисленото НВО 10 кл влизат само бг автори,изучавани 8,9 и 10кл-отвори тазгодишното.

# 148

Аз опит с тези две училища нямам и за това не се включих в седмокласната по въпроса. Мога само да кажа, че и двете са добри. За мен три са училищата във Варна които си струват наплива -МГ, Първа и Пета.  За нас пета беше по-напред в класациите, защото ни е по-близо ( в Чайка живеем). Знам, че не ви помагам, но просто и двете са добри и всеки ще препоръча тази в която е детето му Simple Smile Успех ви желая!
Благодаря Hug
Имам сантимент към 5 гимназия-ГПЧЕ Simple Smile дъщеря ми учеше в ОУ "Раковски" до сега, а те са в една сграда.
Вероятно това ще е избора ни.
Изчетох и темата за Гимназиите във Варна, много полезна информация намерих, благодаря за насоките!
Скаридка, знам че пета гимназия не е езикова, както и разликите Simple Smile) Не мога да се редактирам..., но не мисля че е толкова груба грешка, друго ми беше питането Simple Smile Получих и отговор, благодаря за което!

# 149
  • София
Аманда, да се цупят колкото си искат. Всъщност не знаят колко си добра. Да дойдат за малко у нас и да не ми вдигнат. Imp  Аз също обичам да съм сценарист на филми на ужасите, затова съм обяснила, че имат телефони, за да мога да имам връзка с тях. Ако аз нямам връзка, те от телефони нямат нужда. Точка. Освен това имат приложения, с които знам къде са и мога да им пусна звук дистанционно, дори когато телефоните са оставени на вибрация.

Стон, страхотен, невероятен Оги!

Общи условия

Активация на акаунт